maanantai 9. syyskuuta 2019

Terveiset Kuopion Rauhalahdesta ja päivän asu neulehameella

Postaus on kirjoitettu viime viikon perjantaina. Terveisiä Kuopion Rauhalahdesta! Tulimme ystäväni kanssa viettämään tänne lyhyttä kylpylälomaa, kun sähköpostiin kilahti niin hyvä tarjous - saunallinen huoneistomme maksoi 49 euroa per henkilö kylpylöineen ja kuntosaleineen. Henkilökunta on täällä pistänyt parastaan ja hieman harmittaa, että pitää jo nyt lähteä. Pidempikin rentoutumisloma olisi kelvannut. Nyt lähtöpäivänä on vähän viileämpi ja pilvisempi keli, joten asu on hitusen syksyisempi ja neulehame on aivan ihana nyt syksyllä. Lämmin, mutta näyttävä ja mukava päällä.

Syysmuoti_2019_Asu

Toppi - Zara
Sifonkipaita - Vila
Neulehame - Guess
Korkokengät - Calvin Klein
Käsilaukku - Love Moschino
Kaulakoru - Kalevala Koru

Kuvat; Katzariina

Asukuva_Kuopio

Tyylibloggaaja_asukuvissa

Love_Moschinon_laukku

Hame_syksyyn_asu

Syksyn ruskan edistymistä on mielenkiintoista seurata, mutta myös pukeutuminen on kiinnostavampaa, kun ei tarvitse miettiä tuleeko liian kuuma. Tälläkin viikolla on tosin ollut sen verran lämmin, ettei takille ole ollut tarvetta vaikka se autossa mukana olisikin. Siitä ne kelit lähtevät viilenemään ja takkien käyttäminen tulee ajankohtaisemmaksi!

Syksyn_muoti_2019_asu

Paivan_asu_bloggaaja_tyyli

Calvin_Klein_kiilakorot

En ole käyttänyt tätä hametta pitkään aikaan näin etuperin, vaan tätä tulee usein käytettyä vetoketju sivulle tai taakse käännettynä. Edelleen haikailen neuletopin perään, jonka bongasin samaan aikaan Guessin myymälästä - sitä tosin ei ole tullut vastaan edes käytettynä missään. Se olisi ollut kiva pari tälle hameelle ja todennäköisesti sitäkin olisi voinut pitää kumminpäin vaan.

Asukokonaisuus_tyyliblogi

Neulehame_paivan_asussa

Asuun ei tullut tällä kertaa väriä pahemmin, mutta ehkä se on ihan hyväkin. Viime aikoina on ollut vaaleampaa ja värikkäämpää, mutta myös kokomustat asut ovat hyviä! Olihan minulla mukana myös yhdet värikkäät kengät ja Furlan kirkkaanoranssi laukku, mutta ne toimivat paremmin toisen asun kanssa. Siitä lisää sitten myöhemmin, palaillaan ja ihanaa viikonjatkoa teille!

Calvin_Kleinin_kengat

6 kommenttia:

  1. Tosi näppärä tommonen hame jota voi käyttää molemmin puolin tai vaikka sivuttain :D! ja pakko vielä kommetoida tuota sun laukkua että onpas ihana 8) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on kyllä huippu - saa samalla vaatteella monta erilaista kokonaisuutta! :) Kiitos paljon.<3 Laukku on kyllä kaunis kuin mikä, mutta näin muutaman vuoden käytön jälkeen alkaa tuo keinonahka hapertua epäsiistiksi eli ei kovin pitkäikäinen laukku enää ole. :/ Mutta onneksi ostin vähän käytettynä, enkä uutena, niin ei mennyt rahat hukkaan. :)

      Poista
  2. Toivottavasti tuo teidän miniloma rentoutti, olit kyllä sen tarpeessa! ;) Vielä suht hyvä tarjouskin osui, niin mahtavaa että ootte siihen pystyneet tarttumaan :)

    Tää asu oli oikein kiva, tosiaan sellaisia syksyisiä viboja tässä ja se johtunee varmasti tosta neulehameesta! Harmi ettei sitä neuletoppia oo osunut eteen :( Neulemekkoja on tullut itse nyt käyteltyä aika hyvin, kun tää alkusyksy on ollut niin hirmuisen lämpöinen <3 Toivotaan, että tällaisia kelejä jatkuisi vaikka vielä tämän syyskuun ajan, kun välikausitakkeja saa käytellä sitten varmasti ihan riittämiin - nyt on ollut mukava mennä ohkaisilla bombereilla ja bleisereillä :D

    Kivaa loppu viikkoa Milla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana reissu, vaikka menikin niin myöhäiseksi se lähteminen. :) ;) Sanoppa muuta, harvoin on noin hyviä tarjouksia! :O

      Kiitos, ihana kuulla - tästä asusta tykkään todella paljon ja neuleet tuovat sitä syksyn tuntua asuun kuin asuun. Siun eilinen asu oli aivan ihana, syksyn ruska ois tosi hieno taustalla asukuvissa. <3 Toivottavasti tuo neuletoppi tulee joskus vastaan tai sit pitää teetättää sellainen. :) Sanoppa muuta, joskos meille vielä lämpimiä päiviä tulisi eteen. <3 Kiitos samoin sinne! <3

      Poista
  3. Ihana asu! Heti pisti silmään että onpa ihana laukku!! <3 :D Tollasta mustaa ois helppo yhdistellä asujen kanssa ja noi ketjut on tosi kiva yksityiskohta.

    Minilomat on parhautta kiireisen arjen keskellä, niitä pitäis harrastaa useammin. :) Rauhanlahti on kiva paikka, harvoin enää tulee käytyä. Täällä lähettyvillä olisi Naantalin kylpylä, se on upea paikka ja kerran olen siellä miniloman kaverin kanssa viettänyt, tuli kyllä tarpeeseen koulustressin takia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MoonLily! <3 Tuo laukku on kyllä ihana, harmi vaan et toi keinonahka alkaa murtua pinnastaan ja kulua, niin saa nähdä miten pitkäikäinen on enää. :) Ketjuista tykkään miekin ja kultaisesta logosta, tuovat vähän ilmettä tuohon pintaan.

      Sanoppa muuta - nyt kaiken kanssa on ollut niin hektistä, että teki ihan hyvää olla pari päivää muissa ympyröissä. :) Naantalin kylpylää on kehuttukin, on vaan sen verran kaukana meiltä, et menee matkoihin tosi pitkät ajat. :) Mut tuonne Rauhalahteen ei ole kuin pari tuntia matkaa, vähän alle. ^^ Muistahan siekin käydä jossain minilomalla! ;)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)