torstai 16. helmikuuta 2017

Suosituimpia hakusanoja ja muita tilastoja viime vuodelta, osa 1

Seurasin viime vuoden lopulla hakusanoja ja blogin liikennettä tarkemmin, joten ajattelin poimia sieltä viime aikojen suosituimpia hakusanoja myös teidän nähtäville. Muutamia ajatuksia näistä heräsi, mutta viimeisen kuukauden aikana ei ole tullut kovin outoja hakusanoja kuten joka vuosi joulun lähestyessä tilastoihin ilmestyvä "minni hiiren jalka". Että mitä? 

Nahka minihame
- Nahka on ihana materiaali, odottakaas kunhan ehdin valmistaa itselleni muutamat nahkahameet lisää! Minihame sekä kynähame on tuloillaan, sillä ostin nahkatehtaalla käydessäni nahkoja omia ja mieheni vaatteita ajatellen. 

Korkolappujen vaihto hinta
- Joen Suutaripalvelulla korkolappujen vaihto maksaa muistaakseni 15,50 euroa ja jälki on erinomaista!  

Macbook pro hakusanoja tilastoja bloggaamisesta bloggaaja tyyli lifestyle tyyliblogi fashion blogger blog styleblog

Esprit muoti 2017
- Espritin muodista voi lukea esimerkiksi täältä. Materiaaleista on nyt pinnalla villakankaat, sametti, nahka sekä vahapintainen denim. Voimakas tekstuuri kankaissa näkyy myös olevan tämän vuoden juttu! Ponchot ja epäsymmetriset yläosat ovat myös pop, mukaan lukien yksiolkaimiset vaatteet. 

Kantalapun vaihto itse, korkolappujen vaihto, korkolappujen vaihto itse, korkolaput netistä
- Vaihdoin aiemmin itse korkolappuja väliaikaisesti, mutta nykyään vien kengät suutarille kun ei aika enää riitä väkertämiseen itse eikä suutarin tekemänä työ ole kallistakaan. Postaus korkolappujen itse vaihtamiseen löytyy täältä. Suutarinpalveluista löytyy juttua täältä

Liian löysä vetoketju
- Tässä tapauksessa kiristä vetoketjun kelkkaa molemmilta puolilta esimerkiksi sivuleikkureilla varoen. Ja kelkan pitää tietty olla tällöin umpiketjun ollessa kyseessä olla vetoketjun umpinaisessa päässä. 

Talvimuoti 2017
- Edellä linkatusta Espritin postauksesta löytyy asiaa ensi vuoden muodista ja toivottavasti kirjoitan piakkoin lisää tämän kevään ja kesän muodista! 

Macbook pro hakusanoja tilastoja bloggaamisesta bloggaaja tyyli lifestyle tyyliblogi

Vetoketjun vedin kengät 
- Jos on liian kankea, lisää vetoketjuun läpinäkyvää tahraamatonta silikonisuihketta ja jos liian väljä, niin kiristä kelkkaa. Mikäli ei kumpikaan auta niin vie kengät suutarille vetoketjun vaihtoon. 

Moon shaped little box, moonshaped little box, moon shaped, moon shaped little box versatile blogger, moonshapedlittlebox
- Rakkaalla lapsella on monta nimeä vai miten se meni. Sain joskus Versatile Blogger- tunnustuksen monien muiden lisäksi, mutta nämä ovat tainneet hävitä jo aikaa sitten blogimaailmasta? 

Lasagne
- Ah, miun lempiruoka. Toinen lemppari on Coca- Colalla marinoitu kassler, ihan älyttömän hyvää! 

Raskausviikko 35
- Ihana viikko. :) Masulla oli jo kokoa ja vauva alkoi painaa tuolloin hermoista välillä, postausta 35 raskausviikosta löytyy täältä. Kuvat olivat tuolloin blogissa pienempiä ja käytössä oli järkkärin sijaan peruspokkari. 

Teollisuusompelukone
- Teollisuuskoneet pitää olla, miulta löytyy useampi luonnollisesti kun olen pukuompelijayrittäjä ja pyöritän ompelimoa päivät pitkät. Parhaat, nopeimmat ja kestävimmät laitteet, kotikoneilla olisi kamalaa valmistaa vaatteita näin paljon kuin valmistan työssäni! 

Macbook pro hakusanoja tilastoja bloggaamisesta bloggaaja tyyli lifestyle tyyliblogi ystävänpäiväkortti pinkki kalenteri päällystetty kalenteri

Industrial lävistys
- Löytyy, otin Sloveniassa vaihdossa ollessani industrialin 18- vuotiaana. Todella kaunis lävistys ja Crazy Factoryn koruista löytyy paaaaljon valinnanvaraa niin tapeista kuin palloistakin. 

Tähti tatuointi 
- Löytyy olkapäästä, alunperin kaverin tekemä ja tatuoijani korjasi sitä sen verran mitä pystyi niin, että kuva pysyi lähes samana. Nyt on kaikki tatuoinnit fiksattu, jotka olen jonkun muun kuin oman tatuoijani käsissä ottanut, mutta käden tähtitatuointi on ehkäpä ainoa minkä muuttaisin, jos vaan voisin. Kantapään kautta opittua - en enää ota yhtäkään tatuointia kaverilla, vaikka olisi kuinka hyvä piirtämään ja kuinka hyvää jälkeä saanut aikaan esim. puolisolleen. Oma vakkaritatuoija on kullan kallis, jälki on aina hyvää ja hän ymmärtää jo muutamasta sanasta mitä tyyliä olen hakemassa. 

Say Cosmopolitan 
- Ihan hyvä juomasekoitus, tästä kirjoittelin joskus blogin alkuaikoina. Nykyään maku aikuisten juomien suhteen on muuttunut jonkin verran ja tämä Say Cosmopolitan drinksu maistuu melko viinaiselta aiempaan muistikuvaan verrattuna. Tosin makuaistikin on muuttunut melko paljon parempaan suuntaan kun lopetin tupakoinnin vajaat viisi vuotta sitten huomatessani olevani raskaana. 

Sukkahousut pitkäjalkaiselle 
Täältäpä löytyy vinkkejä pitkäjalkaisille sukkiksiin liittyen! Omat jalkani ovat sisäpituudeltaan noin 6-8cm pidemmät kuin suomalaisilla naisilla keskimäärin. Liian lyhyet sukkikset ovat epämukavat päällä ja valuvat kun lahkeiden pituus ei millään riitä. 

Sukkahousut 
- Käytän aina, paitsi kesällä lämpimillä säillä. En käytä housuja, tuntuvat epämukavilta päällä. 

Macbook pro hakusanoja tilastoja bloggaamisesta bloggaaja tyyli lifestyle tyyliblogi

Minihame ja korkkarit 
- Hyvä yhdistelmä, korostan jalkoja melko usein lyhyemmällä hameella ja korkeilla koroilla.

Kaunis silmälaseilla
- Ihana haku. Edellisessä työssäni päätäni särki säännöllisesti ja jossain vaiheessa kävin optikolla, joka suositteli käyttämään laseja töissä vaikka näkö ei varsinaisesti sitä vaadikaan. Samalla hän myös vinkkasi miten saan lepuutettua silmiä työnkuvassani, eikä laseja tullut kovin usein käytettyä loppujen lopuksi kun nämä vinkit auttoivat vähentämään jatkuvia päänsärkyjä. Nykyään työni on sen verran vaihtelevaa, ettei laseille ole tarvetta, mutta joihinkin asuihin lasit käyvät tosi hyvin. Jonkun lukijan mielestä olin kaunis lasit päässä, en enää valitettavasti taida muistaa kuka oli sitä mieltä. :)

Suomi sääret
- Pidän sääristäni ja siitä, että jalkani ovat useamman sentin keskivertoa pidemmät kuten tuolla aiemmin jo mainitsin.

Tässäpä ensimmäinen osa, toinen osa tulee julkaisuun pian ja siinä onkin tietoa muun muassa lukijoiden sukupuolesta, parhaista yhteistyökumppaneista ja niin edelleen. Mukavaa torstai- iltaa kaikille, vastaan tässä samalla kaikkiin viime päivinä tulleisiin kommentteihin ja palaan piakkoin blogin pariin! 

4 kommenttia:

 1. Johan oli mielenkiintoinen postaus! Itse keräilen niitä hassuja hakusanoja joilla blogiin on päädytty. Ei että mä rupesin nauramaan tuolle minni hiiren jalalle, whaat:'D
  Hyvän vinkin sai tästä kun joskus oon miettinyt mitä tehdä vetoketjulle mikä on löystynyt, eikä tahdo enää pysyä kiinni. Nyt tiedän mitä kokeilla ensi kerran enkä luovu kyseisestä vaatteesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Miulla on kans koneella tiedosto, mihin oon kerännyt vuosien ajalta hakusanoja. :) Haha, tuo on kyllä erikoinen ja aina saa ihmetellä et mitä tuolla hakusanaparilla on tarkoitus löytää. :D Mukava kuulla ja nehän saa vaihdettuakin ompelijalla, mikäli ei saa tuolla tavalla fiksattua! ^^

   Poista
 2. Aivan ihania noi sun vastaukset hakusanoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää oli ihana kommentti! :) <3 Vähän höpinää tilastojen keskelle, ei pääse menemään puisevaksi. ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)