tiistai 25. lokakuuta 2016

Laveran vaahtomeikkivoide vs. nestemäinen meikkivoide

Jotkut postauksessa näkyvät ja käsiteltävät tuotteet ovat blogin kautta testiin saatuja.  Saadut tuotteet ovat tähdellä (*) merkittyjä. Olen näissä meikkauspostauksissani kertonut käyttäneeni pohjana vaahtomeikkivoidetta laveralta ja postauksiin pääset tästä ja tästä. Vaahtomeikkivoide oli aiemmin käytössäni meikkipohjana - niin kuulas, pehmeä, hyväntuoksuinen ja kestävä. Tuotteen loppuessa sain testiin lavera Natural Liquid Foundation- meikkivoiteen vaaleimmassa sävyssä eli Ivory Light 01:nä*. Myös Natural Mousse Make- Up* oli sävyä Ivory 01.

lavera meikkivoiteet nestemäinen meikkivoide meikkivoidemousse mousse make up natural cosmetics

Meikkivoide sisältää muun muassa arganöljyä ja kukkaliposomeja, jotka suojaavat ihoa. Ihon kunto on pysynyt hyvänä ja meikkivoiteen saa levitettyä tasaiseksi Make-Up Blenderillä. Käytän itse Hyvän Olon Maailman meikkisieniä, joihin olen ollut todella tyytyväinen. Sienet kestävät käyttöä pitkään ja lopputulos on aina tasainen. Molemmat tuotteet levittyvät hyvin ja näistä nestemäinen meikkivoide on peittävämpi minusta. Meikkivoiteen luvataan kestävän iholla hyvänä kymmenen tuntia ja sen lupauksen tuote pitääkin. Kuitenkin omien kokemusten perusteella vaahtomeikkivoide kestää pidempään kasvoilla ilman korjauksen tarvetta, joten pisteet kestävyydestä menee vaahtomeikkivoiteelle.

make up blender beauty blender kokemuksia hyvän olon maailma natural goods company

lavera meikkivoiteet nestemäinen meikkivoide meikkivoidemousse mousse make up natural cosmetics natural beuaty eco beauty luonnonkosmetiikka kokemuksia blogi

lavera meikkivoiteet nestemäinen meikkivoide meikkivoidemousse mousse make up natural cosmetics

Nestemäisellä meikkivoiteella lopputulos on aavistuksen raikkaampi ja vaahtomaisella tuotteella lopputulos on matta, mutta kuulas. Sävyissä on hieman eroa ja alkuun arvelin tämän uudemman meikkivoiteen sävyä liian tummaksi, mutta tuotetta kasvoille levittäessä se asettuu kuitenkin hyvin kalpealle iholle. Omaan hyvin vaaleaan ihooni mousse sopii sävyltään paremmin. Nestemäisen meikkivoiteen sävy taittaa pikkaisen punaisempaan kuin toisen tuotteen, eli mousse sopii paremmin esimerkiksi kellertävään taittavalle iholle.

luonnonkosmetiikka meikkaus meikkituotteet luonnollinen meikki kokemuksia luonnonkosmetiikasta paras meikkivoide lavera

lavera meikkivoiteet nestemäinen meikkivoide meikkivoidemousse mousse make up natural cosmetics luonnonkosmetiikalla tehty meikki laveran meikit kokemuksia luonnonkosmetiikasta

Tässä meikissä käytetyt tuotteet;

Meikkipohja - lavera Natural Concealer* ja Natural Liguid Foundation*, molemmat sävyssä 01 Ivory. Puuterina Couleur Caramel Free Powder, sävy 01.

Luomilla - Giordani Gold Make- Up Base ja kolme sävyä lavera Smoky Grey 01*- luomiväripaletista.

Ripsillä - Phyt´s Mascara Multi- Effets*

Poskipunana laveran So Fresh Mineral Rouge Powder* sävyssä Cashmere Brown 03 ja varjostuksina lavera Mineral Sun Glow Powder* sävyssä Golden Sahara 01.

eco beauty natural cosmetics eco luonnonkosmetiikka phyts lavera parhaat luonnonkosmetiikan tuotteet

Vaahtomeikkivoiteessa on kolme eri sävyä saatavilla, mutta nestemäistä meikkivoidetta saa jopa kuudessa eri sävyssä. Jälkimmäinen peittää ihon virheitä paremmin, vaikka muuten lopputulos on kuulaampi kuin vaahtomeikkivoidetta käyttäessä.

Henkilökohtaisesti pidän enemmän vaahtomeikkivoiteesta - molemmat tuotteet ovat todella hyviä, mutta vaahtomeikkivoide on pitkäkestoisempi, mattaisempi ja mukavampi laittaa kasvoille kuin nestemäinen versio. Ja tuoksuu taivaalliselle, kun taas meikkivoide ei tuoksu lähes lainkaan mousseen verrattuna. Pakkaus on moussessa ehkä hieman parempi, lasinen purkki ja tiivis kansi sopivat hyvin laukussa kuljettamiseen. Litteä purkki menee pieneen tilaan ja kiinteää meikkivoidetta on helppo annostella säästeliäästi. Toisaalta nestemäisen meikkivoiteen pumppupullosta annostelu käy käden käänteessä. Käytin ennen luonnonkosmetiikkaan tutustumista puuterin alla BB- voidetta, mutta tykästyin laveran mousseen vaikka koostumus muuttui täysin. Millainen koostumus teistä on paras meikkivoiteissa? Entä puutereissa? 

4 kommenttia:

 1. Mä itse en käytä meikkivoidetta, kun tuntuu tosi pakkeloidulta ja siltä että naama olisi erivärinen, ehkä nuo kauhut on ylä-asteajoilta jäänyt. Ei varmana kaikki, mutta sellainen käsitys mulla on jäänyt. Kokeilin talvella mun BB-voidetta jota käytin joskus koko ajan, taisia olla vielä silloin kun sua näin joskus, se oli ihan hirvittävää en ymmärrä miten olen sitä joskus päivittäin pitänyt, se myös vääristi kasvojen värin ihan vaaleenpunaiseksi:D Tuon takia mua epäilyttää jokaikinen meikkivoide:') Toki ammattilaisilta pitäisi kysyä itselleen sopiva, mutta en koe sitä tarpeelliseksi kun pärjään hyvin peitevoiteen ja puuterin voimin. Onkohan se kamala meikkivirhe olla käyttämättä meikkivoidetta:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekään en ennen käyttänyt, mut jotenkin meikkivoide on ryöminyt päivittäiseen käyttöön vaikka ennen pistin vaan vähän puuteria. Poskipunaa olen myös alkanut käyttää, jotenkin tuo väriä kasvoille niin on mukavampi! Jotkut on kyllä ihan pakkelia, mut ainakin nää luonnonkosmetiikan meikkivoiteet ovat kevyitä kasvoilla, eivätkä tunnu ollenkaan käytössä. :) Oijoi, aika paha! Oikean sävyn löytäminen on kinkkistä välillä, mut onneks nykyään saa esim. kellertävälle ja punertavalle iholle omansa. Ostin uuden puuterin niin siinäkin oli sävyt vaalealle kellertävälle ja vaalealle punertavalle iholle! ^^ En kyl osaa sanoa, jos ihossa ei ole pahemmin virheitä niin ei se meikkivoide kovinkaan tarpeellinen ole. :)

   Poista
 2. Mä tykkään myös mousseista melkeinpä eniten. Toisaalta pidän siitä että meikkivoide on melko juoksevaa eli helposti levitettävissä sormin (koska laiskuus).

  Ihania kuvia sinusta taas! Ja voi mahdoton tuota tukkaa! On se vaan upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Tuon vaahtomeikkivoiteen sai kyl yllättävän hyvin laitettua sormin kasvoille silloin kun käytiin kuvaamassa siellä Vehkalahdella. :D Mie tykkään noista meikkimunista, saa tasaista jälkeä eikä kädet mene meikkivoiteeseen. ^^

   Kiitos paljon, nää räpsäisin kaukosäätimen kanssa mieheni kummien puutarhassa - ihana tuo omenapuu taustalla. :) Ihana kuulla, mie oon täällä voivotellut kuinka lyhyet nää on verrattuna muutaman vuoden takaiseen.... Pientä kriisiä pituudesta, mut eiköhän nää taas kasva tästä. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)