tiistai 21. marraskuuta 2017

Päivän asua lumisateessa + kuulumisia!

Hetken tämän päivän postausta pohdittuani päätin mennä ihan perushöpöttelylinjalla, sillä viimeksi oli sen verran asiapitoisempaa tekstiä ja aika paljon on tulossa sellaista perusteellisempaa pohdintaa. Tällä suunnalla ollaan saatu nauttia lumisateisista päivistä, rennosta sunnuntaista ja vähän hektisestä alkuviikosta kaikkine puuhineen. Kävin eilen ottamassa pihalla asukuvia lumisateessa ja näistä kuvista tuli kivoja, meitä oli kaksi linssin eteen haluavaa pihalla tuolloin kuten toisesta kuvastakin näkyy.

Päivän Asu Tyylibloggaaja fashionblogger Finland

Neuletakki - Maison Scotch
Toppi - Lindex
Minihame - Zara
Saappaat - Bullboxer
Sukkikset - Vogue*
Laukku - Cobblerina
Kaulakoru - mieheltäni saatu

*Saatu blogin kautta.

Kuvaaminen lapsen kanssa bloggaaja reiman haalari

Muksu ihastui poltetun oranssiin Reiman haalariin ja onneksi niitä sattui olemaan vielä Joensuun Kekäleellä myynnissä, tuntuu olevan loppuunmyyty meidän lapsen koossa lähes joka paikasta. Uusi haalari oli pakko saada, kun lapsi otti ikätovereitaan pituuden osalta kiinni kesällä ja hän on edelleen hyvin siro lapsi. Ostettiin kyllä kokoa suurempi kuin alunperin ajateltiin, myyjä suositteli isompaa kokoa, jos kasvupyrähdys jatkuu vielä alkutalven mittaan ettei meidän tarvitse ostaa toista haalaria talven aikana. Hyvä hankinta kyllä ja mahtavaa, että hänen valitsemansa väri on Suomen talvessa hyvin erottuva ja näkyy kauemmaskin. Hupun reunaa koristaa tuollainen karva, suloiselta näyttää! Tässä ylläolevassa kuvassa oli tarkoitus ottaa laukusta kuvaa, mutta lapsonenkin halusi tulla kuviin niin otettiin samalla sitten muitakin kuvia.

Päivän asu oli miulla tavallinen, arkeen sopiva - ei kovin ihmeellinen, mutta käytännöllinen ja lämmin tuiskusta huolimatta. Suosin usein topin päälle laitettavia neuletakkeja, sillä ne saa helposti pois kun tulee liian kuuma eli sisätiloissa mennään toppisillaan. Topista löytyy röyhelöitä ja malli on avoin, mutta naisellinen. Ulkona päälle tuli alpakanvillaneule, jonka saa halutessaan kiinni ja näin miten kuvissa eli avonaisena, jolloin neule taittuu kauluksien omaisesti sivuille.

Tyylibloggaaja asukuva Maison Scotchin neule

Winter fashion finnish blogger talvinen asu

Cobblerinan nahkalaukku tyylibloggaaja kihlasormus ja vihkisormus

Testailin aamulla myös uusia meikkejä, näissä kuvissa hieman vilahtaakin uusi luomiväri. Melkoisen pigmenttisiä ovat, sai ihan kunnolla häivyttää! Näistä tulee juttua myöhemmin tänne blogin puolelle.

Koska tämä postaus rönsyilee nyt muutenkin asiasta toiseen, niin laitoin viime viikolla tilaukseen eräät korkokengät Minna Parikalta, sillä hänelle tuli muutamia uusia malliston kenkiä myyntiin viime viikolla. Kävin juuri postilaatikolla ja sieltäpä löytyi saapumisilmoitus. Eli suuntana on Polvijärven Posti, UPSin kauttahan nämä yleensä tulee kotiovelle, mutta olin nukkumassa kun luovutusta yritettiin. Mutta jes, sieltä tuli yhdet ihanat korkokengät juhlakauteen! Näitä kenkiä olen haikaillut siitä asti kun kuvat näin, sillä malli on niin outo ja silti niin yksinkertainen, että kengät ovat ihan pirun hienot.

Outfit muotibloggaaja päivän asu

Bullboxer nahkasaappaat vetoketjulla

alpakanvillaneule neuletakki

Kotimainen nahkalaukku Cobblerinalta

Laukkuna minulla on viime aikoina ollut taas Cobblerinan suuremmat olkalaukut, näiden sävyt ovat just eikä melkein - sopivat niin monien asujen kanssa yhteen, että ovat todella helppoja yhdisteltäviä asuihin. Tämäkin pastellinen vaaleanpunainen passaa hyvin murretun oranssin hameen kanssa, kumpikaan ei tee toisesta sävystä liian silmille pomppaavaa. Koska asusta löytyi muuten hieman väriä, niin saappaat piti olla mustat ja arvelin pitkästä aikaa ottaa Bullboxerin nahkasaappaat käyttöön. Näissä on kiva vetoketjuyksityiskohta takana, pidän hopean ja mustan yhdistelmästä, mutta myös rouheista metallivetoketjuista kengissä ja vaatteissa.

Päivän asu muotibloggaaja pohjois- karjalasta

Zaran minihame nahkasaappaat päivän asussa

Mutta nyt pitää toivottaa hyvää iltaa ja yötä kaikille, pakko lähteä hakemaan uudet kengät Polvijärveltä! Julkaisen postauksen kenkien haun jälkeen illalla, en malta nyt lukea tekstiä ajatuksella läpi. :) Laitan varmaan Instagramiin Parikoista kuvaa jo tänään, joten jos kenkähommat kiinnostaa niin minut löytää sieltä nimimerkillä vivianmslb.

4 kommenttia:

  1. Todella kiva asukokonaisuus jälleen kerran Milla, ihana tuo toka kuva:') Hyvä että lapsoselle kelpaa kirkas väri joten erottuupahan hieman hämärälläkin 8) Odotan muuten innolla kuinka yhdistät ne kengät;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Tää asu on kyl kivan arkinen, toimii! ^^ Jep, pakko oli laittaa, on niin söpö. <3 Sanoppa muuta, tänään ihmettelin kun kaks lasta juoksi (onneksi) kävelytiellä pikimustissa vaatteissa ilman heijastimia... Pitäis pienestä asti jo opettaa tuo heijastimen käyttö, ei oo kallista eikä iso vaiva - saattaa säästää hengen tai useamman.

      Ihana kuulla, nuo ovat kyllä aivan ihanat! <3 Ja Parikalta sai loistavaa palvelua, heiltä tuli viestiä kun kengät tulivat myyntiin ja miehän siis ennakkoon tyyliin pari kk sitten kysyin milloin tulevat myyntiin, niin lupasivat laittaa viestiä kun kenkiä saa. Ehin kyl just ennen heidän sähköpostia tilata kengät, kun sattumalta bongasin ne verkkokaupasta, mut todella hyvää palvelua! ^^

      Poista
  2. ihanan talvisia kuvia, toi lumisada sopii näihin kuviin tosi hyvin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! :) Lumisadetta on kyllä riittänyt todella paljon viime aikoina, mut se tosiaan sopii hyvin joihinkin kuviin. :) ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)