perjantai 18. marraskuuta 2016

Luonnonkosmetiikkaa - Laveran hiusshampoo ja hoitoaine testissä

Postaus sisältää blogin kautta saatuja tuotteita ja ne ovat merkitty erikseen tähdellä (*). Affiliate- linkki on merkattu kahdella tähdellä (**). Messuilta sain tutulta yhteistyökumppanilta laveran tuotteita testiin ja yhdet niistä ovat yhteensopivat shampoo ja hoitoaine. Olen aiemmin käyttänyt Lushin Godiva- palashampoota, joka hurmaa jasmiinintuoksullaan. Lushin Godivaa olen käyttänyt jo pitkään, koska sitä käyttäessä hiuksien tyvi kohoaa luonnostaan, hiukset puhdistuvat hyvin, tuoksuvat hyvältä ja tuntuvat suht sileiltä. Nyt kun tuli mahdollisuus kokeilla luonnollisia nestemäisiä tuotteina, niin lähdin innolla kokeilemaan uutta! Nyt talven alkaessa hiukset ja iho vaativat kosteuttavampia tuotteita, joten katsotaan miten käy hiusten osalta. Aiemmin olen käyttänyt palashampoita, mutta nestemäisistä ei ole kuin yksi kokemus, josta en tainnut blogissakaan kertoa. Kokeilin jotain nestemäistä shampoota luonnonkosmetiikan puolelta, mutta se oli sen verran lirua että se valui sormien läpi eikä sitä ollut siksi helppoa levittää hiuksiin.

luonnonkosmetiikka shampoo hoitoaine kokemuksia lavera gloss bounce Gloss & Bounce elottomille hiuksille

Laveran Gloss & Bounce- tuotteet* lupaavat karheille hiuksille kosteutusta, silotusta ja kiiltoa. Gluteeniton koostumus puhdistaa hiukset hyvin ja luomumalva siloittaa hiuksia. Tuotteiden sisältämä helmiuute hidastaa hiusten ikääntymistä ja hoitaa hiuksia. Ensi käytöllä luonnollisesti kiinnitin huomiota koostumuksiin, jotka ovat kiinteämpiä, helposti levitettäviä ja kermaisia. Shampoo kiiltää kauniisti, mutta hoitoaine muistuttaa enemmän paksua kosteusvoidetta ja levittyy silti hyvin hiuksiin. Tuotteiden käytön jälkeen hiukset jäivät pehmeämmäksi ja kiiltävämmäksi kuin palashampoolla, mutta tyvi ei kohoa ihan yhtä paljon kuin aiemmalla shampoollani. Luonnonkosmetiikan puolen shampoot usein kohottavat tyveä, osa enemmän ja osa vähemmän, mutta oman kokemuksen perusteella enemmän kuin markettishampoot, joita käytin aiemmin.

lavera shampoo hoitoaine Gloss & Bounce kiiltoa hiuksille luonnollinen shampoo hiustenhoitotuotteet kokemuksia

lavera shampoot ja hoitoaineet kokemuksia blogi luonnonkosmetiikka hiustenhoito

Putelit ovat riittoisia, jopa melko suuria luonnonkosmetiikaksi ja näissä on tukevat korkit, jotka eivät varmasti aukea matkalaukussakaan. Korkit ovat silti näppärät avata, eivätkä ne vuoda. Laveralta löytyy shampoita useampaan eri tarpeeseen - kuiville ja vaurioituneille hiuksille, värjätyille, elottomille, erittäin kuiville ja vaurioituneille hiuksille, hennoille hiuksille runsautta tuovaa shampoota, rasvoittuville hiuksille luomuminttua sisältävää sekä kuiville hiuksille ja herkälle päänahalle kosteuttavaa settiä. Nämä sopisivat hyvin pukinkonttiin, sillä pakkaukset ovat kauniita, tuotteet luonnollisia ja valinnanvaraa löytyy. :)

Itselleni valittiin elottomille hiuksille sopivat tuotteet, sillä karheutta löytyi hiuksista ja halusin saada kiiltävämmän lopputuloksen. Yhteistyökumppanin vinkistä ostin Born to Bion Tahiti Monoi- öljyä samalta osastolta, joka on EcoCert- sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kuivaöljyä laitetaan suihkepullosta hiusten latvoihin, vartalolle tai vaikkapa kasvoille, eikä putelilla ollut messutarjouksena hintaa kuin kolikon verran. Tuoksu on öljyssä melko voimakas, mutta hiustenlatvoille tämä tekee ihmeitä! Tuoksu tuo itselläni teini- iän mieleen, hoidin silloin ihoani Monoi de Tahiti- öljyllä ja varsinkin pitkien rantapäivien jälkeen laitoin iholle tuollaista öljyä kosteuttamaan ihoa kunnolla. Vanhempien luota oli muutamia kilometrejä eräälle rannalle ja sielläpä tuli sitten käytyä joskus jopa kolme kertaa päivässä!

lavera hoitoaine ja shampoo kokemuksia luonnonkosmetiikka eco beauty natural cosmetics lavera experiences
Huomasitteko kuvien taustalla olevan kukkakuvioisen nahan? :) Tätä tuli oman nahkatakkini selkäpuolelle, mutta varastoon jäi tätä vielä. Laveran tuotteiden taustalle sopi niin kauniisti tämä kuosi, kun sävymaailma on samankaltainen. 

Lyhyesti listaamalla Gloss & Bounce- tuotteiden hyvät ja huonot puolet menisivät näin;

+ Miellyttävä mieto tuoksu
+ Kauniit pakkaukset
+ Helposti levitettävät koostumukset
+ Lopputulos on kaunis, hiukset näyttävät eloisammilta ja kiiltävät enemmän
+ Riittoisuus
+ Hiukset saa harjattua helpommin eli tuotteet siloittavat hiusten pintaa selvästi. Latvat ovat paljon sileämmät nyt.

- Lopputulos ei ole yhtä pörheä kuin palashampoolla, mutta tyvi kuitenkin kohoaa luonnollisesti vaikka ei ihan yhtä paljoa kuin Godivalla.

Näitä shampoita ja hoitoaineita saa ostettua esimerkiksi Joensuun EcoBeautylta ja heidän verkkokaupastaan, Ruohonjuuresta, Hyvinvoinnin tavaratalosta** ja Biodellylta. Huomioithan, että edellä mainituissa verkkokaupoissa ei ole kaikissa samaa valikoimaa. Oletteko kokeilleet näitä laveran shampoita ja hoitoaineita? Suihkugeelejä oli näemmä myös myynnissä seerumien sekä tehohoitojen lisäksi, mutta niihin pitää tutustua joskus henkilökohtaisesti vaikka uskonkin niiden olevan samaa hyvää laveran laatua kuten meikit ja muut tuotteet, joita olen vuosien varrella kokeillut.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Just tänään noita Laveran tuotteita kattelin Ruohonjuuressa! Oon ny käyttäny suht kauan hiustenpesuun oliivisaippuaa, mut tekis mieli välillä kokeilla jotain hyväntuoksuista shampoota :D Mulla takkuuntuu latvat tosi helposti, joten toi laveran shampoo kuullostaa tosi hyvältä ja mulle sopivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän sattui, ihana kuulla! :) Voin lämpimästi suositella näitä, miulla ainakin latvat ovat paljon kosteutetummat kuin Godivalla. Ei ole karheat enää, pitää vaan muistaa malttaa se pari minuuttia pitää hoitoainetta päässä shampoopesun jälkeen. :) Varsinkin nyt talvella on tuntuneet latvat ja iho tavallista karheammilta, tekee hyvää vähän hemmotella kun on niin vaihtelevat säät. ^^ Joissain noista nettikaupoista oli tarjouksia shampoista ja hoitoaineista kun laveran tuotteita kattelin nuista, en kyl enää muista mikäköhän näistä oli. Ei kuitenkaan kallista ole normihinnallakaan!

   Poista
 2. Laveran tuotteita saa myös ihan Prismoista, mikä on huippua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiitos tästä! :) Mietinkin et mahtaako saada kun ainakin Pilkossa oli näitä meikkejä myynnissä, mut hyvä tietää että Prismoista löytyy ainakin. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)