keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Päivän asu ja ihana kenkälöytö Joensuusta

En ole pitkään aikaan käynyt kiertelemässä Joensuussa kenkäkauppoja, kun kenkämuoti on viime vuosina ollut niin matalaa, ettei omaan makuuni sopivia kenkiä meinaa löytyä. Kenkäkauppoja on nykyään kaupungissa myös vähemmän, enkä sinänsä ihmettele, kun katsoo liiketilojen vuokria ydinkeskustassa. Käytiin pojan kanssa Joensuun kenkäkomppanialla tai siis JKK- Outletissa - tehtiin diili, että minä saan katsoa kenkiä rauhassa ja lapsi pääsee sen jälkeen karkkikauppaan. Aika hyvä diili olikin, sillä löysin itselleni ihanat talvikengät parilla kympillä!

Paivan_asu_tyylibloggaaja_nahkahame

Trenssi - H&M
Paita - merkitön kirppislöytö
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Nilkkurit - Blanco / JKK Outlet

Olen jo jonkin aikaa kaivannut yhtä talvista kenkäparia lisää, sillä talvikenkiä minulla on kaikkein vähiten. Ihan siitä syystä, että talvikengät ovat harvoin kauniita, tarpeeksi siroja ja lisäksi tarpeeksi korkeita. Näyteikkunasta bongasin nämä korkeat nilkkurit, joiden reunassa on tekoturkissomiste ja sivuilla nyöritykset. Blancon kengät ovat hyvät jalassa, vaikka korko onkin korkea - plattaria on sopivassa suhteessa.

Asu_nahkahameella_Talvi_2019

Nilkkurit_karvareunuksella_talvikengat

Outfit_with_heels_winter_Fashion

Nilkkurit_karvareunuksella_talvikengat-7

Pohja näissä on voimakkaasti uritettu, eli nämä eivät olleet liukkaat lumella, kun tänään testailin. Kokonaisuus on tavallaan söpö kaikkine yksityiskohtineen, mutta kengänmalli tuo näihin naisellisuutta ja vähän särmää. Karvareunus näyttää näissä kengissä hyvältä, vaikka yleensä välttelen tuollaisia yksityiskohtia nilkkureissa ja saappaissa!

Kenkäoutletista sai todella edullisesti keino- ja aitonahkaisia kenkiä. Nämä nilkkurit maksoivat hieman yli 20 euroa, eli ei ollenkaan paha hinta talvikengistä. Melkein kaikki talvikengät olivat jo menneet, joten en osaa sanoa onko kenkäkauppa miten auki ennen kevättä ja somestakaan ei löytynyt tietoa. Maanantaina ainakin oli vielä auki, mutta en ehtinytkään käydä siellä sovittelemassa vielä yhtä nahkaista kenkäparia, joka jäi mieleen. Joensuun keskustassa käydessä kannattaa kuitenkin käydä tsekkaamassa, onko liike auki ja samalla ihastella näyteikkunaa.

Nilkkurit_nyorityksella

Paivan_asu_talvimuoti_trenssitakki

Nilkkurit_karvareunuksella_stilettokorkokengat

Oli jotenkin ihana, kun lapsemme katsoi myös kenkiä innoissaan ja aina välillä huikkasi, että "eikö olekin kauniit". Tai että "nämä ovat liian matalat sinulle, mutta miten hienot!" ja "katso, miten nämä kimaltaa". Voi olla, että innostus johtui osittain seuraavasta paikasta, minne oltiin menossa, mutta oli silti niin suloista. :)

Nämä kengät yhdistin tälläiseen tavalliseen asuun, jossa on aikalailla pelkästään mustaa lukuunottamatta paitaa ja kaulahuivia. Paita on löytynyt joskus vuosikausia sitten kirppikseltä ja hame on itsetehty kotimaisista nahoista. Kokonaisuus on kiva, asu on rennon näköinen ja omaan tyyliini sopiva. Nämä kengät olivat kyllä niin hyvä alelöytö, että edelleen hymyilyttää. Oletteko te lukijat tehneet kenkälöytöjä viime aikoina? 

Outfit_winter_look_blogger

4 kommenttia:

  1. Voi miten suloisen kauniit talvikengät oot kyllä löytänyt! Mä kävin Sokkarilla eilen ja tsekkailin vähän alekenkiä. Yhdet Hilfigerin korot, joita katselin jo syksyllä, olis ollut alessa, mutta en siltikään napannut niitä matkaan. Niissä kengän pinta oli vähän sellainen kuluneen näköinen jo valmiiksi, joten se pisti mut perääntymään :D Todella ihana asukokonaisuuskin tässä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Joo, nämä ovat aivan ihanat! <3 Ihana kun eivät ole liukkaatkaan, vaan passaavat hyvin Suomenkin talveen. Uskon kyllä, luulen, että tiedän mistä kengistä puhut - samaa olen tainnut miettiä itsekin nimittäin yhden kenkäparin kohdalla. Eivät ihan halpoja ole noi Hilfigerin korkokengät, niin ei kehtaa ottaa riskiä. :)

      Poista
  2. Oot kyllä edullisesti löytänyt, ja sun näköiset kengät on :) Hyvä kommentti pojalla hienoista, mutta liian matalista kengistä :D Mä ostin viimeks ne mistä oli instagramissa kuva, naiselliset mut kuitenkin matalammat ku ne kiilakorkoni niin vähän helpompi kävellä. Ja sitä ennen sorelit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä olivat kyllä ihana löytö! Sanoppa muuta, jotenkin niiiin suloinen ja paikkansa pitäväkin. ;) <3 Ne oli myös tosi nätit ne mitkä sie löysit, sopivat hyvin siun tyyliin! Soreleista oon kuullut kehuja, mutta muuten eivät ole tuttuja itselle. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)