lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kenkäfriikin alelöydöt Kookengästä

Joensuussa kaupungilla käydessämme juuri ennen rokkia kuljettiin Kookengän ohi, joka sijaitsee kauppakeskus Metropolissa. Kookengän valikoimia on aina pakko vilkuilla, siellä on palvelu ollut aina hyvää ja silloin tällöin alesta löytyy ihania korkokenkiä. Valikoima on muutenkin monipuolinen - sieltä löytyy näitä +10 sentin korkuisia korkoja ja ihan matalia sekä niin sanotusti järkevällä korolla varustettuja korkokenkiä niitä kaipaaville. Juhla- ja arkikenkiä liikkeessä on monenlaisia ja lasten kengistä löytyy myös valinnanvaraa. Apua saa aina pyytämättä ja pyytäessäänkin, puhumattakaan siitä että palvelu on ainakin omalla kohdallani ollut henkilökohtaista joka kerralla. Kookenkä on miun mielestäni sellainen hyvänmielen kenkäkauppa.

kookenkä joensuu kauppakeskus metropol china girl avokkaat mokkanahkakengät korkokengät

Oven suulla olevasta alekorista bongasin mokkanahkaiset korkokengät noin 13 sentin korolla ja näitä oli pakko tulla sovittamaan heti kun miehenikin pääsi töistä. Rauhallisempaa on sovittaa kenkiä, kun toinen katsoo lapsen perään kenkäliikkeen leikkipaikalla. :) Mokkanahkakorkkareilla oli hintaa vain kymmenen euroa (!) ja sovituksen jälkeen oli aika selvää, että nämä lähtevät mukaan. Myyjäkin huudahti hymyillen, että nämä siun on kyllä pakko ostaa kun sopivat niin hyvin jalkaan ja kävelykin sujuu. Oikeassahan hän oli! Koko oli juuri sopiva ja kengät tukevat jalassa korkeasta korostaan huolimatta. Väri on myös kaunis ja epätyypillinen minulle, ihan tämän värisiä korkokenkiä minulla ei ennestään ollutkaan. Tässä kympin korissa, josta nämä bongasin oli aika paljon muitakin kenkiä eli kannattaa piipahtaa katsomassa, löytyisikö itselleenkin uudet kengät kympillä.

stilettokorko korkeakorkoiset kengät mokkanahka suede heels china girl kookenkä joensuu

kauniit kengät alelöytö kenkäblogi kenkäfriikki shoeholic styleblog tyyli asusteet

Kenkäliikkeiden alet saavat minut aina liikkeelle ja tsekkaamaan löytyisikö mitään minulle sopivaa. Kesällä korkeakorkoisia kenkiä löytyy helpommin, mutta talvella saa tuskastella kenkien löytämisen kanssa kun muoti on niin matalaa ollut jo jonkin aikaa. Silloin pitää turvautua nettikauppoihin, vaikka hyvä olisi tukea myös paikallisia kivijalkaliikkeitä.

mokkanahkakorkokengät alevinkit kenkälöytö blogi kenkiä korkokengät tyyliblogi pohjois- karjala

Alessa oli toki myös muitakin ihanuuksia erilaisin alennuksin ja niiden joukosta bongasin mustat kimaltavat avokkaat. Glitter- avokkaita minulta muutamat löytyykin jo, mutta hillitymmän värisiä mustia ei ole löytynyt sopivia aiemmin. Keinomateriaalista huolimatta nämä olivat jo sovittaessa tukevat jalassa ja avokkaan reuna tulee hieman korkeammalle edestä jalkapöydän päälle, joka on näissä kengissä sellainen piirre mistä tykkään. Pysyvät hyvin jaloissa villimmässäkin menossa.

glitter korkkarit korkokengät kimaltavat juhlavat avokkaat juhlakengät kookenkä joensuu kauppakeskus metropol

glitter kimalle korkokengät korkeat korot stilettokorkokengät paljon kenkiä kenkäkauppa

Alennuksen jälkeen näille jäi hintaa himpun alle neljäkymppiä ja näissä  mustissa kimaltavissa korkkareissa oli kaikkia kokoja jäljellä vielä. Nämä korkkarit ovat tosi somat ja hyväntuntuiset, eikä aiemmissakaan Andiamo- merkin kenkien laadussa ole ollut moittimista. Mokkanahkakorkkarit ovat China Girlin, josta itselläni ei taida olla kokemusta, mutta jota muutamat kenkien ystävät ovat minullekin suositelleet. Saa nähdä millaisiksi molemmat osoittautuvat käytössä, en ole vielä ehtinyt näitä yhdistää mihinkään asuun. Viisikymppiä meni kaksiin ihaniin kenkiin, eli ei mitenkään paha heräteostoksiksi ja ovathan nämä molemmat parit aivan ihania!

kenkäkauppa joensuu kookenkä glitter heels high heels

kenkien kuvaaminen korkokengät blogi kenkäblogi shoeblog highheels andiamo korkokengät kengät

Kenkärikasta loppukesää kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Olipas edullinen löytö mokkanahkakorkkarit! Hyvin voin sinulle tuon värin kuvitella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! :) Yllättävän tukevat ovat jaloissa, vaikka korkoa on noin paljon. :) Mukava kuulla!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)