torstai 14. huhtikuuta 2016

Ihana Praha ja lomalta palaamisen haikeus

Blogi on pysynyt viikon melko hiljaisena. Kuten Instagramia (@vivianmslb) ja blogin Facebook- sivua seuraavat tietävät niin palasimme pari päivää sitten Prahan matkalta, jonka ostin viime vuonna kolmevuotis- hääpäivän kunniaksi koko perheelle. Reilun viikon loma teki hyvää ja tuli erittäin hyvään saumaan, sillä tiiviit aikataulut alkoivat väsyttää. Ulkomailla oli ihanaa, kaikki sujui paremmin kuin hyvin ja arki unohtui. Kotiin palaaminen oli hieman hankalaa kun viihdyin Prahassa niin hyvin, mutta eihän sitä tiedä jos joskus tulevaisuudessa tulee mahdollisuus muuttaa ulkomaille joksikin aikaa. Onneksi matkustelemaan kuitenkin pääsee aina, nämä matkat tuovat kuitenkin luksusta arkeen ja Prahassa olisi riittänyt vielä pidemmäksikin aikaa nähtävää. Silti on edelleen haikea fiilis ja vähän kurjaa palata arkeen, vaikka eihän tässä arjessakaan mitään vikaa ole, päinvastoin. Lomalla vaan saa olla niin huolettomasti, käydä ravintoloissa syömässä joka päivä ja kokeilla kaikkea uutta. Ystävälliset ihmiset, julkisen liikenteen toimivuus, lapsen riemu uusista erilaisista kokemuksista ja mielenkiintoinen kohde saivat ihastumaan Prahaan aivan totaalisesti.
Prahasta kerron todennäköisesti enemmän pian, mutta sitä ennen pitää muutama postaus tehdä valmiiksi. Lähdin muuten reissuun mustalla silmällä, sillä reissua edeltävänä maanantaina oli leikkaus ja tänään on viimeinen päivä, kun tippoja pitää laittaa silmään. Mustelmakin alkaa olla jo hävinnyt, mutta kivuliaat muistot puudutuspiikeistä alaluomen sisäpuolelle ja silmien räpsyttämisestä eivät varmaan unohdu ihan hetkessä. Moni on kysynytkin, että laitoinko viestiä tuon tuotteen valmistajalle, jonka tuotteesta tuo reaktio tuli ja nyt voin ilokseni sanoa, että onneksi laitoin. He pahoittelivat asiaa kovasti ja tulevat vastaan kaikissa tuon silmän ongelman aiheuttamissa kuluissa. Onhan tuo melko hullua, että yhden reaktion takia silmästä aiheutui kaikkinensa yli 400 euron kulut. Huhhuh. Pääasia, ettei enää leikkauksen jälkeen ole ollut ongelmia silmän tai näön kanssa, alkaa olla melko helpottunut fiilis! Ja toivottavasti ei tarvitse enää tästä silmäasiasta valittaa täällä blogin puolellakaan. Voin lämpimästi suositella Joensuun Silmäsairaalaa silmäongelmissa, kaikki hoitui tosi nopealla aikataululla ja henkilökunta oli hurjan ymmärtäväistä. :) Pitää kyllä heille henkilökohtaisestikin laittaa kiitos- viestiä perään hyvillä palautteilla.
Tässä postauksessa ei tainnut olla päätä tai häntääkään, mutta täällä ollaan ja postauksia on taas tulossa! Voi olla, että menee vielä jonkin aikaa haikaillessa takaisin Prahaan, mutta onneksi on työn alla kaikkea ihanaa ja arkikin on mukavampaa kun työ on mieluista. Tänään aamulla tosin torkutin niin pitkään, että lähden tämän postauksen julkaisun jälkeen takaisin töihin ja toivottavasti herään huomenna virkeämpänä uuteen päivään. Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja palaillaan pian!


6 kommenttia:

 1. Olipas jotenkin kivan piristävä postaus! Ihana on varmasti ollut teidän reissu ja haluan mielelläni kuulla siitä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen viivästynyttä vastausta, unohdin julkaista ja vastata kommentit kun viimeksi Bloggerissa kävin! Ihana kuulla, mie jo mietin et kehtaanko mie tätä julkaistakaan kun oli niin rentoa jorinaa. :D <3 Ihana kyllä oli ja nyt alkaa olla jo jalat takaisin maan pinnalla loman jäljiltä. Mie oon viikonloppuna menossa työmatkalle yksinäni niin ehdin varmaan silloin kirjoittaa Prahan matkastakin paremmin. :)

   Poista
 2. Ihana höpöttelypostaus mahtavilla Prahan kuvilla, tällaiset on ihanan rentoa luettavaa! Kuvat saivat mulle sellasen kaupunkilomakuumeen aikaan että huhuh, tähän asti oon haaveillut hiekkarannoista, nyt kelpais molemmat erikseen tai yhdessä:'D Onneksi silmäsi voi jo paremmin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Ehkäpä näitä höpöttely postauksia voisi julkaista useamminkin, vaikka itsestä tuntuikin että eihän tässä ole päätä tai häntää tässä kirjoituksessa. :) Ihana kuulla ja ois kyllä hyvä saada molemmat yhdistettyä kerralla! Hiekkarannoista ei tule itsellä haaveiltua, yleensä haluan tutustua eri maiden kulttuuriin, ruokaan, erikoisuuksiin ja historiaan. Rantaloma voisi olla kyllä kunnon nollaus, en ole vielä tähän mennessä käynyt rantalomalla ulkomailla. :) Sanoppa muuta, alkaa olla melko helpottunut olo kun ei silmää kaiherra koko ajan ja pattikin on poissa!

   Poista
 3. Ihania kuvia <3 :) Ootan innolla sun matkapostauksia! Mullaki aina matkan jälkeen kamala haikeus, haluais vaan takasin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Mie odotan aina innolla siun matkapostauksia, ne on huippuja. <3 Mukavaa kuulla et en oo ainoo takaisin haikailija, Praha oli aivan ihana ja sellainen kaupunki, missä voisi kuvitella asuvansakin joskus. :) Noh, nyt on palattu takaisin arkeen haaveilemaan uusista reissuista ja arkihan se mahdollistaa sen matkustelunkin. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)