perjantai 5. tammikuuta 2018

Tummaa päivän asua

Halusin eilen laittaa päälleni poolopaidan, joka onkin ollut viime aikoina melko usein käytössä. Joskus fiilikset voivat heijastua asuihin, mutta onhan musta aina tyylikästä ja helppo väri yhdistää muihin vaatteisiin. Harvoin käytän pitkähihaisia paitoja, mutta muutamat ovat käytössä talvisin ja joskus syksyisin.

styleblogger from finland, outfit, black blazer

Jakku - Esprit
Kynähame - Esprit
Poolopaita - KappAhl
Kaulahuivi - löytö Prahasta
Lapaset - teetätetty
Laukku - DKNY
Nilkkurit - Calvin Klein
Kaulakoru - Ilmakangas

Asukokonaisuus, muotibloggaaja, tyylikäs talvipukeutuminen

Paitaan yhdistin tummansinisen kynähameen, jonka vyötäröltä löytyy pikkuruiset vetoketjulliset taskut. Klassinen malli, napakka materiaali on mukava päällä ja asiallisen näköinen. Sekä Espritin että Guessin kynähameissa mitoitus on vyötäröltä tarpeeksi kapea.

Tähän asuun laitoin nämä vakilukijoillekin tutut nahkanilkkurit ja ihan hyvä niin - muksu ei jaksanut kaupungilla enää kävellä autolle asti, joten kantamukset miehelle ja lapsi reppuselkään parkkihallille asti. Ei ollut vaaraa liukastua, mutta vähän treeniä saa jaloille kun nappaa kohta viisivuotiaan lapsen reppuselkään. :) Hän on aika siro ikäisekseen kuten minäkin pienenä, mutta otti viime vuonna ikätovereitaan vähän kiinni varsinkin pituuden osalta.

Calvin Klein korkokengät, mustat nahkanilkkurit

Päivän_Asu_Kynähame_Poolopaita-7

Suunnittelin alunperin laittavani eri laukun, mutta en viitsinyt enää alkaa vaihtaa kaupunkiin lähtiessä kun tämä DKNY:n laukkukin sopii asuun hyvin. Ihana tilaihme, mutta silti laukku on kaunis eikä näytä liian suurelta.

Musta jakku on vaatekaappini kulmakiviä, tätä käytän paljon! Talvella en ole niin usein käyttänyt, mutta muutama aste kun on plussalla, niin otan päälle mikäli muu asu sen sallii. Itseasiassa pikkusiskoni yritti tämän jakun ostaa minulta itselleen, mutta kävimme Joensuussa kiertelemässä vaatekauppoja ja hän löysi vastaavan laadukkaan jakun Kekäleeltä, Tiger Of Swedenin mallistosta. Tästä jakusta en luovu, toimii aikalailla kaiken kanssa ja Espritin mitoituksen mittasuhteet sopivat ainakin itselleni todella hyvin. Materiaalinakin on hengittävä ja helppohoitoinen hieno puuvilla, eli käyttömukavuutta löytyy!

Asu inspiraatio, työpukeutuminen, naisellinen tyyli

DKNYn laukku, DKNY, saffianonahkainen olkalaukku

Talvipukeutuminen, työpukeutuminen

Näissä poolopaidoissa pidän erityisesti siitä, että ne näyttävät siistiltä ja sopivat hyvin korkeavyötäröisten hameiden kanssa yhteen. Sama juttu kyllä kauluspaidoissa ja pikeepaidoissakin, sopivat niin helposti työ- ja arkipukeutumiseen.

Poolopaidan yhdistäminen, tyylibloggaaja

Jakku ja kynähame asussa, päivän asu, muotibloggaaja

Calvin Kleinin nahkanilkkurit, mustat nilkkurit

Olipa mukavaa ottaa asukuvia pitkästä aikaa! Yhdet asukuvat otin välissä, mutta niistä tuli omaan makuun niin tummia, että olen julkaissut niitä vain Instagramin (@vivianmslb) puolella. Josko seuraavat asukuvat olisivat vähän värikkäämpiä, viime aikoina olen aika tummalla linjalla mennyt.

Päivän asu, tyylibloggaaja Pohjois- Karjala

2 kommenttia:

  1. Ihana asu ja sun hiukset näyttää niin kivoilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) <3 Tästä asusta pidin itsekin paljon, toimii hyvin talvikeleillä. :) Ihana kuulla, et hiukset näyttää kivoilta - täällä suunnalla on kampaajalla käynti vähän venähtänyt ja pitäisi muutama sentti latvoja leikata pitkästä aikaa. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)