tiistai 1. lokakuuta 2019

Hyvän mielen asu saappailla ja minihameella

Tämä asu olisi ehkä vaatinut lisäksi leikkisät sydämenmuotoiset aurinkolasit, mutta ne ovat hukassa. Asu on niistä huolimatta hyvän mielen asu, tästä tulee itselleni todella hyvä fiilis ja space buns- nutturat tuovat tähän sitä kaivattua leikkisyyttä. Laukusta puhumattakaan, tuo Espanjan pikkukylästä löydetty huulienmuotoinen laukku ei ole ihan perinteisin laukkumalli. Punainen kiiltonahka on herkullinen, ihanan kirkas väriltään ja kiilto tuo vastapainoa pellavan mattapintaisuuteen.

Autumn_looks_Finland

Toppi - Urban Classics*
Pellavahame - Rokita
Saappaat - Dame Rose
Olkalaukku - löytö Espanjasta

*Saatu blogin kautta.

Kuvat; Tanja Räty

Asu_pellavahameella_ja_saappailla-32

Huulilaukku_Espanjasta

Tämä asu on ehkä käytetyimpiä viime ajoilta, sillä tuo pellavahame on niin helppo yhdistää ja käyttää arjessa. Materiaali on myös hengittävä, mutta silti lämmin myös näin syksyllä. Tämä malli on niin mukava päällä, että tarkoituksena olisi tehdä itselleni vielä ainakin musta tällainen ja yksi kuviollinen, jos löydän mieluisan printtikankaan tätä varten. Ainakin nyt kangasliikkeisiin on tullut ihania juttuja syksyyn tarvikkeista kankaisiin ja siitä nahkoihin. Tämä hamemalli voisi toimia myös mokkanahkaisena tai kuviollisesta nahasta tehtynä voisi myös olla hieno? Pitääpä harkita sellaistakin. Ainoa juttu, mitä tässä hameessa kaipaan ovat taskut - vaikka en yleensä käytä taskuja, niin jotenkin tässä ne voisivat toimia hyvin. Erityisesti, kun malli on sen verran väljä.

Paivan_asu_tyyliblogi

Spacebuns_nutturat

Syyspukeutuminen_saappaat

Urban Classicsin topissa on selässä kaunis yksityiskohta koko pituudelta, joka paljastaa hieman selkää. Tätä toppia olen alkanut käyttää nyt enemmän, vaikka sain tämän jo useita vuosia sitten blogin kautta, mutta aiemmin tässä on häirinnyt pituus - toppi yltää pitkälti lantiolle saakka, eli se rullaantuu helposti hameiden alla. Tämän hameen kanssa se ei näy, mutta muiden kapeampien hameiden kanssa helmaa joutuu nykimään tai laittamaan helman sukkisten sisään, ettei mene hermot rullaantumisen kanssa. Mukavuuskysymyksiä, vähän sama juttu kuin kahdessa normaalissa paidassa päällekkäin - ei toimi. Pitää olla toppi ja sen päällä neuletakki tai muu avattava hihallinen vaate, että olo on mukava.

Paivan_asu_syksy_2019_2

Syysmuoti_2019_saappaat

Huulienmuotoinen_laukku

Tyylibloggaaja_asukokonaisuus

Kävimme Tanjan kanssa kuvaamassa Sotkumassa, sillä siellä on tällainen ihana koivujen reunustama tie, joka toimii aina. Kaunis tienpätkä! Ylläoleva kuva on ilmeisesti tullut horjahtaessa, mutta tässä omasta mielestäni asento näyttää yllättävän hallitulta ja kivalta tässä miljöössä. Muutenkin oli ihana käydä kuvaamassa pitkästä aikaa, vaikka aamulla meinasin vielä perua koko homman, kun oli mieli vähän musta. Parempi olla tekemistä, kuin jäädä murehtimaan asioita, joille ei voi mitään. Laittautumisen ja kuvaamaan lähtemisen jälkeen fiiliskin alkoi olla parempi ja ehkä siksikin tästä tuli parempi mieli ja hyvän mielen asu.

Palaillaan pian kosmetiikan merkeissä, aion avata teille hieman tätä näissäkin kuvissa näkyvää perusmeikkiäni ja siinä käyttämiäni tuotteita!

Asu_pellavahameella_ja_saappailla-2

Mustat_Saappaat

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia kuvia jälleen Milla! <3 Täällä Kuopiossakin on tuon tyylinen hiekkatie, jossa koivut reunustaa tietä nätisti ja se on kyllä kesäisin yks mun suosikki kuvauspaikka. Pitääpä tsekkailla josko sielläkin ois kaunis ruska, ennättäisi käydä nyt tällä ruska ajalla siellä vielä kuvaamassa 8)

    Asu on ihan hurjan suloinen ja jotenkin tuo sun hiustyylisi tekee sen! Ehdottomasti sydänlasit ois käyneet tämän asun kanssa, antanut sellaisen suloisen leikkisän silauksen tähän. Ja mä vaan jaksan aina kuolata nuita sun saappaita, ne on vaan niin täydelliset ja sitä on vaan joka kerta hoettava, kun ne sun asuissa näkyy täällä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Joo, mie muistanki et Kuopiossa oli vastaava - oon nähnyt siun kuvissa. ;) Se on kyllä ihana kesäisin ja ainakin tää Sotkuman koivukuja on aivan ihana ilta- auringon aikaan! <3 Toivotaan, että ehtisi ruskakuvia ottaa, aika viileää on ja näyttää lehdet häviävän aikamoista vauhtia.

      Kiitos, ihana kuulla! <3 Tästä asusta tykkään kyllä todella paljon ja ne lasit olisivat olleet piste iin päälle. Saa nähdä minne mie olen ne jemmannut. :D Nuo saappaat ovat aivan ihanat, miun lempparit! <3 Viimeksi käytin suutarilla talvipohjat laitattamassa, suutari oli huomannut että alkaa toisesta kengästä murtua pohjaa eli jos murtuu enemmän, niin joutuu näistä luopumaan. :S Toiveissa ois sit löytää joku, joka osaisi tehdä samanlaiset kengät paremmalla pohjalla! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)