tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kesäiltojen kauneus

Sain luvan julkaista muutamia pikkusiskoni ottamia kuvia, jotka hän otti työpäivän jälkeen auringon laskiessa. Siskollani ei ole enää blogia, mutta olisi sääli olla julkaisematta näin tunnelmallisia kuvia! Ja sattuihan tämä kieltämättä hyvään saumaan - olen vähän poikki viiden tunnin yöunien, viiden tunnin tatuointirupeaman jälkeen ja nyt olisi aika mennä takaisin teollisuusompelukoneiden ääreen.
Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa - tunnelmallista tiistaita kaikille! Kuvat: Kukkamaaria

10 kommenttia:

 1. On aivan upeita kuvia! :) Tunnelmallista tiistaita sinnekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, miun pikkusisko on kyllä tosi hyvä kuvaamaan ja hän kuvaa välillä näitä miun asujakin kun nähdään. :) Ja katsoo kuvauspaikkoja sillä silmällä, just oli löytynyt uusi jota voisi hyödyntää asukuvissa. ^^ Kiitos paljon!

   Poista
 2. Ooooh ihanan herkkä tunnelma, etenkin rauhallinen ♥ Hyvään saumaan tosiaan sattui jos on puhki palanut, ihanan kevyt postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Ihania kuvia kyllä, näissä kiteytyy kesän ihanuus. <3 Joo, kieltämättä, oli vähän väsy eilen. Mut onneks tänään sai nukkuu piiiitkään muksun kanssa ja iltapäivällä takasin töihin! :)

   Poista
 3. Sun sisko on kyllä todella taitava kuvaamaan! :) Nää kuvat on todella kauniita ja tunnelmallisia, tykästyin <3 Harmi ettei hänellä ole blogia, kelpais kyllä lisää näitä kuvia katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Mie onneks pääsen näkemään hänen kuviaan enemmän, Kukulla on silmää kuvaamiselle ja paljon ideoita kuvaamiseen liittyen. Ihana kuulla, että tykästyit! <3 Näinhän se on, mutta jos ei aika riitä blogille niin ei voi sitten mitään. Instassa hällä on kuitenkin välillä tämän tyyppisiä kuvia, en tiedä seuraatko häntä siellä! :) Ja eihän sitä tiedä, jos mie saan jatkossakin julkaista hänen kuviaan täällä blogin puolella. ^^

   Poista
 4. Wowza noi on kyllä niin upeita kuvia ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! <3 Sisko on taitava kuvaamaan, ihana on aina nähdä mitä hän on kuvaillut tapaamisten välissä. ^^

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, ihana oli kun sisko oli laittanut näitä kuvia FB:ssä miulle! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)