lauantai 6. elokuuta 2016

Adidas Superstar Vlog & tyylihaaste

Korkokenkiin hurahtaneelta bloggaajalta ei voisi ehkä tätä odottaa, mutta valitsin yhteistyökumppanini verkkokaupasta Adidaksen Superstarit* itselleni ja pohdinnassa on, miten saan nämä yhdistettyä omaan tyyliini niin, että kehtaan aikuisten oikeasti liikkua näiden kanssa julkisilla paikoilla. Korkkarityttö on aina korkkarityttö, mutta katsotaas kuinka saan yhdistettyä nämä täysin punaiset kengät omiin asuihini.

Adidas Superstar* - DefShop // *Saatu blogin kautta. 


Tästä tulee hauskaa, en jotenkin osaa kuvitella näitä omaan tyyliini vaikka samaan aikaan nämä ovat aika siistit väreineen kaikkineen. Valikoimissa oli myös samat kengät turkoosina, tummansinisinä ja keltaisina, mutta pienemmät koot menivät todella nopeasti. Minna Parikan balleriinat ja puputennarit ovat vielä helposti yhdisteltävissä omaan tyyliin, mutta nämä sporttisemmat matalat kengät aiheuttavat hieman päänvaivaa. Postausta on tulossa piakkoin lopputuloksesta ja siinä sitten nähdään, sainko yhdistettyä kengät luonnollisen näköisesti omaan tyyliin!

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Ohhoh jopas yllätyin kun näin nämä täällä, koska sä oot tosiaan korkkarityttö:D Mä pidän niin sekaisin molempia, mut näkee niin tasapohjissa kuin koroissakin, mutta sut jos nään matalilla kengillä niin se on kyllä suuri ylläri;) Upeat popot ja se mistä en yhtään yllättynyt niin tuosta väristä mihin oot päätynyt;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo! :D Aika moni on sanonut näin, yksi asu jo ehdittiin kuvata siskon kanssa ja ihan jees se oli. Outoa oli kyllä kävellä nämä kengät jalassa, jotenkin outoa kun on muotoillut pohjalliset näissä! :D Siulle kyl sopii molemmat tosi hyvin, miuta harvemmin matalilla kengillä näkee. :) <3 Turkoosi oli toinen vaihtoehto, mut niissä oli koot loppu, joten punainen valikoitui sitten tietty. ;)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)