torstai 15. syyskuuta 2016

Eräs ihana heräteostos Furlalta

Kävin siskoni kanssa Helsingissä katsomassa Nickelbackia, jonka takia yövyimme paikkakunnalla ja mitäpä muutakaan kaksi nuorta naista tekisivät lauantaina päiväsaikaan kuin shoppailisivat. Kiersimme kauppoja, joita täälläpäin ei ole ja samalla sain haettua muun muassa lempishampootani Lushilta. Kierrokseen kuului luonnollisestikin myös Stockmann, josta kävimme etsimässä laukkua siskolleni ja toki itsekin kävin asusteosastot läpi. Laukkuosastoilla tulikin mieleen, että Furlan liike sijaitsee todella lähellä eli sinne siis! En muuten lähtenyt tyhjin käsin, vaikka mitään en varsinaisesti mennytkään ostamaan kun piakkoin lähdetään ulkomaille. Nyt vaan sattui sellainen herkku vastaan, että en voinut jättää sitä enää liikkeeseen ja varsinkin, kun hintaa oli puolet jäljellä alkuperäisestä.

Videolla ja tekstissä on kutakuinkin samaa asiaa, mutta videolla on tämän laukun lisäksi myös muut omistamani Furlan asusteet.


furla helsinki ostokset shoppailu vlog videopostaus laukku

dustbag furla bags laukku blog kokemuksia metropolis- laukusta metropolis furla ambra fluo

Arvaatteko jo minkä laukun ostin? Furlan merkin todennäköisesti moni tunnistaa Metropolis- mallin laukuista, joita näkee katukuvassa, julkkiksilla ja bloggaajilla. Merkki on lyönyt läpi viime aikoina myös Suomessa, vaikka Euroopassa merkki on ollut jo kauan suosittu, erityisesti nuorten naisten keskuudessa. Furla on itselleni tuttu yritys vuosien takaa, tutustuin tähän ensimmäistä kertaa joskus 13-14- vuotiaana ja olen siitä lähtien seuraillut aktiivisesti uutisointia sekä Furlan näkyvyyttä medioissa. Ihanaa, että nykyään Helsingistäkin löytyy Furlan liike, josta kysellä haikailemiaan laukkuja taikka muita asusteita.

metropolis furla kokemuksia värit kirkkaanoranssi laukku lukko kiiltonahkalaukku oranssi

furla metropolis bag laukku värit helsinki ostokset

furlan liike helsingissä furla laukkuja metropolis ambra fluo colour styleblog

Italialainen muotitalo on perustettu Furlanetto- nimisen perheen voimin jo 1927 vuonna ja valikoimista löytyy näiden laukkujen lisäksi myös aurinkolaseja, koruja ja kenkiä. Furlan tyyliä kuvailisin itse leikkisäksi, nuorekkaaksi ja kiinnostavaksi - jokaisessa laukussa on joku juju ja monet mallit ovat leikkisyydestään huolimatta ajattomia. Malleista löytyy myös klassisempia nahkaisia laukkuja, mutta myös räväkämpiä kumisia Candy- malliston laukkuja ja reppuja.

details chain metropolis laukun olkahihna ketju yksityiskohdat

metropolis laukku sisältä sisätasku furla laukku laukkuja kokemuksia

Kaksi tuotetta minulta löytyy ennestään Furlalta, mutta niistä kerron tarkemmin tämän postauksen videolla. Tämä Furlan Metropolis- laukku on niin kirkuvan oranssi, että sävyä on hieman hankalaa vangita kuviin. Sävy on lähestulkoon neonoranssi, mutta vaihtelee kiiltonahkansa ansiosta valon mukaan. Saman mallin saffianonahkaiset versiot eivät ole ihastuttaneet samalla tavalla kuin tämä kiiltonahkainen, jonka sävy on nimeltään Ambra Fluo.

Laukussa on sisällä yksi tasku ja laukun saa lukittua mukana tulleella avaimella. Läpän saa auki painamalla nuppeja keskelle ja vastaavasti laukun läppä menee kiinni napsauttamalla. Metropolis- laukkua saa myös vaihdettavilla läpillä, joissa riittää värivalikoimaa aika mukavasti.

merkkilaukut furla designer bag bags metropolis orange shiny

details accessories laukun yksityiskohdat avain

Ihastelin liikkeessä oranssia Candy- malliston laukkua, mutta se jäi mietityttämään siksi aikaa kunnes myyjä nosti esille tämän Metropoliksen vielä kirkkaammassa oranssin sävyssä. Se oli menoa se!

laukku lukolla metropolis kiiltonahkaisena furla bags ambra fluo

Ihanaa loppuviikkoa kaikille, palailen pian vähän eri aiheella!

4 kommenttia:

 1. Täydellinen syksylaukku, ihastuin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on, aivan ihana väri ja mallikin on kaunis! <3 Sopii yllättävän monen kanssa yhteen, tällä viikolla on joka asuun sopinut. ^^

   Poista
 2. Mikä unelma, mikä väri ♥ Täytyy kyllä sanoa että taas kerran asuste joka sopii sinulle ja on taas niin sinua. Rakastan sitä kuinka käytät kirkkaita värejä asusteissa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Mie tykkään tästä väristä niiiin paljon, on kyllä upea sävy. Ihana kuulla, tähän ihastuin tosiaan niin että en paljoa miettinyt että ostanko vai enkö. :) Kirkkaat värit asusteissa tuovat asuihin sitä jotakin, mustat laukut ovat jääneet aikalailla käyttämättä Love Moschinon tikkilaukkua lukuunottamatta. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)