tiistai 20. maaliskuuta 2018

Löytöjä Facebook- kirppikseltä / Minna Parikka Melt

Törmäsin jo tovi sitten Facebookin Parikka- kirppiksellä Minna Parikan Melt- korkokenkiin, jotka jätin ostamatta uutena, vaikka jo näiden tullessa myyntiin ihastelin näitä kovin. En tuolloin raaskinut näitä ostaa, mutta olen pitänyt silmät auki, jos nämä löytäisin käytettyinä hyvään hintaan ja vieläpä omassa koossa. Mietin kyllä näidenkin kenkien ostamista tovin, mutta kun nämä eivät menneetkään ensimmäiselle halukkaalle, päätin kysyä vieläkö nämä olisivat saatavilla.

Minna_Parikka_Melt-2
*Kuvissa näkyvät verkkosukkahousut saatu blogin kautta. 


Näissä Melt- korkokengissä on nimensä mukaisesti tuollainen nude sulamisjälki, kuin kenkien reunaa olisi lähtenyt sulamaan. En itseasiassa tätä väriä ajatellut ennen, että päätyisin ostamaan juuri keltaiset, sillä näitä on myös fuksian, sinisen, mustan ja pronssin sävyissä! Tämä keltainen oli kuitenkin niin kaunis ja pirtsakka, että päädyin näihin. Eikä minulla kyllä olekaan kuin kolmet keltaiset korkokengät, mustia löytyy paljon enemmän.

Minna_Parikka_Melt

Minna_Parikka_Melt

Kärki on näissä kauniin pyöreä ja lesti leveämpi kuin Parikoissa nykyään. Yleensä valitsen Parikalta 37 koon, mutta näissä tämä 36 istuu hyvin, eikä jää lonksumaan kantapäästä. Ihan vaan vinkkinä, jos joku meinaa Meltit myös ostaa ja miettii kokovalintaa.

Nämä kengät halusin näyttää myös teille sinne ruutujen toiselle puolelle, ihanat kengät pääsiäiseksi ja kevättä ajatellen. Voi kyllä olla, että saatan nämä ostaa myös toisessa väriyhdistelmässä, mikäli sattuu tulemaan sopivaan hintaan vastaan. Palaan piakkoin vähän pidempien kuulumisten kera, tällä kertaa näin lyhyesti ennen töihin menoa! Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille.

Minna_Parikka_Melt

12 kommenttia:

  1. Arvaa vaan lähetinkö heti liittymispyynnön tuonne Parikan fb-kirpulle.. :-DD Ihan mahtava löytö, voin kuvitella kuinka ihanat nää on just vaikka pääsiäiseksi tai kesällä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sieltä tekee hyviä löytöjä! ;) Näitä vanhempia malleja saa välillä hyvin edullisesti, näistä maksoin sen 95 euroa ja näitä oli pari kertaa käytetty. :) Ei ollenkaan paha. Joo, sanoppa muuta! <3 Keltainen on värinä ihanan pirtsakka, tykkään!

      Poista
  2. Pirtsakka keltainen! Tässä värissä en ole nähnytkään mallia aiemmin. Hei, olet varmasti tutustunut Nelliinan blogiin? https://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina Siellä pääsee myös Parikoita ihastelemaan. (Ja itse ihastelen erit. vintage tyyliä ja vanhan ajan sisustusta ;)) Miten muuten kävi sen kenkälahjakorttiarvonnan kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihana keltainen! <3 Joo, olen kyllä tutustunut ja ennen luin aktiivisesti, kun oli enemmän pukeutumis- ja asustejuttua. :) Nyt en ole enää pitkään aikaan käynyt katsomassa, mutta pitää käydä kurkkaamassa, josko inspiroituisi taas! Voittajan julkaisen pian täällä blogissa, julkaisu on jäänyt odottamaan kun muutamien kurssien loppurutistukset ja tentit puskivat päälle. :)

      Poista
  3. Niin söpöt kevätkorkkarit! Hyvä löytö kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sanoppa muuta! Väri on niin ihana ja jotenkin tuo keltaisen + nuden yhdistelmä miellyttää silmää todella paljon. :)

      Poista
  4. Oij onpa herkut! Kyllä tuli itsellekin mieleen että sopii kevääseen ja pääsiäiseen täydellisesti 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata, samoilla linjoilla ollaan! <3 Nää on kyl ihanat, odotan että saan pian käyttöön! ^^

      Poista
  5. Minäkin kattelin itseasiassa noita meltejä kirpparilta!:D Taisivat tosin olla eri koossa ja värissä..:) Aivan ihanat ja veikeät korot, hyvä löytö!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, meillä on kengissä välillä sama maku. ;) Näistä mie tykkään kyl kaikista väreistä, katsotaan josko tulisi vielä toisetkin Meltit eri värissä vastaan. ^^

      Poista
  6. Moi Milla,

    noi kyllä näyttää todella söpöiltä siun jalassa. Mie tykkään juuri tuolaisesta pyöreästä kärjestä, juuri oikea profiili, ehdoton lempparini. Jos ikinä teetätän mittatilauksena itselleni kengät, niissä tulee olemaan tuollainen pyöreä kärki. Omaan silmään mittasuhteet kengissä on yleensä parhaimmillaan juuri 37-38 kengissä. Oma kokoni on 39-40 ja joissain malleissa etenkin keski-eurooppalaisissa täytyy joskus ottaa 40½ tai 41.

    Mukava löytö noi Meltit ja jos toisen väriset tulee vastaan huokeaan hintaan, niin siitä vaan ostaa toisessakin parin ;)

    Mukavaa loppuviikkoa

    -Vella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Vella!

      Kiitos paljon. :) Nämä ovat kyllä kauniit ja korosta tykkään todella paljon, vaikka Parikalla on usein tässä 36- koossa huomattavasti jyrkempi kulma jalalla kuin 37- koossa. :) Pyöreä kärki on ihana, kaunis on ja aina ajaton. Muutenkin varpaille jää hyvin tilaa, eikä reunat purista varpaita kasaan. Samaa mieltä kyllä olen, et kenkien mittasuhteet ovat parhaimmillaan siinä about 37- koossa, usein isommissa koron ja pohjan kulma on paljon "väljempi", kun taas 36- koossa se väli on tosi jyrkkä. Yksissä Parikoissa oli jopa liian jyrkkä omalle jalalle, pakko oli myydä se kenkäpari eteenpäin, kun tuntui et pitää varpaillaan kävellä. :D :)

      Oli kyllä huippu löytö ja löysin nämä halvemmalla kuin odotin, eli voi olla että toisetkin Meltit ostan eri sävyssä. Mies pitää eniten mustapronssisista, mutta mie tykkään kaikista väreistä. <3

      Kiitos samoin sinnepäin!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)