torstai 9. marraskuuta 2017

Entäs jos vaatteet eivät korostakaan vyötäröä?

Omassa tyylissäni on ominaista, että vyötäröä korostetaan joko leikkauksilla, korkeavyötäröisillä alaosilla tai vöillä. En muista, milloin viimeksi minulla on ollut päällä vaatteet, jotka eivät korostaisi ollenkaan vyötäröä. Viime viikolla Vikin kanssa Kolilla käydessämme otimme asukuvat rinteessä ja tässäpä olisi siis hyvin arkinen asu, jossa vyötärö ei tule samalla tavalla esille kuin yleensä!

Päivän asu Koli talvi tyylibloggaaja

Pikeepaita - Tommy Hilfiger
Hame - Esprit
Neule - Esprit
Laukku - Love Moschino
Trenssi - H&M
Nahkanilkkurit - Calvin Klein
Säärystimet - isosiskoni valmistamat
Sukkahousut - Vogue

Kuvat; Viki

Päivän asu Koli talvi tyylibloggaaja

Nuorempana rakastin kauluspaitoja yli kaiken ja käytinkin niitä kaikenlaisien alaosien kanssa. Edelleen pidän kauluksellisista paidoista ja käytänkin niitä, mutta yleensä helma jää piiloon korkeavyötäröisen hameen alle. Tämä mesh- röyhelöhame on ikivanha kirppislöytö, olen käyttänyt tätä jo opiskellessani kymmenen vuotta sitten ja tämä on edelleen käytössä. Kaunis ja mukava hame, mutta nykyisestä tyylistä poiketen tämä on enemmän lantiomallia, joten tämän kanssa pitää paidanhelma pitää hameen päällä ennemmin kuin toistepäin.

Päivän asu Koli talvi tyylibloggaaja

Viki kehotti hyppäämään penkin päälle seisomaan, että asu tulisi paremmin esille ja tausta pääsisi oikeuksiinsa - voin sanoa, että hirvitti! Alla olevasta kuvasta huomaa, että kallio loppuu tuosta lumikasan takaa, mutta ei onneksi sattunut mitään ja kuvatkin onnistuivat ihan hyvin. Meillä oli tosiaan tarkoitus kiivetä portaat ylös asti näköalapaikalle ja kulkea polkuja, joten minulla oli muuten tennarit paikan päällä rinteillä seikkaillessa ja autolla ajaessa. Tennareissa ei kovin paljoa vartta ollut, joten säärystimet otin hätiin suojaamaan jalkoja nietoksilta, kun eihän minulta näin korkkari- ihmisenä varrellisia vaelluskenkiä löydy. Ostoslistallani ovat, vaan samalla hinnalla saisi aitonahkaiset korkokengät niin taidan etsiä käytettyinä sopivia... Isosiskoltani saadut villasäärystimet olivat hurjan lämpimät ja näppärät, joten pyysin siskoa tekemään minulle toiset pidemmät ja hieman kapeammat joululahjaksi. Samalla värillä toki, tuo liila on aika herkku!

Päivän asu Koli talvi tyylibloggaaja

Villasäärystimet nahkanilkkurit säärystimet

Päivän asu Koli talvi tyylibloggaaja

Päivän asu Koli talvi tyylibloggaaja

Näissä kuvissa on myös Katri Niskasen Nansolle suunnittelemat Wings- sukkikset, joita alunperin sain blogin kautta joku pari vuotta sitten ja ostin viime talvena lisää näitä Joensuun Carlsonilta. Ehdottomasti hintansa arvoiset, lämpimät sukkikset talveen!

Tämä asu on kokonaisuudessaan niitä asuja, joista tavallaan tykkää, mutta tavallaan jotain voisi tehdä toisin. Jotenkin on niin juurtunut siihen vyötärön korostamiseen, että tällaisessa asussa tuntuu muodot katoavan, mutta asu on kuitenkin mukava päällä. Ihan jees, toimi tällä reissulla hyvin ja arkeen passaa, mutta töihin ja kaupungille lähtiessä en ehkä pukisi näitä vaatteita samalla tavalla, vaan yrittäisin karistaa arkisuutta asusteilla tai jollain muulla tavalla.

Villasäärystimet nahkanilkkurit säärystimet

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille näiden mietintöjen myötä!

6 kommenttia:

  1. Tuo laukku on ihana <3 Kuvat on otettu upeassa paikassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Koli on kyllä kaunis paikka, siellä on nykyisen kylpylähotellikin ravintoloineen - pitäisi joskus mennä yöpymään sinne ja testaamaan kylpylää! :) Vaikuttaa ihanalta esim. Instagram- kuvien perusteella ja meiltä ei ole edes kovin pitkä matka paikan päälle. ^^

      Poista
  2. Mulla on vähän samaan juttuun liittyvä postaus työnalla;) on vaan vielä hurjan keskeneräinen! Todella hyvältä näyttää asukokonaisuus ja liilat säärystimet korkojen päällä näyttää ihan hurjan suloiselta. Hame on ihana, miten sä saat vähän juhlavammistakin vaatekappaleista aina arkeen sopivia?? Kellohelmaisia arkisia hameita rakastan kun ne korostaa just vyötäröä. Mulla on vain musta ja nyt haluaisin ihan perus valkoisen ja viininpunaisen:D

    Olisipa täälläkin nyt lunta, muttei ehkä ihan noin paljoa tarviisi olla. Todella upeita maisemia, toivon että tänä vuonna pääsisi vähän Puijolle kuvaamaan kunhan on lunta ja pakkasta, noi puut vaan näyttää niin upeelta. Tuleeko Kolilta lisää kuvia vielä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 Siitä se lähtee, inspiraatio kun iskee niin tulee valmista nopeasti. Kiitos, mukava kuulla! Vähän erilainen asu kuin yleensä, noi säärystimet ovat kyllä ihanat. :) En osaa sanoa, yhdistelemällä ja erilaisilla asusteilla on villi veikkaus. ;) <3 Mie tykkään kans kellohelmaisista hameista ja kynähameet on myös omaan makuun. Ne on nopeita tehdä ja arkena todella helppoja.

      Täällä tuli eilen joku kymmenisen senttiä, mut tänään on vähän ehtiny sulamaan jo. Maisemat ovat kyllä upeat Kolilla, vaikka ei nyt ihan Pielistä nähtykään. On siinä sumussakin oma hohtonsa! Puijolla pitäisi käydä joskus itsekin kuvaamassa, sisko kävi siellä jokin aika sitten ja ihania kuvia sai! Kolilta ei varmaan kuvia tule lisää, mut videota tulee. Meinattiin jossain välissä mennä uudelleen tuonne kirkkaampana päivänä ja eihän sitä tiedä, jos intoudutaan jäämään hotellille yöksi niin saisi vähän kattavammin kuvia tästä paikasta. :)

      Poista
  3. Kivan näköiset ja väriset säärystimet! <3

    VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)