perjantai 29. huhtikuuta 2016

Herkulliset vartalonhoitotuotteet ja edullista luonnonkosmetiikkaa

Kaikki postauksessa mainitut tuotteet ovat blogin kautta saatuja, tuotteet merkattu vielä erikseen tähdellä (*). Sain tietooni alkuvuodesta maahantuojalta, että markkinoille tuli uutta luonnonkosmetiikkaa Virosta perheyritykseltä ja tuotemerkin nimi on Nurme. Nurme on viroa ja tarkoittaa ketoa - keto taas on innoittanut perheyritystä tuotekehittelyssä. Nurmen valikoimasta löytyy hedelmäisiä tuoksuja, villasaippuoita, kylpytryffeleitä, eteerisiä öljyjä ja lapsille sopivaa luonnonkosmetiikkaa. Kookosta, avocadoa, greippiä, mangoa - jokaisen makuun löytyy jotakin vartalonhoitotuotteista. Pakkaukset ovat aivan ihania kaikkien testaajien mielestä ja nämä sopisivat todella hyvin lahjoiksi suloisen ulkomuotonsa takia. Vartalon lisäksi hoidimme myös kasvojen ihoa, johon saimme Joensuun EcoBeautylta tuotteita edullisemmasta luonnonkosmetiikkasarjasta, Cattier Parisista. Tuotemerkiltä löytyy edullisia tuotteita niin kasvojen ihonhoitoon kuin vartalonkin hoitoon, itseäni kiinnostaa muun muassa Mango- Argan Suihkuöljy ja Herkän ihon Savinaamio*, jonka sainkin testin jälkeen itselleni.


Kokoonnuimme kolmen naisen kesken Hannan luokse, neljä naista piti olla testaamassa, mutta yksi oli valitettavasti sairastunut. Saimme kuitenkin tuotteet testattua hyvin ja ihotyyppejä oli rasvoittuvasta epäpuhtaasta ihosta kuivaan ja herkkään ihoon. Ensimmäisenä juteltiin pöydän ääressä testattavista tuotteista, juotiin lasit viiniä ja maisteltiin leivonnaisia. Illan mittaan kuulumiset tuli myös vaihdettua, testatessa meni aikaa mukavasti ja oli kivaa kokoontua pitkästä aikaa tällä porukalla!

Testin aloitimme luonnollisesti ihon puhdistuksella ennen saunomista ja EcoBeautyn työntekijän vinkkaamana laitoimme savinaamiot kasvoille saunaan.


Cattier Paris puhdistusmousse* 

"Hyvä koostumus, mutta muistettava ravistaa kunnolla." Liian hennon ravistamisen takia mousse ei tullut ulos moussena, vaan hieman lirumpana. Hannan mielestä tuoksusta tulee mieleen salvia lakritsi, itse en oikein osannut sanoa mille tuote tuoksuu. Meikit lähtivät kaikilla testaajilla hyvin pois, eikä tuote kirvellyt silmiä lainkaan. Yksi erikoisempi kommentti kuului, että "tuote on hieman kuivattava vauvanpylly-iholle", mutta tuote sopi kuitenkin toiselle kuivaihoiselle testaajalle.

Arvosanat: 9, 8 ja 7.

Cattier Paris Masque Argile - Savinaamio herkälle iholle* 
Testaajana Milla ja Hanna, tuotteen arviointi saatu myös Annilta.

Saunaan laitettava naamio kuivalle ja herkälle iholle tuoksui miedosti, tuntui miellyttävältä ja on kauniin väristä. Kahdella testaajalla tuli lähes samasta ihotyypistä huolimatta eri kokemukset - toisen mielestä tuote kiristi ihoa ja toisen mielestä ei. "Tuote tuntuu miellyttävältä iholla ja tuote on erittäin riittoisaa, pieni määrä riitti koko kasvoille ja tuubi kestää pitkään." Tuotteessa on muun muassa antiseptista piparminttu- uutetta ja ravitsevaa karitevoita.

Arvosanat: 9, 8 ja 7.


Cattier Paris Masque Argile - Savinaamio epäpuhtaalle iholle*
Testaajana Anni, tuotteen arvioivat myös Milla ja Hanna. 

"Tuote ei kirvele akne- iholla samalla tavalla kuin jotkut muut naamiot." Savinaamio tuoksuu hyvälle, levittyy helposti ja on riittoisa. Naamio jätti ihon pehmeäksi ja me testaamista seuraavat olimme sitä mieltä, että Annin kasvot eivät enää kiiltäneet samalla tavalla naamion käyttämisen jälkeen.

Arvosanat: 9, 8 ja 8.

Nurme Grapefruit Sugar Scrub*

Saunassa testattiin kuorintoja ja ensimmäisestä kuorinnasta tulee mieleen greippimehu. Raikas, ei liian hyökkäävä tuoksu. Hyvä tuote ja vitamiininen.

Arvosanat: 8, 8 ja 8.
Nurme Avocado Sugar Scrub*

"Sulaa iholla, ehtii kuitenkin kuoria ihon hyvin karkeammilla rakeilla." Sitrushedelmä tuli ensimmäisenä mieleen tuoksusta. "Ihana!"

Arvosanat: 10, 8 ja 8.

Nurme Lavender Sugar Scrub* 

"Hyvä, mutta ei minulle sopiva - liian unettava tuoksu sauna- iltaan. Kosteusvoiteena toimisi paremmin." Testissä mainittiin kahdesti liian voimakas tuoksu, joka laskikin pisteitä. Sopii ihmiselle, joka rakastaa voimakasta laventelin tuoksua.

Arvosanat: 7, 7 ja 7.Nurme Sea Mineral Scrub*

Vahva mintun / eucalyptuksen tuoksu. "Tuoksuu karkille, aamulle sopisi parhaiten - piristävä boosti!" Tämä on ehdottomasti rakeisin kaikista kuorinta- aineista, ehkä jopa liian rakeinen.  Tuotteesta toivottiin rasvaisempaa, että se olisi helpompaa levittää ja käyttää.

Arvosanat: 6, 7 ja 8.

Nurme Ultra Moisturising Shea Body Butter*

"Tosi hankala levittää vartalolle, kasvoille koostumus on hyvä." Koostumus on pehmeä, todella sileä ja hieman tahmainen. Tuotetta kuvattiin muun muassa kiinteäksi, hyvin kosteuttavaksi, riittoisaksi ja vaseliinimaiseksi. Kuivaihoiselle täsmähoitoon passeli tuote.

Arvosanat: 7, 6 ja 8.Skin Nourishing Avocado Body Butter*

Ihana, helposti levittyvä, tuoksuu hyvälle. Avocado- vartalovoi sai toisenkin "ihana" kommentin koostumuksestaan, joka on sileä, pehmeä ja helppo levittää. Yhtä testaajaa tuoksu ei miellyttänyt ja tämä tuote oli yhden testaajan lemppari. Sopii erittäin hyvin kuivaihoisille, tuote kosteuttaa pitkään, ei tahmaa ja on helppo levittää. Kokeilin tätä itse kotona myös kasvoille ja toimii hyvin kasvojenkin kosteutukseen, mikäli muuta ei ole saatavilla.

Arvosanat: 10, 8 ja 8.

Coconut Butter for Hair And Body*

Testiryhmän kookos- fani kommentoi, että "en saa tästä kookosta tekemälläkään, todella mieto tuoksu." Tuote oli pettymys, kookos ei tuoksu ollenkaan ominaisesti imelälle ja vaikka tuote onkin riittoisa, niin kaikkien mielestä se oli todella vetinen koostumukseltaan. Levittäessä lähtee valumaan ja iho jää rasvaisen tuntuiseksi, joka voi toimia erittäin kuivalle iholle jos kärsivällisyyttä riittää tuotteen levittämiseen.

Arvosanat: 6, 7 ja 8.

Softening Mango Body Butter*

Hyvä tuoksu ja koostumus, todella helppo levittää. Tuotteessa harmitti se, että se ei todellakaan ole riittoisaa vaan 100ml- pakkauskoosta riittää hyvällä tuurilla ja säästelemällä neljälle kerralle vartalovoit. Plussaa Mango- vartalovoille tuli ihanasta tuoksusta ja pehmeästä lopputuloksesta.

Arvosanat: 9, 9 ja 8.Saunomisen ja vartalon kosteutuksen jälkeen hoidimme vielä kasvojen ihoa Cattier Parisin tuotteilla, joista Rauhoittavaa kasvovettä käytimme myös ennen savinaamion kasvoille laittamista. Kasvojen hoidon jälkeen olikin aika istua pöydän ääreen ja tankata vähän vettä saunan jälkeen sekä alkaa arvioimaan tuotteita tarkemmin.

Cattier Paris Rauhoittava Kasvovesi*

Tuote on erittäin helppo laittaa ja levittää kasvoille suihkeena. Tuoksu tuotteessa on todella hyvä, pakkauskoko on suuri ja riittoisa. Plussaa tuote sai erityisesti siitä, että se on helppo kuljettaa mukana - napakka korkki ja suihkepää pitävät huolen siitä ettei tuote leviä esimerkiksi laukkuun. Pakkauskoko on juuri sopiva kuljettamista ajatellen. Pakkauskoon näkee parhaiten tämän postauksen toisena olevasta kuvasta.

Arvosanat: 9, 9 ja 6.

Cattier Paris Kosteuttava päivävoide*

Pikkutuubi on yllättävän riittoisa, tätä ei tarvitse annostella kuin noin puolikkaan herneen kokoinen tippa, joka riittää koko kasvoille. Imeytyy todella nopeasti ja kahden naisen mielestä tämän voisi laittaa meikin alle. Lopputulos on pehmeä ja tuotteen pakkaus näppärä käytössä, helppo ottaa matkoille mukaan ja tuubi mahtuu varmasti jokaisen naisen meikkipussiin. Päivävoide normalisoi ihon talineritystä ja sisältää kosteuttavaa kookosvoita.

Arvosanat: 8, 8 ja 9.


Testin tuotteiden arvioimisen jälkeen kysyin kaikilta, että mikä oli kunkin henkilökohtainen lemppari ja miksi? Päättämisessä tuli valinnanvaikeus, mutta jokaisella yksi tuote oli ylitse muiden!

Annin lemppari oli Rauhoittava kasvovesi Cattier Parisilta* kätevän pullon, hyvän tuoksun ja helpon levittämisen takia. Hanna taas piti eniten Nurmen Sea Mineral Scrub*- kuorintavoiteesta, jossa parasta oli tuoksu, raikkaus ja koostumus. Edellä mainittu tuote herätti myös kommentin, että tuotteesta tulee super- nainen fiilis aamulla, illalle tuote on ehkä hieman liian jyty. Oma lempituotteeni oli Avocado Body Butter*, koska tuote on niin kosteuttava, pehmeä, miellyttävä tuoksuinen ja melko riittoisa. Iho jää ihanan tuntuiseksi tuotteen jäljiltä!

Tuotteista löytyi monta huippua tuotetta, mutta myös muutama vähän heikompi tuote. Kaikille kolmelle löytyi joku suosikki jatkuvaan käyttöön ja naiset utelivatkin, että mistä näitä kaikkia saa. Cattier Parisia saa EcoBeautylta Joensuusta sekä heidän verkkokaupastaan täältä. Nurmen jälleenmyyjät löydät täältä ja Joensuussa Nurmea saa tällä hetkellä vain Metropolissa sijaitsevasta Life- myymälästä.

Cattier Parisin tuotteista on mainittava, että tuotepakkaus on selkeästi edullisemmalle merkille ominaisesti yksinkertainen ja edullisemman näköinen. Koostumukset tuotteissa ovat todella hyviä, mutta eivät ihan niin ylellisiä kuin esimerkiksi Esse- tuotteissa. Hintaeroa näillä kahdella merkillä on huomattavasti, mutta itse pidän enemmän Essen pakkausten designista ja hieman ylellisemmistä koostumuksista sekä tuoksuista. Cattier Parisin tuotteet ovat kuitenkin todella hyviä hintaansa nähden ja mikäli en voisi panostaa Esseen, niin kääntyisin joko Cattier Parisin tai Laveran ihonhoitotuotteiden puoleen. Edullista ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa, ilmeisesti erityisesti tuo misellivesi kasvoille Cattier Parisilta on todella suosittu enkä yhtään sitä ihmettele omienkaan kokemusten jälkeen.

Tässäpä oli tämä meidän testiryhmän tulokset tältä erää, oli mahtavaa istua saman pöydän ääreen ja kokeilla uusia tuotteita, joita kukaan meistä ei ollut ennen kokeillut. Jos teillä lukijoilla heräsi jotain kysymyksiä, niin kysykää ihmeessä! Jos en osaa vastata itse heti, niin voin kysellä EcoBeautyn ja Nurmen päästä tarkennuksia.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Söpönäköiset nuo Nurmen pakkaukset! Jotenki sitä aina kiinnittää enemmän huomiota tommosiin nätinnäkösiin pakkauksiin, vaikka tylsännäköisetkin voi olla hyviä tuotteita. :D Musta ainakin on kiva, jos tuote tuoksuu hyvältä (mut luonnolliselta), on toimiva ja pakkaus on nätti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta, nuo ovat tosi ihanat! :) Näinhän se menee - kaunis pakkaus kiinnittää huomion paremmin ja jos tuotteen design on ihan epäonnistunut niin pakko myöntää, että vähän epäilyttää miten tuotteen kanssa on käynyt. :) Luonnollisen hyväntuoksuiset tuotteet ovat ihania ja tottakai kun tuote toimii + pakkaus on sievä niin on mukavampaa käyttääkin. Nurmella on kauniit putelit muutenkin, mm. kasvovedessä ja eteerisissä öljyissä on kauniit pakkaukset. Kylpytryffeleistä puhumattakaan, sen olisi voinut melkein syödä! :D <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)