tiistai 21. kesäkuuta 2016

Botania lapsen silmin

Kävimme tovi sitten vanhimman siskoni perheen kanssa Joensuun Botanialla ja meidän kolmevuotias halusi ottaa kuvia siellä, kun kerran minäkin otin. Järkkärin uskaltaa muksullekin antaa, kun hän osaa käsitellä kameraa varoen ja voi luottaa siihen, että hän ei tiputa sitä. Tässäpä siis kolmevuotiaan silmin kasvitieteellistä puutarhaa!

ulkopuutarha kasvitieteellinen puutarha botania trooppinen perhospuutarha
Serkukset Botanian ulkopuutarhassa. Tämä kuva on itse ottamani, mutta muut ovat lapsen räpsimiä. 
perhospuutarha perhosia butterfly butterflies in finland

Kolmevuotiaan ottamia kuvia valokuvaaminen joensuu botania

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa; näimme perhosia, kukkia ja kasveja. Perhoshuone oli lapsen mielestä mielenkiintoisin, vaikka perhoset tulivatkin välillä vähän liian lähelle. Botaniasta lähti muksulle mukaan myös kolmiulotteisia perhostarroja ja itselleni ostin korvikset perhosteemalla.

kukat joensuun botanialla pohjois- karjala nähtävyydet vinkit

kasveja puutarha joensuussa

botania lapsen silmin kolmevuotias kuvaamassa

botania lapsen silmin tekemistä lapsille joensuussa minne mennä lapsien kanssa

lomatekemistä lapsille vinkit joensuu

kasvitieteellinen puutarha lapsen silmin garden

Botaniassa lapsen kanssa

lehti botania joensuu pohjois-karjala blogi

trooppinen perhospuutarha perhosia joensuu botania

Aurinkoista tiistaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun julkaiset kuvia joita lapsonen on ottanut, mun mielestä todella kivaa ja vaihtelevaa. Ehdottomasti lisää näitä;) Ihastuttavia on kuvat, odotan innolla jos vaikka ostamasi korvikset vilahtaisi pian täällä blogissasikin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Mielellään näitä itsekin katsoo, lapsi kattoo sen verran eri silmin kuin aikuinen. :) Miulla onkin kansiollinen julkaisemattomia kuvia, joita lapsi on ottanut. Pitää julkaista useamminkin näitä! ^^ Kiitos, mie kerron kehut muksulle ja varmaan korviksetkin näkyvät joissain asukuvissa lähiaikoina.

   Poista
 2. Onpas komeita kuvia kolmevuotiaan ottamana!☆ Tuonne olis ihana päästä itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Välitän kehut lapselle, voin kuvitella että on otettu. :) <3 Jos joskus tulet Joensuun seudulle käymään, niin kannattaa ehdottomasti käydä! Kesällä ulkopuutarhassa voi myös käydä, eikä Botanian vierailu ole kalliskaan. :)

   Poista
 3. Hienosti kuvattu! Meinasin myös antaa 3veelle jonkun vanhan pokkarin, kunhan löytää vaan akut ja muistikortit paikalleen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitän kehut muksulle! :) Mie meinasin et ostettais hänelle oma kamera, mut ei kuulemma halua omaa vaan mieluummin kuvaa tuolla miun kameralla. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)