sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Minna Parikka Goodie- korkokengät - Kuin karkki!

Ostin itselleni pitkästä aikaa kengät, joita olen odottanut myyntiin tulevaksi jo hetken. Hankinta ei ollut itseasiassa tarvepohjainen (haha, yli 160 parilla korkokenkiä...), mutta kenkien malli oli omaan silmääni niin outo ja erikoinen, että kengät ovat älyttömän hienot. Joskus aiemminkin minulle on käynyt sama juttu kenkien kanssa, jotka eivät välttämättä ensisilmäyksellä ole kauneimmat näkemäni kengät, mutta muuten niin siistit, että ne ovat päätyneet ostoslistalle.

Minna Parikka Goodie Korkokengät
Kengät ovat kirjaimellisesti kuin karkki - aivan ihana malli, kimallus ja yksityiskohdat. 


Minna Parikka värikäs Kenkälaatikko
Minna Parikan kenkälaatikoissa on kaunis tunnistettava värimaailma. 


Minna Parikan kenkälaatikon mukana tulevat ohjeet ja kuitit
Parikalta kenkien mukana tulee myös huolto- ohjeet, henkilökohtaiset terveiset kortissa, kuitti ja tällä kertaa oli myös tarroja, mutta muksu ehti liimata ne lelukaappinsa kylkeen ennen kuvaamista. 


Näissä Goodie- kengissä on pinkkiä glitteriä ja suuri karkkikääre jalkapöydän päällä. T- remmillisiä kenkiä minulta ei löydy kuin maksimissaan kahdet, joten näissä on senkin osalta jotain erilaista kuin muissa kengissäni. Karkkikääre on yksityiskohtana aivan ihana ja kolmiuloitteisena kiiltävä materiaali pääsee kauniisti oikeuksiinsa.

Kuvaaminen blogiin lapsen kanssa
Tässäpä miun suloinen kuvausassistentti oman kameransa kanssa. Nämä tunnelmavalot ovat muksun suosikit, vaikka nämä ostettiin kenkä- ja vaatehuoneeseen koristeeksi. 


kimaltavat korkokengät 9cm korolla
Korkoa kengissä on yhdeksän senttiä. 


Minna Parikan Goodie- korkokengät sivulta
Kenkien pinta on synteettistä materiaalia, mutta vuori ja pohja ovat aitoa nahkaa. 


Muistatteko Maison Martin Margielan yhteistyömalliston H&M:n kanssa? Jos muistia tarvitsee virkistää, niin Voguen sivuilta voi käydä verestämässä muistia. Tuossa mallistossa oli sellainen kirkkaanpinkki metallinhohtoinen kirjekuorilaukku, joka myytiin loppuun muiden malliston suosittujen tuotteiden kanssa. Ihastuin tuohon laukkuun jälkijunassa, mutta sitä on todella hankalaa löytää mistään ja jos löytyy, niin hintaa on järkyttävän paljon enemmän kuin H&M:llä olisi ollut. Ajatus asusteessa oli vähän samankaltainen, mutta litteä, purkkakääremäisempi ja patukkamaisempi kuin Parikalla. Kolmiulotteisena karkki toimii minusta paremmin ja tämä luo linjaa Parikan ensi vuoden mallistolle, johon on näkemieni mainosten mukaan tulossa muun muassa tikkarikorkoiset korkokengät.

Minna Parikka Goodie heels party heels
Erittäin näyttävät ja kauniit kengät juhlia ajatellen, eikä varmasti tule monilla vastaan samanlaisia. 


Näissä kengissä on luonnollisesti nahkapohjat taas, joten pitää käydä lempisuutarille viemässä nämä kengät mahdollisimman pian, että saan käyttöön täällä Suomen lumisissa ja sateisissa keleissä. Valitsin kenkien kooksi 37- koon, sillä usein nämä kärjestä kapenevat kengät ovat muotoilultaan sellaiset, että 36 saattaisi olla inhottavan tuntuinen kantapäästä tai varpaiden kohdalta. Koko oli juuri oikea, käytän yleensä Parikan kengissä 36- ja 37- kokoja materiaalista riippuen. Näitä kenkiä on saatavilla myös hopeisina, mutta kyllä nämä vaaleanpunaiset olivat enemmän miun juttu.

Minna Parikan korkokengät karkkikääreellä

Kengät tulivat juuri sopivasti pikkujouluja varten myyntiin, meinasin laittaa nämä ainakin yhtiin juhliin. Asua miettiessä meneekin alkuviikko, sillä haluan jotain kaunista, naisellista ja näyttävää päälle. Kimallusta myös teidän kaikkien alkavaan viikkoon, nauttikaa talvisista keleistä ja kertokaa ihmeessä, mikäli tekin olette jonkun parin ostaneet Parikan uusimmista kenkämalleista!

Minna Parikan Goodie vaaleanpunaisena

13 kommenttia:

  1. Nää menee kyllä todellakin osastoon "parempi överit kuin vajarit" :D En aina tiedä ihalenko vai kauhistelenko Minna Parikan rohkeutta luoda jotain täysin uniikkia ja valtavirrasta poikkeaa. Katseenkääntäjät nämä ainakin ovat ihan takuuvarmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :D Mie ihailen tuota piirrettä vaikka välillä on mallistoja, joista en yhtäkään paria laittaisi jalkaani. :) Monia kauniita pareja minulla kuitenkin on! ^^ Sanoppa muuta, ihanat ovat. <3

      Poista
  2. Nyt mie romahan!!!! Sinulla on Minna Parikan Goodie korkkarit! Olen kuule kuolannut näitä jo parissa pr-toimiston tilaisuudessa. Yltiönaiselliset, tuo korko, väri, kuosi ja karkki vielä kaiken päällä. Ei ihme, että lapsikin siellä jo tykästyi. Ihan supermageet ja haluan nähdä nämä sun asukuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää pakko oli tilata heti kun tulivat myyntiin! <3 Aivan ihanat, kokonaisuus on täydellinen. Muksu tykkää kaikista miun kimaltavista kengistä, ne on kuulemma kauneimpia. <3 :) Kiitos! Tulossa on asukuvia, huomenna tai ylihuomenna laitan nämä jalkaan. :)

      Poista
  3. Nämä on aivan upeat! Voi että rakastan Parikan kenkämalleja aivan valtavasti, ja nämä kyllä kuuluvat ehdottomasti siihen joukkoon missä pidän :) Ihanan erikoiset ja sopivan villit; sopii varmasti hyvin sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3 Joo, nämä mie voisin kuvitella siunkin jalkoihin jommassa kummassa värissä, nää on tosi hienot! Oi tätä kenkärakkautta.... <3 Onpahan uuteen vaate- ja kenkähuoneeseen ensimmäinen kenkäpari. ;) Mie haluan näitä käyttää kyl arkenakin, mut onhan nää aivan ihanat ja loppuvuoden juhliin sopivat! <3

      Poista
  4. Hei,

    Kyllä taas kannatti odottaa kenkäpostausta <3 Mie niin tykkään miten sie osaat sommitella kuvia, kenkien muotokieli ilmenee hienosti ja materiaalien värit sekä kiilto toistuu aidosti. Todella onnistuneita otoksia, silmät lepää ja ihastelee. Kenkä itsessään on todella klassinen, mutta tavoitan kyllä fiiliksesi tuosta, erikoisuudesta :D leikkisyys, erikummallisuus ja klassisuus samassa kengässä. Tulipahan jo itsekkin käytyä sovituskäynnillä Parikan liikkeessä ja Goodietkin tuli sovitettua :3 Hymy oli leveänä, kun tiirailin jalkojani peilin kautta. Voisi toimia aika hyvin näiden (Youtube) sukkahousujen kanssa. Korkeakorkoiset pupukorkkarit, Maplet, oli kyllä niin suloiset, että meinasi jo lähteä mukaan, mutta haluan vielä harkita. Saappaat tai nilkkurit olisi kuitenkin tarpeellisempi hankinta. Katsotaan mihin kenkiin rahani laitan... Parikat vai jotkin muut ihanuudet.

    Saas nähdä kuinka monet uudet Parikat saa bongata tänä vuonna linnanjuhlista? Yksi uusi syy nykyään katsoa itsenäisyyspäivän lähetystä. Kuvaajat alkaneet myös zoomaamaan Parikoita xD Raqueleita näkee jonkin verran, on jo niin klassikko ja helppo valinta.

    Oikein mukavaa alkavaa työviikkoa sinne Pohjois-Karjalaan <3

    Terveisin.

    -Vella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Ihana kuulla! <3 Kiitos palautteesta, kengistä on ihanaa ottaa kuvia ja tavallaan itsekin kuvatessa katsoo vähän eri silmällä korkokenkiä tai muita kenkiä. :) Kenkä on kyllä malliltaan todella klassinen, mutta fiilis on jotenkin niin erikoinen et nää on mahtavat! Huomenna tai ylihuomenna jalkaan ekaa kertaa, kun pohjat on nyt suojattu. Heii, hieno juttu et siekin kokeilin Goodiet myös, mie kanssa aloin hymyilemään heti kun silkkipapereista nämä kengät käärin. Heti kun oli jaloissa, niin päätin et kyl mie nää ehdottomasti pidän, kun koko sattui justiinsa oikein! Ai että. <3 Vaude mitkä sukkikset, noi ois todella hienot! :O

      Maplet pitää kyllä kurkata vielä, ei ihan heti tule mieleen millainen tuo malli on. Pupukorkkarit ois kyl ihanat, miullahan on ne kisukorvaiset Pfeifferit, mut pidemmilläkin korvilla ois mahtavat! <3 Mie tein sellaisen tarpeellisen hankinnan, et ostin itelleni kympillä vaelluskengät näiden kenkien lisäksi. Löytyi onneksi vähän käytettyinä ja edullisesti, vaikka on noi Parikan tennaritkin toimineet ihan hyvin metsässä ja vuorilla kiipeillessä. :)

      Oo, totta! Mie en yleensä katso linnanjuhlia, mut mie katson sit uutisartikkeleista asuista kuvia. :) Raquel on klassikko, niitä varmaan näkee eniten Parikan kengistä.

      Kiitos paljon, toivottavasti siunkin viikko on mennyt mukavasti ja pääset viikonloppuna hengähtämään! :) <3

      Poista
    2. Jestas noi Maplet on ihan samat, kuin mitä mie oon katsellut! Aivan ihanat. <3

      Poista
  5. Nämä on kyllä kertakaikkisen ihanat😍😍 Tuo karkkipaperi suorastaan houkuttelee rapistelemaan ja hypistelemään!:) Pakko käydä tiirailemassa noita uusia kenkämalleja itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! <3 Aivan ihanat, nämä sykähdyttää kyllä edelleen. ^^ Lapsi on käpistellyt tuota karkkia vähän väliä, miuta vaan huolettaa et jäis sormenjälkiä vaan, mut ei oo kyl vielä jäänyt ja saahan ne pyyhkäistyä pois. Käy ihmeessä tsekkaamassa ja jos pk- seudulla käyt, niin kannattaa käydä sovittamassa! <3

      Poista
  6. Nuo ovat kyllä niin makeat, kirjaimellisesti! Todellista karkkia! ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sanoppa muuta, nää on niin herkulliset ja sellaiset katseenkääntäjät et oksat pois. <3 Selvästi kenkärakkautta täällä. <3 ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)