perjantai 12. lokakuuta 2018

Ikivanha nahkatakki ja huulilaukku päivän asussa

Heipä hei, palaan tänne taas asukuvien merkeissä - lähiaikoina tulee myös lisää postauksia Espanjasta, blogihaaste mieheni täyttämänä ja monta muuta postausta. Nämä asukuvat halusin julkaista jo tänään, tässä on päivän asuni eiliseltä ja kontrasti on kyllä hurja noihin Espanjassa otettuihin asukuviin. Vaikka minulla on ollut viime aikoina vähän hakemista pukeutumisen kanssa näille säille, niin nyt alkaa tuntua ihan hyvältä ja asuyhdistelmiä syntyy mielessä kiitettävästi. Tämän asun kokosin ajatellen kiiltävää huulilaukkua, joten yksityiskohdat ovat pääosin punaisia.

Lip bag, leatherskirt, leatherjacket, outfit

Lip bag, leatherskirt, leatherjacket, outfit, black and red, fishnet stockings

Napapaita - Seppälä
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Sukkahousut - Calzedonia
Korkokengät - Guess
Laukku - valmistajaa en muista, Valeria Shoes Altea:sta löydetty
Nahkatakki - merkistä ei tietoa, äidin vanha

Lip bag, leatherskirt, leatherjacket, outfit, leatherjacket with studs, rockstyle, styleblogger

Huulilaukku, rock henkinen asu, huultenmuotoinen laukku, huulten muotoinen laukku

Huultenmuotoinen laukku on ihanan leikkisä, varsinkin kuin kiiltävä pinta tuo vielä näyttävyyttä laukun muodolle. Ensin halusin laittaa tämän Minna Parikan sushi- kenkien kanssa, mutta päädyin kolean ilman takia satiiniavokkaisiin. Tämä laukku on myös tänään käytössä, saa nähdä millaisen kokonaisuuden saan tänään koottua laukun ympärille.

Tässä asussa on myös äitini vanha nahkatakki, johon laitoin teininä muutamia niittejä ja pinssejä. Jokaisella niistä on oma tarinansa ja nahkatakin isä osti äidille joskus, kun olivat nuoria. Pinssit ovat joko siskoltani tai teinivuosien poikaystävältä, mutta selän niitit ovatkin isoveljeni kaverilta saadut. Kävin joskus tv- sarjan koekuvauksissa Joensuussa kun olin yläasteella ja yövyin isoveljeni luona, jonka kämppis antoikin nuo takin selkämykseen laitetut niitit minulle. Myöhemmin muutin myös itse Joensuuhun opiskelemaan, kun veljenikin asui Joensuussa. Tämä takki on minulle edelleen todella tärkeä, vaikka nykyään suosinkin pehmeämpää nahkaa takeissani.

Lip bag, leatherskirt, leatherjacket, outfit, rock style, tyylibloggaaja, rock henkinen asu

Guess, satin heels, fishnet stockings

Minusta nämä erikoisemmat verkkosukkahousut tuovat vähän rokimpaa ilmettä asuun, siisti löytö! Muutenkin pidän verkkosukkiksissa pienireikäisistä yksilöistä, ne ovat tyylikkäämmät omaan silmään kuin suuriverkkoiset sukkikset. Näiden kuvio sopii jotenkin erikoisella tavalla paidan ruutuihin, ei ollenkaan paha yhdistelmä.

Guess, korkokengat, satiiniavokkaat

Lip bag, leatherskirt, leatherjacket, outfit, pitkät hiukset, verkkosukkahousut asussa, päivän asu

Lip bag, leatherskirt, leatherjacket, outfit, rock, fashion blogger

Lip bag, leatherskirt, outfit, shiny leather bag

Guess, satin heels, fishnet stockings

Tämä viikko on mennyt melkoista haipakkaa eteenpäin, paljon ihania juttuja on tapahtunut ja hyvillä mielin mennään uuteen viikkoon. Ensi viikolla tehdään kavereiden kanssa mansikkamargaritoja, vaihdetaan kuulumisia ja nyt viikonloppuna vietetään iltaa kaveripariskunnan kanssa. Odotan myös innolla erään parityön tekemistä opiskelukaverini kanssa, meillä on projektin tiimoilta myös lähipäivä marraskuussa ja varasinkin jo hotellihuoneen itselleni koko viikonlopuksi! Tällä viikolla sain myös parhaimman arvosanan tilastotieteestä ja tanssitunnit alkoivat, eli pääsen takaisin ruotuun treenien osalta. Kieltämättä treeneissä huomasi, että ei ole tanssinut kahteen viikkoon ja Espanjassa tuli herkuteltua päivittäin. Siitäpä se alkaa normalisoitua, kun pääsee arkeen kunnolla kiinni. :)

Olen myös suunnitellut tämän vuoden kenkäjoulukalenteria ja neuvotellut yhteistöistä kalenterin tiimoilta, eli jotain kivaa on teillekin tiedossa! Yksi ihana juttu, mikä tällä viikolla sattui, oli se, että eräs yhteistyökumppanini varasi minulle yllätyksenä kunnon hemmotteluhoidon hiusten osalta marraskuulle. Huippu yllätys!

Toivottavasti teillä lukijoilla on yhtä onnistunut viikko takana, palaillaan pian vähän eri aiheella!

Lip bag, leatherskirt, outfit, leather jacket, my style, fashion blogger, tyylibloggaaja

Lip bag, leatherskirt, leatherjacket, outfit, tartan shirt, päivän asu, asu nahkatakilla

4 kommenttia:

  1. Upea rock asu! Ihana tuo huulilaukku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pihla! :) Tästä asusta tykkäsin miekin todella paljon, ihanan erilainen ja juurikin rock- henkinen. Huulilaukkuun ihastuin heti kun sen näin, kolme kertaa käytiin liikkeellä, kun oli siestan aikaan aina kiinni. :D :) <3

      Poista
  2. Aivan ihanat nuo sukkahousut! Käyvät tosiaan kivasti tuon ruututopin kanssa yhteen 8) Huulilaukku on myös tosi veikee lisä mun mielestä tähän ja voi kun tuo tosiaan kävisi hyvin niiden Parikan sushi-kenkien kanssa! :D Täällä on ollut vähän haipakkaa myös, ihania juttuja siellä on tapahtunut ja ihana toi yllätys, tuleva hemmottelu hiuksille kelpais kyllä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuolta sukkahousuliikkeestä löytyi vaikka mitä ihanaa, monet sukat ja sukkahousut olisin voinut ostaa. <3 :) Huulilaukku on kyllä hauska lisä asuun, ei tule ihan heti vastaan täällä. Vähän mietin, et oisko pitänyt myös se musta ostaa. :D Sushi- kenkien kanssa on varmasti ihana pari! Mukava kuulla, et sielläkin vähän haipakkaa, hyvä on että töitä riittää. :) Ihana tosiaan tuo ylläri, on pitänyt muutenkin varata aikaa kampaajalle, kun hiukset kaipaa vähän latvojen siistimistä. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)