sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Tuulisen päivän asu - Sifonkia ja verkkosukkahousuja

Uhmasimme jo tovi sitten Tanjan kanssa jäätävää tuulta Joensuun Koivuniemellä - eipä käynyt mielessä, että siellä tuulee todella kovasti kun muualla tuntui ihan normaalilta pikkupakkaselta. Saimme kuitenkin otettua molemmille kuvia noilla kuvaustreffeillä ja tässäpä siis silloinen asuni, jota pystyy helposti muuntelemaan asusteilla tai takkia vaihtamalla. Viimassa alkoi jo naama ja sormet jäätyä, mutta seuraavalla kerralla tuulisena päivänä pitää varmaan valita jokin toinen, hieman lämpimämpi, kuvauspaikka.

Paivan_asu_Avaruuskynahame_peplumpaita-4

Villakangastakki - Ril's
Hame - Marks & Spencer
Sifonkipaita - Vila
Nahkanilkkurit - Calvin Klein
Laukku - Cobblerina
Sukkikset - Calzedonia
Kaulakoru - Kalevala Koru
Kaulahuivi ja lapaset - teetätetty
Vyö - kirppislöytö

Kuvat; Tanja Räty

Peplum_paita_paivan_asu

Halusin laittaa päälle jotain liehuvaa ja huitulamaista. Löysin vaatehuoneesta tämän sifonkipaidan erikoisilla hihoilla, mutta tähän asuun paidan kanssa piti laittaa vyö tuomaan vyötäröä esille. Vyön kanssa paidasta tulee peplumhelmainen, eli paidan helma laskeutuu kellomaisesti, kuten ylläolevasta kuvasta näkee. Tätä paitaa käytän yleensä ilman vyötä minihameen kanssa, mutta nyt halusin jotain muuta ja asukokonaisuudesta tuli ihan ok, ehkä jotain muuttaisin nyt jälkeenpäin.

Tähän asuun halusin laittaa ehdottomasti verkkosukkahousut, ettei asu näytä kokonaisuudessaan liian "runsaalta" tai tunkkaiselta, kun yläosassa on noin paljon materiaalia.

Calvin_Klein_nahkanilkkurit_nahkakengat_talvikengat

Winter_look_December_2018

Peplum_paita_paivan_asu

Paivan_asu_Avaruuskynahame_peplumpaita-22

Kelin puolesta verkkosukkahousut eivät olleet niinkään hyvä valinta, mutta onneksi mukana oli kuitenkin lämpimät asusteet ja lämmin takki. Kengät ovat myös lämpimät ja parhaimmat talvikenkäni - nämä eivät luista, eivätkä palelluta varpaita! Kauniit talvikengät ovat harvassa, mutta näissä Calvin Kleinin nahkanilkkureissa kohtaa kaikki talvikenkien ominaisuudet mitä itse toivon kengiltä.

Cobblerina_olkalaukku_rusettilaukku

Calvin_Klein_nahkanilkkurit_nahkakengat_talvikengat_3

OOTD_woolcoat_pink_outfit

Kotoa lähtiessäni en huomannut katsoa asua takaa, mutta kuvia muokatessa hymyilytti, miten tuo selän pisara- halkio asettuu. Sieltä kurkkaa alareunasta selkätatuointini pariskunnan nainen suussa olevan ruusunsa kanssa. :D Tässä paidassa oleva pisara- halkio ja hihojen malli ovat kauniit, varsinkin kun hihoista kuultaa läpi. Omalta osaltaan sekin keventää paitamallia, jossa on leveä helma ja paksuhko kangas läpikuultavan sifongin alla.

Huomenissa teille tulee muuten kenkäjoulukalenteriin vähän erilainen postaus ja kalenteriin on tulossa myös muuta mukavaa, eli kannattaapi seurailla. Palailen myöhemmin vähän eri aiheella ja kuulumisiakin voisi varmaan jossain välissä kertoa. Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Paivan_asu_Avaruuskynahame_peplumpaita-23

Calvin_Klein_nahkanilkkurit_nahkakengat_talvikengat_1

2 kommenttia:

  1. Kyllähän kuvista näkee ettei siellä ihan lämmin ja tyyni sää ollut mutta hyvä ettet kokonaan jäätyny. kuvista tuli silti hyviä. Mullakun on pala tuota samaa kangasta mistä sun hame on tehty niin vois kokeilla mitä siitä sais aikaseks. pitäs tehdä kyllä muutama nahkajuttu..esim semmoiseen sitä koristeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D :) Kiitos, ihana kuulla! ^^ Joo, kuullostaa kyl kivalta ja jos siulla on tarvetta enemmältikin nahkapaloille, niin miulla jää aina noita rippeitä yli. Osa jää, kun ei voi vaatteisiin aina niin pieniä palasia käyttää niin joutaisivat jonnekin vaikka askartelutarpeiksi tms. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)