perjantai 2. joulukuuta 2016

Kuka minä olen?

Täällä blogin puolella kävijämäärät ovat moninkertaistuneet lyhyessä ajassa ja monia uusia lukijoita on löytänyt tiensä tänne, joten haluan sanoa että tervetuloa ja toivottavasti viihdytte blogini parissa! Viimeisimmästä "kuka minä olen?"- esittelystä on jo vuosia, joten halusin päivittää tietoja hieman ja kertoa vähän enemmän itsestäni. Bloggaajasta- välilehdellä on ollut jatkuvasti ilahduttavan paljon kävijöitä ja siellä onkin tiivis esittely, jota päivitän silloin tällöin.

Bloggerstyle outfit sunset finland november tyyli blogi bloggaajaesittely style

Neulepaita - Doris
Hame - Esprit
Sukkikset - Vogue*
Korkokengät - Christian Louboutin
Laukku - Cobblerina
Aurinkolasit - Unofficial
Rannekoru - Timanttiset
Takki - Ompelimo Rokita
Lapaset - Teetätetty

*Saatu blogin kautta. 

Ensimmäisenä haluaisin kuitenkin kiittää teitä ruudun toisella puolella olevia lukijoita ja bloggaajia, olette mahtavia! :) On ihana ollut huomata tässä reilun kuuden vuoden aikana, miten monet ovat pysyneet jo vuosien ajan lukijoina, jopa sieltä 2010- vuodelta asti. On ollut mukavaa huomata, miten moni teistä osaa ilmaista itseään rakentavasti, miten joskus herää enemmänkin keskustelua kommenttiboksissa ja miten monia eri mielipiteitä eri ihmisillä on. Kiitos!

Jospa aloittaisin esittelyn nyt tämän alustuksen jälkeen, ennen kuin lähtee teksti ihan lapasesta. Eli moi, mie olen Milla ja alunperin pikkuisesta Pohjois- Karjalan kylästä lähtöisin. Olen 26- vuotias ja opiskelin peruskoulun jälkeen itseni pukuompelijaksi, jonka jälkeen olen ollut koko ajan työelämässä paria kuukautta lukuunottamatta. Kokemusta ja erilaisia koulutuksia on kertynyt niin ompelimoiden kuin vaateliikkeidenkin kautta, mutta siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi noin kaksi vuotta sitten, kun asiakaskunta kasvoi riittäväksi. Olin tässä vaiheessa tehnyt reilun vuoden ajan töitä oman yritykseni nimiin kokopäivätyön ohella, joten päivät alkoivat venyä pitkälle yöhön. Myös rakas blogini kuuluu toiminimeni piiriin erään kullanarvoisen ihmisen neuvosta. Tällä hetkellä siis ompelen mittatilausvaatteita leipätyönäni ja kirjoitan blogia sen lisäksi - molemmat tukevat toisiaan todella hyvin!

Bloggerstyle outfit sunset finland november tyyli blogi bloggaajaesittely style Ompelimo Rokita woolcoat Unofficial sunglasses Doris Esprit

Bloggerstyle outfit sunset finland december tyyli blogi bloggaajaesittely style Finnish styleblog Christian Louboutin Nudeheels Cobblerina leatherbag

Christian Louboutin nudeheels shoes shoeholic blog kenkäblogi korkokengät designer shoes

En ole ehtinyt kauas lähteä näiltä seuduilta, sillä tapasin aviomieheni asuessani Joensuussa ja siitäpä ei mennyt kovinkaan kauan, kun ostimme talon keskeltä metsää puolen tunnin ajomatkan päästä kaupungista. Olemme seurustelleet reilut viisi vuotta ja vietimme syyskuussa neljävuotis- hääpäiväämme. Perheeseemme kuuluu aviomieheni lisäksi kolmevuotias lapsi, eli perhe on juuri sopivan kokoinen - yksilapsisuus on meidän juttu. Meillä on myös kaksi kissaa, mutta toinen on edelleen kateissa ja harkitsemme parille kissanpennulle kodin antamista. Täällä maalla hiiritilanne eskaloituu melko nopeasti, eikä näin pienen lapsen kanssa haluta käyttää myrkkyjä taikka loukkuja ja olisihan kisuista meidän toiselle kissalle seuraa. Puhumattakaan siitä, että kahden sisaruksen on helpompi kotiutua kun on jo tuttu kissakaveri mukana.

Villakangastakki petrooli Ompelimo Rokita Vogue sukkikset Christian Louboutin heels Unofficial sunnies hooded coat for winter

Harrastan muun muassa moottoripyöräilyä, balettia, itämaista tanssia, lukemista ja tietysti tätä bloggaamista. Tanssin aiemmin myös Bollywoodia, mutta niitä tunteja ei ole järjestetty pitkään aikaan enää tanssikoululla. Haluaisin opetella kuvaamaan yöaikaan paremmin ja käydä kokeilemassa crossipyöräilyä, harkinnassa on että ostaisinko oman crossipyörän vai kävisinkö kokeilemassa jossain radalla vuokrapyörällä aluksi. Haluaisin lähteä Lappiin ja matkustella ympäri Eurooppaa. Haluaisin joskus tulevaisuudessa opiskella vaatetuksen/ muodin markkinointia ja vestonomin ammattikorkeakoulutus kiinnostaa myös. Ulkomailla työskentely on yksi pitkäaikainen haave, joka toivottavasti toteutuu joskus.

Bloggerstyle outfit sunset finland november tyyli blogi bloggaajaesittely style styleblogger Doris Esprit Cobblerina Christian Louboutin

Christian Louboutin designer heels shoes nudeheels korkokengät

Luonteeltani olen rauhallinen ja kiltti, mutta kohdatessani epäreiluutta tai tahallista kiusantekoa osaan olla myös piikikäs. Analysoin monia asioita mielessäni ja pohdin asioita monilta eri suunnilta ennen päätöksien tekoa. Mieheni mukaan parhaimmat piirteeni ovat naisellisuus, seikkailunhaluisuus ja älykkyys. Olen todella avoin monissa asioissa, mutta en siitä huolimatta päästä ihmisiä lähelle helposti vaan yleensä menee kauan, että tutustuu ihan siihen sisimpään minuun. Olen niin sanotusti varpaillani ja saatan sen takia vaikuttaa huomaamattani tylyltä alkuun - osa on kokenut tämän ylimielisenä ja ovat kuulemma yllättyneet positiivisesti tutustuessaan minuun paremmin. Sain tämän takia vuosia sitten lempinimen "Timantti" ja olin varsin otettu kun kuulin syyn. :) Osaan myös irrotella ja nauran herkästi, mikä on minusta mukavaa ja varsinkin, kun hymyillessäni vastaantulijat usein hymyilevät takaisin. Arvostan käytöstapoja, tilannetajua ja huomaavaisuutta muita kohtaan. Minusta oli myös ihanaa kun tällä viikolla eräs nainen tuli nykäisemään hihasta liikennevaloissa ja sanoi "oli ihan pakko tulla sanomaan, että teillä on aivan upea takki!" Valon vaihtuessa lähdin hymyillen jatkamaan matkaani kauneushoitolaan.

Finnish styleblogger tyylibloggaaja blogi pukeutuminen tyyli asukuvat outfit pics

Nyt voisin sanoa, että apua miten henkilökohtainen teksti, mutta sen sijaan heitänkin pallon teille. Olisi mukavaa kuulla millaisia ihmisiä, millaisissa elämäntilanteissa ja millaisilla taustoilla teitä lukijoita on siellä ruudun toisella puolella? :) Onko teillä lemmikkejä, millaisia harrastuksia? Mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa? Mikä on paras luonteenpiirteesi? 

8 kommenttia:

 1. Oot kyllä ihan timantti ja sun tarina on jotenkin rohkaiseva, kun oot seurannut unelmiasi täydellä sydämellä ja intohimolla!♡ Nähdään pian☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! <3 Ihana kuulla, mukavaa että tarina rohkaisee ja siihen tosiaan pyrinkin, että saan unelmiani toteutettua sitä mukaa kun se on mahdollista. Olemme täällä vain kerran, eikä koskaan voi tietää milloin aika tulee, joten pyrin elämään niin, että voin olla tyytyväinen elettyyn elämään missä vaiheessa tahansa. :) Nähdään taas! <3

   Poista
 2. Ei ollenkaan mitenkään liian henkilökohtainen teksti mun mielestä ja mukava lukea ja kiva kuulla että ollaan vähän samanlaisella ajatuksien aallonpituudellabone :), mutta nyt pitäis hmm kertoa ittestä jotain kun kerta lähdin kommentoimaan. Mistäs sitä aloittais..

  eli olen tämmöinen vähän kolmenkympin yli ehtinyt tekniikkanörtti jonka lempipuuhaa on valokuvaus ja videopelit sekä opetella uusia taitoja, milloin mitäkin videokuvauksesta, nahkatöistä tietokonejuttuihin ja kiipeilyyn :). Aikojen alussa asuin hyvin pitkään porvoossa ja olin tulityöturvallisuusvalvojana paikallisella öljynjalostamolla jossa samaan aikaan tein erilaisia tapahtumiin liittyviä vapaaehtoishommia sekä valokuvasin kohtalaisen paljon eri tapahtumissa. Tuossa vuosikymmenen vaihteessa muutinkin sitten pitkaikaisen seurustelukumppanin kanssa tampereelle ja yritin täällä muuttaa tapahtumaharrastusta pieneksi tulonlähteeksi joka onnistui melko heikosti ja viimeisten vuosien rankkkuuden + eron johdosta luovuin siitä ajatuksesta pikkuhiljaa. Viimeaikoina lähinnä oon ottanu rauhallisesti ja yrittänyt etsiä taas oikeanlaista mielentilaa valokuvausta varten. Sillon seurustellessa oli kolmekin kissaa yhdessä vaiheessa mutta menetin ne siinä erotessa ja nyt oon jo liian pitkään haaveillu omasta kisusta. Kait sanoisin että paras luonteenpiirteeni on myös samalla se huonoin koska olen aivan liian kiltti kaikkia kohtaan ja yritän about aina auttaa. Huh tulipa pitkä teksti mutta en osannut kirjoittaa kysymyksiin lyhyesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, ihana kuulla! :) Tähän ei kauheasti tullut julkisia esittelyitä, mutta muutamia sähköposteja ja yksäreitä tuli luettavaksi. ^^ Miusta tuntui melkoisen henkilökohtaiselta, mutta toisaalta jos blogissa ei ole minkäänlaista tarttumapintaa / samaistuttavuutta, niin ei se kovin kauaa jaksa kiinnostaakaan. Ihana kun kommentoit pidemmin!

   Kuullostaa monipuolisilta nuo siun kiinnostuksen kohteet, enkä kyllä tiennyt että olet ollut hommissa öljynjalostamolla. Mukavaa, että olet lähtenyt kuitenkin kokeilemaan tapahtumaharrastuksen muuttamista tulonlähteeksi, vaatii rohkeutta ja parempi on yrittää, kuin jättää kokeilematta jostain syystä! Kissoista on paljon iloa, ovat niin suloisia ja tulevat illalla nukkumaan viereen. Ja onhan heistä se hyöty, että hiirikanta pysyy kurissa, täällä on nimittäin ollut vähän ongelmaa niiden kanssa kun se "parempi" hiirestäjäkissa katosi... Toivottavasti tilanne korjaantuu pian!

   Kiltteys ja herkkyys ovat kyllä sellaisia luonteenpiirteitä, että ne ovat hyviä, mutta myös huonoja ja varsinkin, jos ei osaa pitää puoliaan. Mie kanssa autan mielelläni ja uskon sen tulevan takaisin silloin kun itse tarvitsen apua. Harmillisen moni käyttää muiden kiltteyttä hyväkseen ja itsekin olen aiemmin ollut ihan liian kiltti - mutta huonot kokemukset ihmisistä ovat saaneet sen verran varpailleen vuosien mittaan, että eipä ihan samalla tavalla onnistu hyötyä tai pyöritellä enää pahat mielessä. Kaikkea ei onneksi tarvitse sietää. Herkkyyden voi onneksi kääntää omaksi hyödykseen helposti, auttaa kovin omassa työssä ainakin. :) Ihana kun kerroit näin paljon itsestäsi, mukava kuulla minkälainen sie oot ja muutenkin siun taustoista! ^^

   Poista
 3. Joo mä pidin huolta niistä eri firmojen urakoitsijoista mitkä tuli tekemään huoltotöitä eli yleensä hitsaamaan ja rakentamaan/purkamaan jalostamon tuotantolinjojen putkistoja. Ja on lisättävä etten mä nykyään enään tee oikeastana mitään tapahtumateknisiä juttuja (poislukien livestriimejä mitä rakennan edelleen) kun oon yrittäny vähentää stressiä kun se ei tehny mulle hyvää. Kiva myös että sä jaksoit myös kommentoida näin pitkästi vaikka sulla ei tainnut olla ihan stressittömin loppuviikko. Mä muuten otin myös käyttöön osan sun vaatteiden pesuvinkeistä, juuri parhaillaan on menossa erä pyykkiä pienimmällä linkousnopeudella ja uus domain blogille on aika hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, kuullostaa ihan mielenkiintoiselta. :) Pieni stressi on hyvästä, mutta suurempi stressi pitkäaikaisena on ihan hirveää. Itseään ja kehoaan kannattaa kuunnella, mahdollisuuksien mukaan sitten katsoa mitä voisi tehdä paremmin. ^^ Totta kai, miusta on ihana kun lukijat kommentoivat pitkästi ja kertovat jotain itsestään tai elämästään samalla! Parhaimpia puolia bloggaamisessa! Ei ole ollut tosiaan ihan stressittömin viikko, kun aikatauluja meni niin paljon uusiksi, mutta onneksi sain kuitenkin järjestettyä kaikki parhain päin. :)

   Ihana kuulla, hienoa! Monet ovat sanoneet ja viestitelleet ottaneensa vinkeistä vaarin, ihana kun postauksesta on ollut hyötyä niin monille. :) Kiitti, on tää kyllä kiva ja niin lyhyt verrattuna edelliseen!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)