torstai 7. heinäkuuta 2016

Phyt´s meikit - mitä mieltä muutaman kuukauden testaamisen jälkeen?

Postaus on toteutettu yhteistyössä Joensuun EcoBeautyn kanssa ja kuvissa esillä olevat tuotteet sekä aiemmin tehty iltameikki ovat blogin kautta saatuja. Tuotteet ja iltameikki ovat vielä erikseen merkattu tähtikuviolla (*) ja postauksessa on myös muualta saatuja meikkejä, jotka ovat myös tähdellä merkittyjä. Kävin EcoBeautylla keväällä Katin meikattavana ja jo tuolloin Phyt´sin tuotteet herättivät kiinnostusta lukijoissa. Olen käyttänyt nyt saamiani tuotteita ahkerasti lähes kolmen kuukauden ajan ja voin sanoa, että olen ihastunut. Etenkin ripsiväriin, joka on uskomattoman kestävä ripsiväri luonnonkosmetiikan puolelta. Monilta olen nimittäin kuullut, että luonnonkosmetiikkaa olevaa kestävää ripsiväriä olisi hankalaa löytää.

Alustukseksi kerrottakoon, että olen meikkien suhteen aika kranttu - jos tuote ei toimi tai ole käytössä muuten hyvä parilla ensimmäisellä käyttökerralla, niin silloin tuote lähtee eteenpäin eikä pääse jatkossa omaan käyttöön ollenkaan. Tällöin en todennäköisesti ota tuotetta esille ollenkaan täällä blogin puolella. Itselle sopimaton tuote ei parane useammallakaan käyttökerralla, joten vaalin ja haalin meikkipussiini vain niitä, jotka toimivat parhaiten omalla herkällä ja pintakuivalla ihollani. Tällä hetkellä meikkipussukka elää murrostaan, sillä tarkoitus on aina meikkituotteen loputtua hankkia tilalle vastaava tuote luonnonkosmetiikan puolelta ja jonkin verran luonnonkosmetiikkaa onkin päässyt jo päivittäiseen käyttöön. Viime aikoina en ole myöskään uskaltanut kovin monia uusia kasvoille laitettavia tuotteita testailla, sillä viime vuonna saamani allerginen reaktio ja sen takia tehty leikkaus ovat vahvasti mielessä edelleen. Luonnonkosmetiikasta en ole kertaakaan saanut allergiaoireita, joten ekologisuuden lisäksi se on toinen syy, miksi haluan muuttaa meikkipussini sisältöä luonnollisempaan.

phyt´s meikit make up luonnonkosmetiikka parhaat luonnonkosmetiikan tuotteet

ecobeauty joensuu luonnonkosmetiikan jälleenmyyjä kokemuksia phyts meikeistä meikkituotteista

Multi Effets Mascaraa testasin mustana ja tämän sain kieltämättä hyvään saumaan, sillä jouduin aiemmat ripsarit heittämään pois silmätulehduksen vuoksi ja ainoa meikkipussissa ollut ripsiväri oli niin varisevaa sorttia, että sitä en halunnut käyttää. Phyt´sin musta ripsari antaa hyvin väriä ripsille eikä varise. Ripsari ei myöskään lähtenyt leviämään ripsiltä minnekään, ei vaikka eräänä perjantaina kirva lensi silmään kaupungilla ja sisko joutui elävän ötökän ottamaan silmästä pois! Ripsari on ollut jokaisella meikkauskerralla käytössä, olin sitten menossa töihin, ystävän luo, viihteelle kavereiden kanssa, keikalla, blogitapahtumissa... Ihan siis joka tilanteessa ja joka säässä. Tihkusateessa meikki ei lähtenyt leviämään, mutta kun ajatuksissani hankasin silmiä (en muistanut, että olin meikannut) niin silloin ripsaria hieman varisi alaluomelle.

meikki natural cosmetics eco beauty make up look

Minusta ripsarissa on tärkeintä se, että se ei varise alaluomille tai tartu yläluomelle. Näitä tärkeämpää on vain se, että meikkiä ei tarvitse tarkistella peilistä vähän väliä vaan voi luottaa siihen, että ne meikit pysyvät päivän ajan siellä minne ne on laitettu. Joskus kuumina päivinä painelen kasvoja kasvopaperilla, mutta muuten en mielelläni korjaile meikkejä esim. kesken työpäivän tai kaupungilla ollessa. Tai iltaa viettäessä kavereiden kanssa. Yksi hyvä piirre ripsarissa on hyvä levittyvyys, en pidä hämähäkki- ripsistä vaan haluan luonnolliset ripset, jotka ovat hieman omiani pidemmät ja tummemmat. Tästä Phyt´sin ripsarista en keksi yhtään mitään negatiivista, tämä vastaa omia tarpeitani todella hyvin ja on mukavaa käyttää, kun voi huoletta liikkua missä vaan ja harjaosa on tarpeeksi siro ripsarin levittämiseen. Phyt´sin meikkisarjalla on Cosmebio- sertifikaatti, joka takaa tuotteiden olevan puhdasta luonnonkosmetiikkaa.

meikit luonnonkosmetiikkaa jauheluomiväri pigmenttinen helmiäisluomiväri ekologinen

Meikki ideat luonnollista kosmetiikkaa phyts sarjan tuotteet lavera make up store

Kasvokuvien meikit ovat samoilla tuotteilla tehdyt, tässäpä tarkemmat tiedot;

Tummille silmien alusille - lavera Natural Concealer, sävy Ivory 01*
Meikkipohja - lavera Natural Mousse Make- Up, sävy Ivory 01* & Lumene Luminous Matt- puuteri, sävy 0 Translucent
Luomien pohjustus - Giordani Gold Make Up Base

Luomilla;
Make Up Store helmiäisluomiväri, sävy ra
Make Up Store luomiväri, sävy orange peel
Phyt´s jauhemainen helmiäisluomiväri, sävy Rose Boréal Golden Pink*

Phyt´s Mascara Multi Effets*, sävy black ripsillä ja poskipunana sekä leuan varjostuksina Giordani Gold aurinkopuuterihelmet sävyssä Natural Peach.

Jauhemainen helmiäisluomiväri on uskomattoman hienoa koostumukseltaan, henkäyksen ohut ja helposti häivytettävä hyvästä pigmentistään huolimatta. Pieni purkki on riittoisa, jauheluomiväriä ei tarvitse paljoa kerrallaan vaan pieni määrä riittää hyvin. Luomiväri kimaltaa todella kauniisti ja juurikin helmiäismäisesti koko pinnaltaan, eikä niin että kimalteet erottaa erillisinä luomilta.Väri on erittäin kaunis ruusukultaan vivahtava. Sekä nämä helmiäisluomivärit että tavalliset Phyt´sin luomivärit ovat pehmeitä, pigmenttisiä ja helposti häivytettäviä. Aurinkopuuterista puhumattakaan, sen olisin ostanut heti mikäli olisi edellinen loppunut, mutta käytän tuon nykyisen kuitenkin ensin loppuun.

Phyt´sin Golden Pink*- helmiäisluomivärillä voi tehdä myös sähäkät rajaukset itselleen kostean siveltimen avulla. Tuotteen inci- lista on hurjan lyhyt, joka on tietenkin plussaa ja varsinkin kun tuote on niin toimiva tarkoituksessaan.

golden pink luomiväri eyeshadow ruusukullan värinen luomiväri kosmetiikka jauheluomiväri

kosteuttava huulipuna kuparinvärinen puna arkikäyttöön huulipunaa phyts meikkejä kokemus

Kolmas tuote, mitä pääsin testaamaan on huulipuna Phyt´silta ja sävyksi valitsin kuparin. EcoBeautylla kertoivat, että nämä Phyt´sin huulipunat ovat todella kosteuttavia ja näitä voi käyttää kuivillakin huulilla, joten siitä syystä päädyin kuparinsävyiseen punaan. Olen aiemmin saanut saman sävyisen huulipunan Zuiilta*, mutta se on vähän kuivattavampaa mallia ja sitä ei voi laittaa kuiville huulille vaan useimmiten joutuu laittamaan huulirasvan alle, vaikka en normaalisti käytä huulirasvoja ollenkaan. Toinen Zuiin puna, minkä olen ostanut on taas todella kosteuttava eli värien välillä on eroa.

Zuii Copper- huulipuna on ollut yksi lempparini tästä huolimatta kaikkeen sopivan sävynsä takia, kupari on täydellinen sävy arkihuulipunassa! Phyt´sin Copper Red*- puna on aavistuksen punaisempi sävyltään, helposti levittyvä ja huulia kosteuttava, sillä tuote sisältää muun muassa auringonkukka- ja jojobaöljyjä. Huulipuna pysyi hyvin huulilla kosteuttavaksi huulipunaksi, mutta useamman syömisen ja juomiskerran välissä punaa piti hieman lisätä. Tämä sävy kuluu kauniisti, eli ei kuitenkaan jää teräviä ja selkeästi huomattavia rajoja näkyville, vaikka punan lisääminen unohtuisikin. Sekä Zuiin että Phyt´sin kupariset punat ovat hyviä, mutta kosteuttava puna vie voiton tässä tapauksessa ja tämä Phyt´sin puna on ollut tämän saamisen jälkeen aikalailla joka kerralla käytössä kun olen halunnut kuparista punaa laittaa. Kulkee laukussa mukana. :)

paras luonnonkosmetiikan huulipuna kosteuttava puna ecobeauty joensuu meikit

Hinnaltaan tuotteet ovat kohtuullisia, mutta kuitenkin hieman markettimeikkejä arvokkaampia. Luomivärien hinnat ovat 23-27 euron välillä, korjausvärit maksavat noin 25 euroa kappaleelta, huulipunat 29 euroa ja kivipuuteriin saa varata hieman yli neljäkymppiä. Ovatko tuotteet hintansa väärtejä? Kyllä on, tuotteet vaikuttavat hyvin riittoisilta, laadukkailta ja hoitavat ihoa niitä käyttäessä. Kaikki tuotteet ovat sopineet itselleni hyvin ja olen tykännyt näitä käyttää. Tuotteet eivät myöskään sisällä säilöntäaineita, parabeeneja, synteettisiä värejä eikä näitä tuotteita testata eläimillä. Ripsivärikin sopii herkille silmille ja luomiväri on laadultaan tähän mennessä paras jauhemainen luomiväri mitä olen käyttänyt.

EcoBeautylla tehty iltameikki* oli myös erittäin onnistunut ja siinä käytettiin Phyt´sin tuotteita. Meikistä satoi paljon positiivista palautetta ja olihan meikkaus itsellekin hyödyllinen. Lämpimät suosittelut siis Phyt´sille, kaikki meikit tuntuvat olevan tasaisen hyvää laatua!

Kiitokset EcoBeautylle ja erityisesti Katille yhteistyöstä, nämä ovat olleet antoisia. :) Mukavaa loppuviikkoa kaikille, palailen piakkoin asupostauksen merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Tuo ripsarihan vaikuttaa oikein hyvältä tuotteelta! :) Mulle on tärkeää, että ripsari tuo tuuheutta ja pituutta mun muuten lyhyeisiin ripsiin. Lisäksi juuri tuo ettei varise! Oot todella nättinä Milla näissä kuvissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo ripsari on huippu! Miulle pituus on tärkeämpää kuin tuuheus, mutta suht luonnollisina haluan pitää ripset kuitenkin. :) Varisevat ripsarit pitäisi kieltää, en tykkää yhtään kun saa olla koko ajan meikkiä siistimässä. Voin lämpimästi suositella tätä Phyt´sin ripsaria, tosi hyvä on ollut käytössä! Kiitos paljon, toinen meikki oli kasvoilla reissussa ja toisen meikin tein lähtiessäni tyttöjen iltaa viettämään kaupunkiin. <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)