torstai 30. marraskuuta 2017

Ihan oma pinkki nahkaharness ja korjattu tekonahkahame

Olen töissä valmistanut varmaan kymmeniä harnesseja ja inspiroiduin valmistamaan itsellenikin harnessin. Harness voi olla tyyliltään joko seksikäs tai sotilaallinen, joista jälkimmäinen on suunniteltu käytännöllisyyden kannalta. Ihan sellaista seksiä tihkuvaa harnessia en halunnut, joten en laittanut eteen ollenkaan renkaita ja mustan kiiltävän nahkan sijaan käytin metallinhohtoista pinkkiä nahkaa. Suunnittelin käyttäväni tätä muun muassa Marimekon raidallisen A- linjaisen mekon kanssa, mutta kyllä tämä näyttää tosi hyvältä myös tavallisen trikoopaidan kanssa. Malli on sen verran simppeli, ettei tämä ole niin sanotusti liikaa lyhyen hameen kanssa.

Kotimainen nahkaharness päivän asussa, tyylibloggaajan tyyli

Nahkaharness - Ompelimo Rokita
Villakangastakki - Ril's
Keinonahkahame - Mimi Blix for Nelly + DIY
Paita - Esprit
Laukku - Cobblerina
Neule - Lipsy London
Lapaset - teetätetty
Saappaat - Dame Rose (Italiasta)

Cobblerinan nahkalaukku ja teetätetyt lapaset

Tyylibloggaajan päivän asu keinonahkahameella

Kuten otsikostakin voidaan päätellä, niin myös hameelle on tapahtunut jotain. Tämä hame oli pidempi ennen ja reuna oli koristerei'itetty, eikä tekonahka tietenkään kestä rikkoutumatta niin tiheästi rei'itettynä. Koko helman ympäri menevästä kaistaleesta löytyi enää vain kaksi ehjää kohtaa, jotka leikkasin irti helman lyhennyksen ohessa ja liimasin ne pinkin aidon nahan päälle. Näistä kappaleista tuli taskut, joiden reunat viimeistelin satiininauhalla kääntämisen sijaan.

Päivän asu harnessin yhdistäminen asuihin

Kotimainen nahkaharness takaa pinkki nahkaharness

Metallirenkaita tilasin tukusta viimeksi reilusti, kun töissä olen näitä tarvinnut niin paljon viime aikoina. Soljet ovat peräisin joistain kengistä, laukusta tai korsetista, en muista mistä näitä solkia ilmestyi ateljeelle. Kierrätettyjä ovat joka tapauksessa!

Päivän asun yksityiskohdat outfit details

persoonallinen tyyli rockhenkinen pukeutuminen

Kengiksi päätyi Italiasta löydetyt saappaat, nämä lämmittävät jalkoja kun takki ja hame ovat lyhyemmät. Viime päivinä ei ole kyllä ollut erityisen kylmää, mutta otin tämän pinkin Ril'sin villakangastakin käyttöön - tämän malli on aivan ihana! Yksi niistä takeista, joita tullaan kehumaan kaupungilla kasvotusten.

Pitkävartiset mustat saappaat

Ril'sin villakangastakki

Päivän asu minihameella ja saappailla

Tästä asusta tuli jotenkin rock- henkisempi kuin yleensä omat asuni ovat nykyään, mutta tästä asusta tykkäsin todella paljon. Vähän jotain erilaista, miun näköistä ja päällä hyvältä tuntuvaa. Harnessiin ihastuin, väri ja malli ovat justiinsa omaan makuuni. Tätä saa helposti pidettyä myös mekkojen ja ohuiden neuleiden kanssa mikäli niin haluaa.

Tällä viikolla olen ollut melkoisen kiireinen töissä ja eilen palasin yöllä työmatkalta Kinkomaan sekä Pieksämäen seudulta, mutta tänään ehdin viimeinkin hengähtämään ja blogin pariin! Huomenna alkaa jo joulukuu, aika menee hurjan nopeasti. Sain mieheltäni Kinderin ison talonmallisen joulukalenterin, päivittäinen suklaa- annos ei varmaan tee hyvää linjoille, mutta joskos nyt joulun odotuksen takia, vaikka en jouluihminen olekaan. :) Muksulta löytyy yllättäin Ryhmä Hau- kalenteri, tuo sarja ja hahmot ovat huippu juttu olleet jo pitkään dinojen ohella. Millaisia kalentereita teillä muilla on?

Ihanaa torstaita teille kaikille, palaan pian eri aiheella ja toivottavasti ehdin loppuviikolle ajastaa muutaman postauksen tänään!

Tyylibloggaaja nahkaharnessin yhdistäminen Diy- ideat hameelle

8 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele että tuota takkia tullaan kehumaan kaupungilla ihan face to face. Niin ihana kun se onkin;) Ihanaa tänään saa tosiaan joulukalenterit aukoa, mulla on neljä:'D Oon sisäisesti vielä pieni lapsi. Harmi vaan että taidan suklaat nyt jättää vähän myöhemmäksi kun kurkku on niin pirun kipeä ettei tee mieli syödä. Ihanaa pian alkavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis ihan huippu kun porukka tulee liikennevaloissa sanomaan et pakko oli tulla kehumaan tuota takkia. :) Ihanan erilainen malli on tässä takissa! <3 Haha, siulla on aika monta! Miulla on vaan yksi ja nyt aloitin pitämään kenkäjoulukalenteria teille lukijoille. :) Kiitos samoin sinne ja paranemisia siulle! <3 <3

      Poista
  2. Mä pidän välillä rokkityylisistä vaatteista(kin), eikä ole vielä kovin montaa vuotta siitä, kun pinkin ja mustan yhdistelmä oli todella silmiä hivelevää ja nyt on kyllä wautsi, todella hieno ja sopii sulle. Innolla odotan sitä kierrätyshaastepostausta, jonka sulle heitin. :)Meillä on muksulla partiolaisten joulukalenteri isovanhemmilta, sillä mennään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, musta sopii kyl todella monien värien kanssa yhteen. ^^ Kiitos paljon, tää asu oli jotenkin tosi paljon omaan makuun! Mukava kuulla, tulossa on jahka saadaan kuvattua kunnolla - en edes muista milloin on ollut päivä, milloin ei sataisi lunta tai räntää... Ja toki valoisaa, vähän on aika ollut kortilla ja nämäkin kuvat piti just ennen pimenemistä saada. :) Kiva kuulla!

      Poista
  3. Moi Milla,

    Aina yhtä piristävää nähdä puhtaita värejä toisten päällä ja vielä näin runsaasti. Hauskaa kuinka tuo harnessi yksinään, ilman takkia, antaa yhtä intensiivisen vaikutelman kuin takkisi, vaikka harnessissa onkin huomattavsti vähemmän materiaalia. Hieno yksityiskohta ja käy oikein hyvin korusta <3 Jos tuosta haluaa tehdä vielä korumaisemman version, nuo remmit voisi olla punotut/letitetyt :) Tykkään kovasti noista koristeleikkauksista noissa hameen taskuissa.

    Mitä joulukalentereihin tulee niin minä olen jokseenkin tylsä, enkä omista ainuttakaan :D En ole myöskään ajatellut hankkia moista. Mutta siun blogin kenkäjoulukalenteri kompensoikoon tätä puutetta :3

    Mukavaa viikonloppua!

    -Vella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Ihana kuulla ja olet kyllä oikeassa, harness tekee melkoisen intensiivisen vaikutelman vaikka matskua on paljon vähemmän kuin takissa. Tästä tuli kyllä siisti ja saa vähän näyttävyyttä sellaisiin todella väljiin vaatteisiin myös! Punotuista tai letitetyistä nauhoista saisi kyllä siistin harnessin, pitääpä kokeilla kun just tuli lisää nahkoja ateljeelle. Koristeleikkaukset ovat kyllä kauniit, harmi etteivät kestäneet käytössä - toivottavasti nyt kestävät kun laitoin oikeaa nahkaa tuohon taustalle. :)

      Aijjaa, meillä on kalenterit vaan miulla ja muksulla, mut kyl Antille tulee kans annettua omasta kalenterista suklaita. :D Mut kompensoikoon tämä kenkäjoulukalenteri siun kalenterin puutetta, miulla riittäisi kenkiä aika monen vuoden joulukalentereihin, niin katsotaan josko tästä tulisi perinne. :)

      Kiitos, toivottavasti sinullakin oli mukava viikonloppu ja antoisampaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  4. Niin ihana tuo harness!😍😍 Tykkään kyllä kyseisen vaatekappaleen monikäyttöisyydestä..:) Hei tuo korjaustoimenpide on nerokas oivallus! Tosi kiva lopputulos kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! <3 Tämä metallinhohtoinen nahka on kyl aivan upea tässä, tykkään kovasti! :) Sama täällä, saa ilmettä niihin "muodottomiinkin" vaatteisiin. Kiitos paljon, tykkään itsekin lopputuloksesta! ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)