sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Syksyinen asu - punaisen ja mustan ihana yhdistelmä

Täällä viikko on kulunut köhässä ja pienessä flunssassa, mutta nyt alan olla jo voiton puolella. Tämän postauksen meinasin kirjoittaa jo eilen, mutta inspiraatio katosi jonnekin hetkeksi ja pää löi tyhjää sekä koulutehtävien, että blogin suhteen. Tänään taas fiilis on ihan erilainen ja inspistä riittää molempiin, erityisesti kun koulutehtävissäkin aihe on niin mielenkiintoinen!

Tämä asu on perjantailta, jolloin oli vielä syksyinen keli ja eilenhän oli noin kymmenen astetta lämmintä pilvisyydestä huolimatta. Vielä en ole ottanut villakangastakkeja käyttöön, hyvin on pärjännyt nahkatakeilla ja jakuilla vielä toistaiseksi - tämä pinkkimusta nahkatakki on ollut todella paljon käytössä.

Asu_nahkahameella_Syysmuoti-14

Nahkatakki - Ompelimo Rokita
Napapaita pitkillä hihoilla - Katri Niskanen
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Sukkikset - Vogue
Nilkkurit - Fuzz
Laukku - löytö Espanjasta
Kaulahuivi - Anopin neuloma

Asu_nahkahameella_Syysmuoti-15

Voguelle oli tullut tuollaisia ihanan punaisia sukkiksia, sain nämä itseasiassa Helsingin reissulla mieheni tädiltä, kun hän oli meinannut ostaa samanlaiset minullekin, mutta ei ollut koosta varma. Koon selvitessä hän sitten kävi hakemassa myös minulle tällaiset ja nämä ovatkin olleet jo monesti käytössä. Voguen sukkahousut ovat parhaimpia kestävyydessään ja muutenkin miellyttäviä käytössä!

Värisävy sopi loistavasti Katri Niskasen Viv top- yläosaan, joten halusin laittaa nämä samaan asuun. Pitkähihaisen paidan helma on lyhyt ja selästä pääntie on avoin niin, että selän tatuointi ja Changen rintsikoiden pitsiosuus vilahtaa kauniisti. Samaan tyyliin olen pukenut paidan myös aiemmin, tarkalleen vuosi ja kaksi päivää sitten näistä kuvista, postaus löytyy tästä linkistä.

Asu_nahkahameella_Syysmuoti-4

Tekonahkanilkkurit_nilkkurit_saappaat

Asu_nahkahameella_Syysmuoti-17

Tämä asu kaipasi minusta hieman vartta kenkiin, joten pohdin aamulla saappaiden ja nilkkureiden välillä. Nämä mustat keinonahkaiset nilkkurit karvavuorilla tuntuivat sopivilta keliin, mutta jättäisivät silti sukkiksia näkyviin reilusti, joten näillä Fuzzin kengillä mentiin. Kokonaisuus tuntui hyvältä ja laukkukin sopi väreiltään asuun, eikä takin pinkit kaulukset tuntuneet riitelevän punaisen rinnalla.

Pinkkien kauluksien lisäksi tässä asussa oli pörröinen huivi vähän samaan sävyyn, jonka mieheni äiti neuloi minulle paitaprojektista yli jääneistä langoista. Tilasin tuolloin siis kahdeksan kerää lankoja paitaan, mutta lyhyen mallin takia muutama jäi yli ja niistä tulikin huivi. Lankana oli silkki- alpakkalankaa, joka on todella lämmin ja hengittävä päällä. En ole vielä saanut asukuvia otettua neuleen kanssa, mutta joskos tässä lähipäivinä, niin voisin kertoa siitäkin vähän enemmän!

Asu_nahkahameella_Syysmuoti-10

Fuzz_nilkkurit_nyorityksella

Nilkkurit_kengat_syksy_talvi

Asu_nahkahameella_Syysmuoti-8

Tämä huulilaukku on niin ihanan veikeä, viime aikoina olen käyttänyt vähän pienempiä laukkuja ja voisinkin tänään vaihtaa taas käyttölaukkua. Tähän meikkiin muuten laitoin huuliin Benecosin Catwalk- sävyistä* huulipunaa punaisen sävyisen Natural Liplinerin* päälle, joka sopi justiinsa värinsä osalta tähän asuun! Olen muutenkin tykästynyt noihin Benecosin meikkeihin, hinta- laatusuhde on todella hyvä ja meikit ovat aika edullisia. Nämä edellä mainitut Benecosin tuotteet olen saanut blogin kautta testattavaksi.

Tämä punaisen ja mustan kombo on niin herkullisen värinen, että se jotenkin korostuu vielä asusteiden sekä meikin osalta. Punainen on värinä yksi lemppareistani mustan, vihreän ja tummansinisen rinnalla, onhan punainen kuitenkin vahva ja naisellinen väri.

Asu_nahkahameella_Syysmuoti_huulilaukku

Asu_nahkahameella_Syysmuoti

Asun lisäksi arvelin hieman kertoa kuulumisia ja vähän siitä, mitä blogiin on tulossa. Blogiin on tulossa mielenkiintoisia yhteistyökuvioita, tällä viikolla eräs uusi yhteistyökumppani näytti vihreää valoa ja olen todella innoissani tulevista postauksista! Joulukuussa tulee tuttuun tapaan kenkäjoulukalenteri ja todennäköisesti saadaan muutamia arvontoja teille kalenteriin aiheeseen liittyen. Muuten blogiin on tulossa videoita, pohdintaa, hyvinvointiasiaa ja tietenkin asuinspiraatiota.

Loppuvuoden blogisuunnitelmien lisäksi minulla on ollut opintojen osalta aika kiireistä, mutta hyvällä mallilla kuitenkin. Pitkästä aikaa on myös lähipäivä tiedossa, jota odotan innolla. Ilahduin tällä viikolla taas kurssiarvosanasta, koska aihe oli itselleni haastava ja sain silti vitosen 1-5 arvioinnilla kaikista tehtävistä sekä laajemmasta työstä. Tähän mennessä minulle on kertynyt reilut 90 opintopistettä ja meidän opintojen laajuus on 210 opintopistettä.

Tässä Espanjan loman jälkeen töissä on riittänyt vilskettä, joka on todella hieno juttu! Töiden ja opiskeluiden takia tosin monet tanssitunnit ovat jääneet väliin, mutta nyt pitäisi päästä jatkossa säännöllisemmin treenaamaan ja on mahdollista hyödyntää myös väliin jääneet kerrat toisilla tanssitunneilla. Kipeänä oleminen on myös estänyt treeneihin osallistumista, mutta toivottavasti nyt jatkossa ei tule mutkia matkaan!

Asu_nahkahameella_Syysmuoti-11

Muuten meille kuuluu hyvää, sitä normaalia ja tasaista arkea kuten yleensä. :) Eipä sitä muuta kaipaakaan, nautin tästä tavallisesta ja tasaisesta arjesta, sillä se tuo ihanasti vastapainoa aikatauluille, niin töissä kuin opinnoissakin. Mitäs teille kuuluu? Palaan pian taas blogin ääreen, seuraavaksi tulee julkaisuun toinen osa Espanjan Guadalestista!

4 kommenttia:

  1. Punamusta toimii aina, kuten viimeksikin sanoin kun sulla oli tuo saman tyylinen asu ylläsi nuissa kuvissa minkä linkkasit ;) Nahkahame ja nuo kengät mätsäävät kivasti tässä, kengät ainakin tekee asua ihan todella erilaisen näköiseksi mitä se oli tuossa linkkaamassasi asussa. Hha täällä on muuten kaivettu jo villakangastakit käyttöön, on niin kylmä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! <3 Aika pienillä muutoksilla saa asusta aika eri näköisen, vaikka samoja vaatteita olisikin käytössä. :) Materiaaleilla saa myös ihan erilaiseksi asun. ^^ Ohhoh :D Josko miekin kohta tarviin villakangastakkeja, vielä ei ainakaan oo ollu tarpeeksi kylmä niiden käyttöön. ;) <3

      Poista
  2. Nämä kellohelmaiset nahkahameet on kyllä kivan näköisiä, olen nyt viime aikoina kovasti näitä fiilistellyt :) Kiva kun yhdistelet eri tavoin näitä blogissa jo aiemmin nähtyjä juttuja, minua ainakin inspiroi paljon enemmän tällainen, aina ei tarvitse olla uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo, tästä hameesta on tullut niin lemppari, et pitää ommella pari tällaista lisää. :D :) Ihana kuulla, samaa mieltä oon kyllä miekin - paljon inspiroivampaa on nähdä samoja vaatteita eri tavoin yhdisteltyinä, kuin nähdä aina vaan uusia vaatteita. :) Ja kertoohan se vaatteestakin tai asusteesta jotain, jos se on usein käytössä eri tavoin yhdisteltynä. <3 Kiitos kommentista Salla!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)