sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Couleur Caramel - irtopuuteri testissä

Kivipuuteri napsahti kaakelilattialle vahingossa ja säpäleiksihän se meni. Tiedossa oli tärkeitä tapaamisia, joten kävin pikaisesti Joensuun Eco Beautylla kyselemässä puutereista, kun en haluamaani laveran puuteria löytänyt mistään oikeassa sävyssä. Eco Beautylla mietittiin Katin kanssa, että kumpi sopisi minulle paremmin - Phyt´sin kiinteä puuteri vaiko Couleur Caramelin kellertävälle iholle tarkoitettu irtopuuteri.

Eco Beauty Joensuu EcoBeauty luonnonkosmetiikka meikit make up eco Couleur Caramel free powder

Valittiin näistä vaihtoehdoista tämä ekologiseen pakkaukseen pakattu irtopuuteri Couleur Caramelilta ja tämähän sopii sävyltään omaan ihooni kuin nakutettu. Silkkinen koostumus tuntuu ihanalta, mutta purkkia avatessa kevyen kevyt puuteri pölähtää hieman, joten mustien vaatteiden kanssa saa olla hieman varovainen avaamisen kanssa. Puuterilla saa luonnollisen lopputuloksen, meikki pysyy hyvin ja puuteri asettuu iholle luonnollisesti, mutta kuitenkin peittäen pieniä ihon virheitä tai punakkuutta. Tätä puuteria on saatavilla myös vähän punertavammalle iholle, mutta Katin ja minunkin mielestä tämä vaaleampi sävy sopi ihooni paremmin. Täältä löytyy kuvia meikistä, jossa on käytetty tätä puuteria.

Eco Beauty Joensuu EcoBeauty luonnonkosmetiikka meikit make up eco Couleur Caramel free powder irtopuuteri luonnonkosmetiikkaa kokemuksia

Eco Beauty Joensuu EcoBeauty luonnonkosmetiikka meikit make up eco Couleur Caramel free powder irtopuuteri luonnonkosmetiikkaa kokemuksia

Puuterin paketit ovat täysin kierrätettäviä ja Couleur Caramelilla olisi ollut myös kiinteää puuteria, mutta sen kierrätettävä pakkaus ei todennäköisesti olisi kestänyt omassa käytössäni. Puuterin pakkauksen tulee olla helposti mukana kuljetettava ja kestettävä ehjänä, vaikka useimmiten meikkipussissa sitä kuljetankin.

Irtopuuteri tuntuu kasvoilla hyvältä ja kestää hyvin. Joskus aktiivisempina päivinä puuteria saattaa joutua lisäämään, mutta yleensä ei tarvitse kuljetella puuteria mukana sitä lisätäkseen. Luonnonkosmetiikkaa olevat puuterit antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa samalla. Tämä puuteri ei myöskään kuivata ihoa, sillä tämä sisältää muun muassa sheavoita, joka tunnetaan todella kosteuttavana ainesosana. Samettinen tuntu ja kuulas lopputulos ovat ehkä parhaimmat piirteet tässä irtopuuterissa. Tuosta suloisesta pakkauksesta nyt puhumattakaan, harvoin kosmetiikkapakkaukset saavat hymyilemään aina ne esille nostaessaan!

Eco Beauty Joensuu EcoBeauty luonnonkosmetiikka meikit make up eco Couleur Caramel free powder irtopuuteri luonnonkosmetiikkaa kokemuksia puuteri kellertävälle iholle erittäin vaalealle iholle irtopuuteri

Puuteri on paras erittäin vaaleaihoisille ja varsinkin, jos oman ihon sävy taittaa hieman keltaiseen. Oman irtopuuterini sävy on 01, erittäin vaalea. Tätä voin lämpimästi suositella, vaikka en ole koskaan ennen käyttänytkään irtopuuteria. Hintakaan ei ole paha, tämä maksoi reilut kaksikymppiä, ihan tarkkaa summaa en muista kun ostin samalla Esse- sarjan kasvovoiteen. Satuinkin hyvään aikaan paikalle, sillä he olivat varanneet minulle nimellä oman Deep Moisturiserin aiempien puheiden perusteella, joka minulta oli päässyt loppumaan. Hyvää palvelua ja iho kiittää jo nyt, vaikka olen käyttänyt tätä vasta alle kolme viikkoa! Jouduin välissä käyttämään muita kasvovoiteita ja ihon kunto meni huonommaksi, joten voitte vain kuvitella kuinka innoissani olin kun sain sen "oman" kasvovoiteeni taas käyttöön. Ihanaa!

Eco Beauty Joensuu EcoBeauty luonnonkosmetiikka meikit make up eco Couleur Caramel free powder irtopuuteri luonnonkosmetiikkaa kokemuksia irtopuuteri vaalealle iholle

Tätä puuteria saa muun muassa Eco Beautyn liikkeestä Joensuusta sekä heidän verkkokaupastaan. Suora linkki tuotteeseen tässä. Googlaamalla tuotetta löytyi myös Jolien verkkokaupasta, täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)