torstai 9. toukokuuta 2019

Näin teet herkän ihon hemmotteluhoidon kotona - Cattier Paris

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä NHS:n ja Cattier Parisin kanssa. Tuotteet ovat blogin kautta saatuja. 

Cattier Paris on suosikkibrändejäni luonnonkosmetiikan puolelta ja erityisesti savinaamiot ovat ihastuttaneet, sillä ihoni on aika herkkä. Tänä keväänä ihoa on kiristänyt, epäpuhtauksia on ollut normaalia enemmän ja iho on punoittanut normaalia enemmän, mutta sain apua näihin Cattier Parisin kasvonaamioiden, seerumien ja kasvovoiteiden merkeissä. Olen hemmotellut ihoani näillä tuotteilla ja kokosin myös teille vinkit hemmotteluhoidon tekemiseen kotona. Tämän kokonaisuuden voit tehdä vaikkapa viikottain tai parin viikon välein!

Cattier_paris_antiage_serum_oil-5

Puhdistettu iho on vastaanottavaisempi


Ensimmäinen asia, mitä kannattaa tehdä hemmotteluhoidon eteen, on rauhallisen ajan varaaminen kotona. Kiireetön aika sopii paremmin pitkään hemmotteluhoitoon kuin liian lyhyt aika, sillä kellon kanssa kilpaileminen ei ole kovin rentouttavaa. Kasvohoitoa aloittaessa voi laittaa myös musiikkia soimaan tai varata lukemista naamion vaikutusajan oheen. Teen itse kasvohoidot saunan tai kylvyn yhteydessä - mikäs sen rentouttavampaa kuin istua löylyissä tai vaahtokylvyssä naamio kasvoilla! Puhdista kasvot meikinpoistoaineella tai puhdistusmaidolla. Esimerkiksi Cattier Parisin silmämeikinpoistoaine ja Laveran puhdistusmaito sopivat tähän tarkoitukseen loistavasti.

Cattier_paris_savikuorinta_savinaamio-2

Ihon puhdistuksen jälkeen iho kannattaa kuoria hellävaraisella, kasvoille sopivalla kuorintavoiteella tai kuorintasavella. Cattier Parisilta löytyy kaikille ihotyypeille sopiva White Clay Scrub, joka sisältää valkoisen saven lisäksi jojobaöljyä ja piparminttuöljyä. Kuorinnassa on ihanan raikas tuoksu, joka tuo mieleen minttujäätelön. Hassua kyllä - todella monissa Cattierin tuotteissa tuoksut muistuttavat jotain kirpeää karkkia, poksutikkareita tai muiden herkkujen tuoksua! Savikuorintaa kannattaa ravistaa ensin ja sen jälkeen kuoria iho kevyesti kasvoja hieromalla. Kuorinnan jälkeen iho ottaa helpommin vastaan naamiot ja seerumit, joten kannattaa ottaa kaikki hyöty irti hemmotteluhoidosta ja tuotteiden ainesosista.

Kuorinnan jälkeen kasvoille levitetään reilu kerros vaaleanpunaista savea sisältävää savinaamiota, joka rauhoittaa couperoottista ja herkkää ihoa. Jos ihosi punoittaa tai on herkkä reagoimaan esimerkiksi mausteiseen ruokavalioon tai kahviin, on tämä naamio oikea valinta! Naamioita on saatavilla myös eri ihotyypeille, mutta tämä Pink Clay Mask on ollut minulla käytössä jo pitkään ennen kuin sain vielä uuden tuubin blogin kautta. Vaikutusaika on 10 minuuttia, mutta älä anna naamion kuivahtaa kasvoille, vaan kostuta sitä tarvittaessa kasvovedellä, sormin tai suihkauttamalla vettä kasvoille. Tämä naamio on vähentänyt ihoni punoitusta ja ärtyneisyyttä huomattavasti - poskien ja nenän punoitusta ei ole tarvinnut meikata enää pois peiteaineella!


Kuorinnan ja naamion jälkeen


Kuorinnan ja naamion jälkeen kasvoille voi levittää tavallisen päivävoiteen tai yövoiteen, jos hemmottelet itseäsi illalla. Jos hemmotteluhoidosta haluaa ottaa vielä enemmän irti, niin kasvoille kannattaa levittää omalle iholle sopivaa seerumia, joka tehostaa kosteusvoiteen imeytymistä ihoon. Aikuiselle iholle sopiva pistaasi- ja vadelmaöljyä sisältävä seerumi levitetään kasvoille ennen kosteusvoidetta. Redensifying Serum Oil kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa eli seerumi sopii ehkäisemään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja toki myös silloin, jos ikääntymisen merkkejä on enemmänkin. Seerumiöljy heleyttää ihoa ja itse olen ihastunut tämän tuoksuun, sillä rakastan pistaaseja ja muita pähkinöitä! Pieni määrä seerumiöljyä riittää ja annostelu pipetillä on helppoa.

Hemmotteluhoito_kasvoille_kotona

Cattier_Paris_serum_oil

Seerumiöljyn päälle olen laittanut päivävoidetta, joka suojaa ihoa ja ehkäisee ihoärsytystä. Soothing Day Cream tekee iholle kuin "kalvon", joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja samaan aikaan rauhoittaa ihoa. Kasvovoide kannattaa valita sen mukaan mitä ihosi kaipaa - kosteutusta, rauhoittavaa vaikutusta vai ravitsemista? Kasvojen tarpeet vaihtelevat vuoden ajan mukaan, talvella usein tarvitsee kosteuttavammat ja tuhdimmat tuotteet kuin kesällä. Keväällä taas katupöly ja sisäilma voivat kuivattaa ihoa tai lisätä kasvojen ärtyneisyyttä. Olen viime aikoina käyttänyt itse Soothing Day Creamia rauhoittamaan ihoani, mutta myöhemmin aion käyttää ravitsevampaa kasvovoidetta ja säästää kosteuttavimman kasvovoiteen syksylle, kun iho yleensä alkaa kuivahtaa ensimmäisten nollakelien ja pakkasten tullessa.

Cattier_paris_paivavoiteet_soothing_day_cream

Cattier_paris_paivavoiteet-5

Cattier_paris_paivavoiteet-3

Cattier Parisin tuotteet ovat todella hyviä hinta- laatusuhteeltaan, Cattieria voisi jopa sanoa edulliseksi luonnonkosmetiikan brändiksi. Todella harvalta brändiltä saat alle kympillä tuubillisen kasvonaamiota tai kuorintasavea, oli kyse sitten luonnonkosmetiikasta tai tavallisesta kosmetiikasta. Tälläinen savikasvonaamio tai jokaiselle ihotyypille sopiva kuorinta sopii hyvin myös lahjaksi äitienpäivänä tai miksei muuten vain ilahduttajaksikin. Meinasin itse yllättää erään ystäväni seuraavalla kerralla kun nähdään, sillä hän nauttii myös kasvonaamioista ja hänen ihotyyppinsäkin on tiedossani.

Jotkut Cattier Parisin pakkaukset ovat pinottavia, pakkaukset voi kierrättää helposti ja pumppupulloista yhdellä painalluksella tulee sopiva määrä tuotetta. Erityisesti savipohjaiset tuotteet ovat omaan makuuni - savityyppejä on useita erilaisia ja niitä on hyödynnetty moniin eri tarkoituksiin Cattierilla.

Cattier_paris_paivavoiteet-4

Cattier Parisin tuotteita voit ostaa suoraan maahantuojalta tai esimerkiksi Stockmannilta, jonka valikoimista löytyy mm. savinaamiot, misellivedet, meikinpuhdistusöljyt ja muut suositut tuotteet. Joko Cattier Paris on teille tuttu? Teettekö tekin hemmotteluhoitoja kotona?

Cattier_paris_antiage_serum_oil-5

2 kommenttia:

  1. nhs on kyllä ihan paras kauppa <3 muutamaa cattierin tuotetta on myös tullut käytettyä ja oon kyllä tykännyt :) mielenkiintoinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sanoppa muuta! <3 Cattierilta löytyy kyllä kattavasti erilaisia tuotteita ja varsinkin päivävoiteet ovat ihania, imeytyvät niin nopeasti että pääsee melkein suoraan meikkaamaan kosteusvoiteen laittamisen jälkeen. :) Kiitos, ihana kuulla! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)