lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kysymyspostaus - Kysy Maahiskaiselta!

Tovi sitten lukijat saivat kysellä minulta kysymyksiä aiheesta kun aiheesta ja aloimmekin silloin miettimään, että tehdään kysymyspostaus uudelleen niin, että saatte heittää kysymyksiä miehelleni! Omat vastaukseni kysymyksiin ovat näköjään aika pitkän ajan takaa, vuonna 2014 vastasin viimeksi lukijoiden kysymyksiin postauksessa. Mihin 2015 vuosi oikein meni, muistelin ettei näistä postauksista olisi sentään näin pitkä aika? Tästä pääsee lukemaan ensimmäisen osan ja tästä toisen osan. Voisin varmaan jossain vaiheessa tehdä samanmoisen uudelleen, viimeksi kysymykset olivat tosi hyviä ja niitä tuli paljon!Olen tainnut aiemmin kertoa miehestäni muun muassa sen, että hän on ammatiltaan sähkö- ja automaatioasentaja, kolme vuotta vanhempi kuin minä ja joitain palasia arjesta. Moottoripyöräilystä, lautapeleistä ja reissaamisesta olen kertonut välillä sekä sukujuhlista ja vastaavista. Vaikka oikea nimikin on blogissa vilahtanut varmasti vuosien varrella, niin pääosin olen käyttänyt blogin puolella lempinimeä muutamien vuosien takaa. Paljon on jäänyt blogin ulkopuolelle eli nyt on hyvä hetki kysellä asioista, mitkä kiinnostaisivat! 


Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihan pakko kysyä: Top 3 lauta-, kortti- & seurapelit (yhteensä siis kolme)?

  VastaaPoista
 2. Haha voi että on hauska postaus :D Mua kiinnostaisi että miten juuri teillä natsasi yhteen, mitkä ovat ne asiat jotka tekevät teistä te :)

  VastaaPoista
 3. Yksi asia, mikä on monesti tullut mieleen on nyt sitten pakko kysyä! Kun tolla Millalla on ihan "muutama" noita korkokenkiä, niin mitenkäs se ukko-kulta ymmärtää moisen akkailun? Ollaanko siellä silleen, et taas se pisti monta sataa kenkiin, joita sillä on jo monta kymmentä ja jotka näyttää miehen silmään melkein samalta kaikki? Vai kiikutaako Milla uudet korkkarit sanaakaan sanomatta muiden jatkoksi toivoen ettet edes huomaa lisäpareja? Vai ihanko oikeasti löytyy ymmärrystä ja iloa toisen ilon vuoksi vai löytyykö itseltäsi myös parin sadan tennarin seinä? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvistä kysymyksistä, näitä ollaankin ehditty jo täällä mietiskellä! Katsotaas josko tulisi vielä lisääkin kysymyksiä tässä lähiaikoina niin saadaan postaus mahdollisimman pian kasaan. Tälläiset kysymykset, mihin ei voi vastata kyllä / ei ovat erittäin mielenkiintoisia! :)

  VastaaPoista
 5. Olipas hyvä postaus:) Tällaiset erilaiset postaukset ovat niin kivaa vaihtelua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näillä saa kyllä kivasti vaihtelua ja mukava on muutenkin kun mieskin saa täällä puheenvuoron. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)