sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Asu pitsitopilla ja Parikan satiinipupuilla

Kävimme perjantaina Tanjan kanssa taas kuvaamassa ja oli kyllä mukavaa ikuistaa asuja taas tänne blogiin, mutta myös Instagramiin. Jouduin vaihtamaan alkuviikosta nimimerkkiä Instagramissa spämmitilien takia, joten nykyään minut löytää Instagramista @vivianmslb- nickin sijaan nimellä "moonmillalila". En vielä tiedä, vaihdanko vanhan nickin takaisin vai pysynkö tässä uudessa - uudesta on tullut tosi paljon hyvää palautetta. Mutta - takaisin aiheeseen! Tällä kertaa ehdin miettiä kuvattavia asuja hieman paremmin ja valitsinkin kuvauspäivälle mukaan ne asut, jotka minulla ovat olleet viime aikoina päällä arjessa. Tähän asuun valitsin kuviollisen takin, jonka sain noin viisi vuotta sitten mieheni tädiltä, joka oli takista luopumassa. Minusta tämän mustan takin kukkakuviointi, tikkaukset ja applikoinnit ovat kauniita!

Asukuva-autiolla-talolla

Takki - Reetriikka
Pitsitoppi - Cardon Collection*
Neulehame - Guess
Kaulakoru - Mine Güngör
Laukku - löytö Espanjasta
Hiuskoriste - kirppislöytö
Korkokengät - Minna Parikka

*Saatu blogin kautta.

Kuvat; Tanja Räty

Huultenmuotoinen-laukku-ja-Minna-Parikan-kengat-5

Satin-bunnies-by-Minna-Parikka

En malttanut perjantaina odottaa, että saan kuvat koneelle ja käsiteltyä, sillä sijainnit olivat todella mielenkiintoisia ja muutenkin hyviä. Meille ei tullut edes kiire, keli oli hyvä ja ehdittiin kuvata hyvissä ajoin ennen pimeää. Tämä tumma asu on aika arkinen, vaikka sinänsä pitsitoppi, hame ja kengät erikseen puettuina sopivat hyvin myös juhlaan. Vuoriton jakku on aika ohut, joten pakkasilla tämän päälle voisi melkein laittaa vaikkapa villakangastakin - voisi toimia varsinkin silloin, jos villakangastakki olisi jotain muuta sävyä kuin mustaa. Tätä kuvien takkia pitää kyllä käyttää keväällä enemmän!

Asukuva-miljoossa

Autiotalo-asu-punaisella-topilla-23

Minna-Parikka-Elizabeth-Rose-Satin

Cardon-pitsitoppi-asussa

Huultenmuotoinen-laukku-punainen-olkalaukku

Olin alunperin suunnitellut tähän asuun ihonvärisiä sukkahousuja tai verkkosukkiksia, mutta kuvissa mentiin kyllä ihan näillä Elloksen kierrätysmateriaaleista valmistetuilla sukkiksilla. Jotenkin näiden satiinipupujen kanssa ehkä ohuemmat olisivat olleet paremmat omaan silmään, mutta eivät nämä paksummatkaan ihan pahimmasta päästä ole. Ainakaan näin talvella, mutta hame ja vaaleat kengät tosiaan tulisivat paremmin esille verkkosukkisten tai ihonsävyisten kanssa. Noh, puolensa molemmissa, mutta talvella varmaan parempi mennä lämpimyys edellä tässä asiassa.

Minna-Parikka-Elizabeth

Mustapunainen-paivan-asu

Minna-Parikan-kengat

Tyylibloggaaja-Pohjois-Karjala

Talvimuoti-asu-neulehameella-2

Näiden Minna Parikan Elizabeth- kenkien osalta aloin miettimään suutarilla käyttämistä, sillä nämä menisivät tällaisilla keleillä hyvin - nahkapohjat eivät kovin kauaa kestä kosteutta, joten puolipohjat voisi näihin laittaa, jos näitä alkaisi myös muina vuodenaikoina käyttämään kuin kesällä ja kuivilla pakkaskeleillä. Perjantaina ei tosin ollut kuivaa pakkaskeliä ja toinen kenkä lähtikin liukumaan jäätä pitkin kenkiä vaihtaessa. Sitä sattuu, mutta hiekat saa kärjestä liinalla otettua, kun satiini on päässyt kuivumaan kokonaan. :) Mutta talvikäytössäkin nämä menevät, vaikka vaalean satiinin takia kovin kosteilla keleillä en uskaltaisi näitä pitää. Säännöllisestä kosteussuojan lisäämisestä on tosin apua senkin kanssa ja sitä pitäisi muutenkin hakea, kun on päässyt loppumaan.

Tästä asusta pidin todella paljon, hame on lempparini ja toppia tulee käytettyä todella usein, kun se on niin mukava päällä. Mustan takin kanssa tuo topin pitsikin tulee kauniisti esille! Nahkarotsin kanssa paita sopii myös hyvin, pitääkin laittaa jonain päivänä kuvaa vaikkapa Instagramin puolelle eilisestä asustani, jossa oli tämä sama toppi eri tavalla puettuna ja nahkarotsin kanssa. Tämä asu ja ympäristö inspiroi minua aika paljon, joten minulla on taas uusia ideoita ja asukokonaisuuksia mietittynä seuraavaan kuvauspäivään.

Ihanaa alkavaa viikkoa teille, palataan pian blogin ääreen!

Huultenmuotoinen-laukku-ja-Minna-Parikan-kengat-1

6 kommenttia:

  1. Vitsi näistä kuvista tuli kivat! Etenkin tykkään noista kenkäkuvista! 🥰 t. Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sanoppa muuta! :O <3 Kiitos vaan kuvaajalle - kenkäkuvista tuli aivan ihanat, tykkään. <3 Sama juttu kyllä muissakin seteissä mitä otettiin, kengät ovat aivan ihanat niissäkin. ^^

      Poista
  2. Ihania kuvia <3 olet hurjan kaunis ja tuo pinkki lisä mustan kanssa on kyllä niin ihana yhdistelmä että ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Spireida! <3 Ihana kuulla, voi vitsit. <3 ^^ Musta sopii kyllä loistavasti punaisen ja pinkin kanssa yhteen, tykkään käyttää arjessa näitä sävyjä tosi paljon. Sinisellä ja vihreälläkin on kyllä paikkansa. <3

      Poista
  3. On kyllä upea väriyhdistelmä ♥ En tiedä mikä minuun on mennyt, mutta viime aikoina esimerkiksi pinkki ja ruusukulta ovat tuntuneet todella hurmaavilta väreiltä, vaikka en ennen vilkaissut päinkään :D

    Harmi kyllä tuo insta-juttu kun tulee paljon turhaa työtä spämmien vuoksi, mutta onneksi siitä selvisi nimimerkin vaihdolla ^^ Toivotaan että profiilisi saa nyt olla rauhassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ne ovat molemmat aivan ihania sävyjä - ehkä mieli kaipaa vaihtelua tai alkaa tottua niihin sävyihin? :D

      Joo, sanoppa muuta - onneksi ovat suurimmilta osin saaneet hallintaan, tosi inhottavaa että on noin räikeästi mahdollista kiertää sovelluksen sääntöjä. :/ Niimpä! Ja toivotaan, että saa muidenkin profiilit olla - yli kaksikymmentä seuraajaa ja kaveria on myös viestittänyt joutuneensa samanlaisen spämmin kohteeksi!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)