sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Hyvänmielen messuvinkit - I love me 2016

Messujen ollessa vielä käynnissä haluan jakaa muutamat vinkit muotipuolelta, joista jäi itselleni todella hyvä fiilis. Seuraava postaus onkin astetta vakavampi, mutta keskitytään nyt hetkeksi vielä I love me- messujen tarjontaan! Mikäli olette tänään vielä messuilla, niin näiden yritysten pisteillä kannattaa ehdottomasti käydä.

laserleikatut silikonikorut näyttävät korut kotimainen yritys coruu korujen valmistaja

i love me 2016 coruu koruyritys kotimaiset silikonikorut

Ensimmäisenä haluan mainita Coruu- nimisen (osasto 3a31) yrityksen, joka valmistaa laserleikattuja silikonisia koruja. Koruja saa muun muassa mustana ja valkoisena, mutta myös muutamia värillisiä valikoimista löytyy. Coruun pisteellä oli niin iloinen ja rento meininki, että oli ihana käydä heti ensimmäisenä heidän tuotteisiinsa tutustumassa. Kotimaassa valmistetut ja kehitellyt korut ovat uskomattoman kevyitä, vaikka malli olisi muuten runsas ja kooltaan suurehko. Näitä koruja kannattaa käydä hypistelemässä, materiaali tuntui kevyeltä ja vahvalta samaan aikaan! Kävin itseasiassa vielä eilenkin heitä moikkaamassa Mian kanssa, toisena messupäivänä yhtä hyväntuulinen meininki jatkui.

kevyet riippukorvikset suuret korvikset kotimainen käsityö

kotimainen käsityö coruu silikonikorvikset asusteet finnish design

i love me 2016 messut

Niinmun´ Design (osasto 3b21) kiinnitti huomioni, vaikka olin jo ehtinyt ohi kävellä. Eikun ympäri ja tutustumaan yrittäjään sekä tuotteisiin, jotka valmistetaan Suomessa. Merinovillaneulos valmistetaan kotimaassa Orivedellä ja merinovillaiset tuotteet ommellaan Kangasalla. 100% merinovillasta valmistettu kietaisumekko ihastutti kaikkein eniten ja sellainen onkin itselläni hakusessa korvaamaan aiemman kietaisumekkoni, jonka pinta ei valitettavasti pysynyt siistinä käytössä. Merinovillainen kietaisumekko oli malliltaan klassinen ja eri tavoin puettava, sitä voi pitää liivinä sekä mekkona. Merinovillavaatteet ovat tietysti lämpimiä ja mukavia päällä, mutta hengittäviä laadukkaasta materiaalista johtuen.

niinmun design merinovillaiset vaatteet merinovilla klassiset vaatteet suomesta pellavavaatteita

niinmun design Finnish design merino wool linen clothes clothing

Laadukkaat materiaalit, kotimaisuus ja tuotteiden klassisuus ovat tämän yrityksen kulmakivet. Vaatteiden mallit sopivat niin nuoremmille kuin vanhemmillekin ja niinmun´- yrityksen pisteeltä voi samalla napata mukaan vaikkapa tuoksupussit vaatekaappiin taikka lahjaksi tuttaville. Valikoimasta löytyy myös sisustustuotteita, jotka ovat niinmun´- yrityksen perustajan Virpin miehen valmistamia. Yksi parhaimmista yrityslöydöistä messuilla!

laventeli tuoksupussit lahja lahjaidea joululahjaksi vaatekaappi tuoksupussi

Kolmantena haluan mainita kangaspuolelta itselleni tutun Villisilkin (osasto 6h145), jolla on samat materiaalivaatimukset kuin itselläni. Laadukkaita ja ajankohtaisia kankaita saa heiltä, esimerkiksi sähkönsinistä kreppiä ja paksua viininpunaista samettia. Erittäin kauniita olivat molemmat ja valikoimasta löytyy todella paljon kankaita. En ehtinyt enää eilen mennä kuvaamaan kankaita tarkemmin, mutta voin sanoa että Villisilkki on yksi parhaimmista kangasliikkeistä, joista tilaan materiaaleja itselleni ja asiakkailleni. Harmi, että itselläni on säästökuuri menossa, muuten täältä olisi tarttunut monet kankaat mukaan omiin töihin! :)

villisilkki sametti viininpunainen paksu sametti laadukkaat kankaat

i love me 2016 messuvinkit messut Villisilkki Helsinki kankaat Helsingistä

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä - Zio (osasto 6g149). Olisin voinut suorilta ostaa neljä kenkäparia tältä pisteeltä, mutta pitää ensin autohommat hoitaa ja sitten vasta kenkiä. Ajankohtaisia, naisellisia korkokenkiä löytyi useita ja kengät olivat aitonahkaisia. Laatu oli kohdillaan ja valikoimasta löytyi myös matalampia kenkiä niitä käyttäville. Nahkaiset ne olla pitää - olin itsekin messuilla päivät Calvin Kleinin nahkanilkkurit jaloissa ja niillä jaksoi kävellä messuilla päivät läpeensä. Pakko kyllä sanoa, että mokkanahkaiset hapsunilkkurit veivät sydämeni avoimella kärjellään ja tietysti niillä hapsuilla! Todella kauniit yksilöt, joita sai mustina ja vaaleina. Messuilla oli paljon tarjouksia, joten suosittelen pistäytymään kengät mielessä! Mikäli ei messuille ehdi tai ei ole muuten käyntiä niin Zion liikkeitä löytyy viisi kappaletta pääkaupunkiseudulta ja meille muualla asuville on onneksi mahdollisuus tilata kenkiä myös verkkokaupasta.

zio nahkanilkkurit nahkakengät zio helsinki i love me 2016

hapsunilkkurit nahkanilkkurit korkokengät

Itse ehdin jo kotiin tulla takaisin, mutta olipa messuilla taas mukava olla. Paljon uusia tuttavuuksia ja tapaamisia mahtui loppuviikkoon, näistä kerronkin tulevaisuudessa enemmän! Bloggaripassilla olin myös tämän vuoden I love me- messuilla ja paljon sain inspiraatiota sekä ideoita blogin kirjoittamista ajatellen. Onnistuneet messut siis! Mukavaa sunnuntaita kaikille, palailen taas piakkoin blogin pariin!

2 kommenttia:

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)