tiistai 22. marraskuuta 2016

Sulkia, silkkiä ja silikonia - Koru Coruulta

Tänään olisikin vuorossa kolmen ässän asu, jossa on otsikon mukaisesti sulkia, silkkiä ja silikonia. Silkkihameen kaivoin rekiltä päälle, kun tästä oli puhetta erään asiakkaan kanssa ja voi että, miten edelleen pidän tästä kuosista! Höyhenen kevyt silkki on mukavaa päällä talvellakin. Kevyttä materiaalia löytyy myös ranteesta, sillä otin viimein käyttöön Coruulta saamani rannekorun.

coruu coruu.com jewelry silikonikorut siliconjewelry Finnish design Villisilkki silkkihame Ompelimo Rokita

Silikonisten korujen kehitystyö saatiin valmiiksi elo- syyskuussa 2015 ja siitä lähtien Turussa kahden naisen voimin valmistetut korut ovat olleet verkkokaupan kautta suomalaisten asiakkaiden saatavilla. Tänä syksynä verkkokauppa avautui myös muuallapäin maailmaa asuville ja ensimmäisenä markkinoinnin kohdemaana on Japani. Törmäsin itse yritykseen I love me- messuilla, mutta jälkikäteen on käynyt mielessä, että olenpa aiemmin tainnut törmätä firmaan myös jossain blogissa.

Vogue sukkikset sukkahousut stockings katri niskanen wings fuzz nilkkurit

coruu coruu.com jewelry silikonikorut siliconjewelry Finnish design Villisilkki silkkihame Ompelimo Rokita croptop river island fuzz boots kalevala koru kielo

Trenssi - H&M
Kaulahuivi - Isosiskoni tekemä
Napapaita - River Island
Hame - Ompelimo Rokita
Sukkikset - Vogue*
Rannekoru - Coruu*
Nilkkurit - Fuzz
Kaulakoru - Kalevala Koru

*Saatu blogin kautta. 

Silikonikorut ovat kiinnostaneet minua jo pitkään mahdollisuuksiensa, keveytensä ja ihonmyötäisyytensä ansiosta, mutta en ole kuitenkaan ostanut silikonista korua itselleni, sillä ihoni on melko herkkä ja reagoi helposti esimerkiksi nikkelisiin kelloihin ja koruihin sekä vaatteissa oleviin liukumista estäviin kumisiin nauhoihin. Mutta kuten aiemmin messuvinkkien yhteydessä kerroin - "Coruun pisteellä oli niin iloinen ja rento meininki, että oli ihana käydä heti ensimmäisenä heidän tuotteisiinsa tutustumassa." Eli on sanomattakin selvää, että sain paikan päällä lisää tietoa ja koruja kehotettiin kokeilemaan käsin, sillä tuntua on hankala arvioida muuten kuin kokeilemalla! Silikoni on pii- happi- polymeeri ja se ei sisällä mitään allergisoivia aineita, joten tuotteet sopivat myös herkkäihoisille. Ja tämä todella piti paikkansa - pidin korua kahtena päivänä peräkkäin läpi päivän, eikä iho reagoinut millään tavalla. Yleensä, jos ihoni lähtee reagoimaan nikkeliin tai vastaavaan niin siihen riittää jo pari tuntia.

coruu coruu.com jewelry silikonikorut siliconjewelry Finnish design Villisilkki silkkihame Ompelimo Rokita

H&M trenchcoat styleblog river island croptop crop top winter style Finnish design Villisilkki silkkihame Ompelimo Rokita

H&M trench coat river island crop top my style bloggerstyle snowflakes outfit Finnish design Villisilkki silkkihame Ompelimo Rokita

Sain valita Coruulta korun itselleni ja iskin silmäni tähän Baroque- rannekoruun valkoisena. Valkoinen koru saa ihoni näyttämään hieman päivettyneeltä vaikka olenkin melko kalpea. :) Valkoinen koristeellinen koru sopii muutenkin tyylini kuin nakutettu! Silikoni on sen verran ohutta ja mukavaa päällä, että korun olemassaolon unohtaa helposti. Aluksi varoin hieman korun ollessa kädessä, mutta loppujen lopuksi korun unohti kokonaan eikä korulle sattunut mitään, vaikka pari kertaa onnistuin vetämään yläreunaa rullalle päivän aikana. Korun yhdistin kuviolliseen silkkihameeseen ja yhteen lempipaitaani, jolloin kokonaisuus näytti omaan silmään kivalta. Tämän hameen kanssa sopisi myös sulkakorvikset, joita saa eri kokoisina.

Rannekoru herätti positiivista huomiota pitkin päivää ja erään asiakkaan kanssa mietittiin, että tämä sopisi valmistamani hääpuvun kanssa todella kauniisti yhteen.

coruu coruu.com jewelry silikonikorut siliconjewelry Finnish design Villisilkki silkkihame Ompelimo Rokita river island croptop tyyliblogi styleblog lifestyle

Koru kiinnitetään ranteeseen vetämällä kolmiomaiseksi muotoiltua nauhaa kahden renkaan lävitse, jolloin kiinnityspää jää piiloon toisen renkulan alle. Yli menevä osuus leikataan saksilla pois, helppoa! Korut putsataan käytön jälkeen vedellä huuhtelemalla tai pienellä määrällä tiskiainetta. Mielenkiintoinen, tyylikäs muotoilu ja suunnittelu tekevät sen, että kaikki korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Koruja voi käyttää jopa uidessa ja urheillessa, jos siltä tuntuu.

fuzz nilkkurit nilkkurit luistinnyörityksellä boots details bloggerstyle shoes

Coruun verkkosivuilta saa nyt pikkujouluetuna kahdet korvikset tilatessaan kolmannet kaupan päälle ja kaulakorun tilatessaan mukaan tulee korvikset koodilla "pikkujoulu16". Lisäksi toimitus Suomeen on aina maksuton ja korujen hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Sanoisin, että jos meinaa joululahjoja tilata Coruulta, niin tuon pikkujoulutarjouksen hyödyntäminen olisi kannattavaa - korvikset ja kaulakoru- setin saisi kaulakorun hinnalla! Tai korvikset kolmelle eri kaverille lahjaksi.

Kaikki Coruun tuotteet ovat kotimaassa valmistettuja, viimeisteltyjä ja pakattuja, jotka ovat minusta melkoisen tärkeitä juttuja. Tämän takia halusin jakaa tietoa tästä yrityksestä teille lukijoille ja myös sen takia, että tänä(kin) vuonna aion itse ottaa kotimaisuuden entistä enemmän huomioon joululahjoja hankkiessani. Plussaa myös siitä, että korut eivät ole muovia eli näiden laserleikattujen korujen valmistamisessa ei käytetä öljyä.

coruu coruu.com jewelry silikonikorut siliconjewelry Finnish design Villisilkki silkkihame Ompelimo Rokita river island croptop vogue stockings fuzz boots my style winter fashion

Onko teillä lukijoilla kokemuksia silikonisista koruista? Ihanaa tiistaita kaikille lukijoille ja kiitokset Coruun Sarille ja Maaritille kauniista rannekorusta, mukavasta juttuhetkestä sekä yrityksenne inspiroivan tarinan jakamisesta!

2 kommenttia:

  1. Hurjan kaunis tuo koru, niin upeat yksityiskohdat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo koru on kyllä kaunis ja verkkokaupasta löytyy siihen yhteen sopivat korviksetkin. :) Tykkään kovasti! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)