perjantai 30. marraskuuta 2018

Reissu Kuopioon ja asukokonaisuus matalilla kengillä

Tällä kertaa onkin luvassa pitkästä aikaa asua matalilla kengillä, sillä unohdin tässä postauksessa näkyvät vaihtokenkäni eteiseen. Viimeksi olen tainnut julkaista asun matalilla kengillä viime huhtikuussa, onhan tuosta vierähtänyt! Reissasin Kuopioon osittain työn merkeissä ja osittain moikkaamaan Kataa pitkästä aikaa. Tämä matka oli rentouttava, inspiroiva ja mukava päivän pituinen reissu vähän eri maisemiin.

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-5

Poolopaita - KappAhl
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Verkkosukkahousut - Calzedonia
Puputennarit - Minna Parikka
Laukku - Furla
Villakangastakki - Ril's

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-6

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-14

Halusin tuolloin laittaa poolopaidan kaveriksi nahkahameen, mutta en halunnut jättää koko asua ihan mustaksi, vaan verkkosukkahousut tuovat hieman keveyttä asuun pinkkien asusteiden rinnalla. Tämä Ril'sin villakangastakki on ihan omiaan näille keleille, kun ei ole vielä kovia pakkasia - toki tätä myös kovilla pakkasilla käytän, mutta mieluiten neuleen ja vähän paksumpien sukkisten kanssa.

Kuten ylläolevassa kuvassa näkyy, niin otin ihanan kirkkaanpinkin Furlan laukun käyttöön pitkästä aikaa! Tämä on väriltään niin herkku. Tilava laukku, josta kuultaa hieman läpi materiaalin takia. Näitä Candy- laukkuja on saatavilla upeissa kirkkaissa väreissä, liukuvärjättyinä ja tietenkin myös pienemmässä koossa. Näitä olen ihastellut varsinkin turkoosin sävyisinä ja liukuvärjättyinä, mutta tämä pinkki oli kyllä ensimmäinen vaihtoehto.

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-9

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-10

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-16

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-8

Kävin hakemassa Siilinjärvellä käynnin jälkeen Katan Kuopion keskustaan mennessäni. Kävimme kuvaamassa molempien asut, joskin itse olin aika epävarma asusta, kun en muistanut ottaa korkkareita mukaan lähtiessä. En edelleenkään tunne oloani niin sanotusti omakseni matalilla kengillä, vaikka nuorempana tykkäsin pitää matalia kenkiä korkokenkien lisäksi. Tästä asusta tykkäisin enemmän korkkareilla, varsinkin neonpinkit yksisarviskengät Parikalta olisivat olleet nappivalinta tähän asuun!

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-21

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-3

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-19

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-15

Kävimme Katan kanssa Rossossa syömässä, kuten yleensä aina kun näemme Kuopiossa ja siellä vierähtikin tovi. Yleensä emme ole istuneet noin kauan juttelemassa, syömässä ja kahvittelemassa, mutta oli ihana nähdä, kun kummallakaan ei ollut kiire minnekään! Muutamissa kaupoissa tuli käytyä, mutta esimerkiksi suurin osa kenkäkaupoista ja muista kiinnostavista liikkeistä on nykyään Matkuksella. Keskustasta löytyy kuitenkin Nina & Henri, josta saa laadukkaita vaatteita niin naisille kuin miehillekin.

Iskin silmäni liikkeessä Tiger Of Swedenin uutuuksiin, jotka ovat juuri täydellisiä pastelliliilan sävyisiä, että en voinut kuin ihastella. Muistatteko, kun joskus haaveilin pastelliliilasta nahkatakista? Olin valitettavasti liian myöhässä tilaamassa sen sävyisiä nahkoja, joten tilasin pastellivaaleanpunaiset nahat tähän takkiin, joka löytyy tyylin kulmakiviin liittyvästä postauksesta ensimmäisestä kuvasta. Kuitenkin, nuo paidat jäivät mieleen, kun sävy oli juuri täydellinen ja laatu on ennestään tuttua mieheni vaatteiden kautta.

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-4

Isosiskoni tuli meille yökylään tiistaina Solstafirin keikan takia, mutta hän ei ehtinyt minulle tuota paitaa käydä hakemassa Kuopion keskustasta meille lähtiessään, niin tilasin netistä kaksi paitaa tuossa liilassa sävyssä. Toisesta pitkähihaisesta paidasta en ole ihan varma, sopiiko se tyyliini, mutta kokeillaan ja sovitetaan jahka paidat tulevat. Sain toisesta paidasta noin 50% alennusta, oli ehkä hieman heräteostos. En ole törmännyt juuri oikeansävyisiin kankaisiin missään, mutta näissä se olisi ja voin kuvitella, miten siistiltä nämä paidat näyttäisivät tämän nahkahameen tai suunnitelmissani olevan nahkaisen kynähameen kanssa. Olin kaavaillut asua jo etukäteen paidan ympärille, mutta keikalle löytyi asu ihan omasta kaapistakin!

Sellaisia mietteitä täällä viime päiviltä - huomenna palataan blogin ääreen kenkäjoulukalenterin merkeissä, eli jouluun asti kannattaa vierailla blogissa päivittäin. Muutama postaus on vielä kesken, eli toiveita aiheeseen liittyviin postauksiin saa laittaa! Ihanaa viikonloppua teille kaikille ja huomenissa tavataan kenkäinspiraation merkeissä.

Kuopio_paivan_asu_nahkahame_villakangastakki-13

8 kommenttia:

  1. Luin tämän postauksen jo eilen, mutta säästelin kommentointia aamulle että pääsin koneelle kommaamaan 8) Todella ihana oli tosiaan istua ihan rauhassa kun ei ollut kummallakaan kiirus <3 Joskus voisi Matkukseenkin mennä jos haluat, kun siellä on ne kaikki kaupat! :D

    Asusi oli aivan ihana<3 Musta kuviolliset sukkikset käyvät tähän ihan todella hyvin, tulee vähän erikoisuutta asuun. Mustat ja ihonväriset sukkikset tuntuivat viime vuonna näihin aikoihin tosi tylsiltä mulla, mutta nyt oon osannut niitäkin ruveta käyttämään. Silti kuviolliset tuo kuitenkin jotain kivaa erikoisuutta kokonaisuuksiin, minkä vuoksi aina valitsen mieluummin jotkut kivat erikoisuudet jos vain itse asukokonaisuuteen passaa - joihinkin tosiaan passaa vaan ne mustat tai ihonväriset 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 Sanoppa muuta, pitää jatkossakin kulkea vähän väljemmällä aikataululla, niin ei itekään stressaa sit liikaa. :) Haha, joo! :D Pitäis itseasiassa muksulle hakea Popilta talvivaatetta sieltä, kun täällä ei pahemmin myydä Polarn O. Pyretiä... Laatu on kuiteskin lasten vaatteissa hyvä. :) Toki netistäkin saa, mutta paikan päällä sais vähän koon kanssa neuvoja.

      Kiitos paljon! <3 Nuo sukkikset ovat aivan ihanat, tykkään. Siepä sen sanoit, asun mukaan tulee itselläkin katsottua. ^^

      Poista
  2. Oi miten ihana asu, tykkään tuosta sun takista kovasti <3 Myös uudet tilaamasi paidat kuulostavat tosi mielenkiintoisilta, innolla odotan että esittelet niitä blogissa :) Ihanalta kuulostaa myös tuo teidän ravintola- ja jutusteluhetki, joskus on vain ihan parasta viettää aikaa ilman kiirettä hyvän ruoan äärellä :) Ihanaa joulukuun alkua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3 Tuo takki on ihana, tosi hyvä näille keleille ja on vähän erikoisempi. Hyvä alelöytö oli aikoinaan. Joo, itseasiassa eilen tuli viestiä, että ne on postitettu eli saattavat jo tällä viikolla tulla Suomen postin nopeudesta riippuen. :) Kiitos - oli kyllä ihana hetki ajan kanssa ja ihanaa joulukuun alkua myös sinne! <3

      Poista
  3. Ihana asu😍😍 Tykkään noiden materiaalien ja värien yhdistelmästä tässä asussa kovasti! Puputennarit oli vielä piste iin päälle, ihan mainio vahinko minusta että korot unohtuivat, vaikka kyllähän ne ponikengät tai karkkipopot ois tähän käyneetkin! 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, samaa mieltä olen miekin! <3 Ihana kuulla, et siusta noi kengät ovat piste iin päälle - varsinkin kun itsellä oli näiden kanssa niin epävarma fiilis. :D :D Onpahan jotain erilaista asussa. ^^

      Poista
  4. Another lovely outfit! Edgy and colourful! Kx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much! :) <3 I forgot my high heels at home, so this time I had to use bunny sneaks from Minna Parikka. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)