keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

12 kesäistä kysymystä

Bongasin Katan blogista kesäisen blogihaasteen, jossa vastataan 12 erilaiseen kysymykseen, jotka liittyvät kesään! Tämän postauksen yhteyteen sattui olemaan ihanan kesäiset asukuvat läheiseltä venerannalta, jossa kävimme kuvaamassa. Asu on myös todella kesäinen ja taskullisissa kellohameissa on sitä jotain, jonka lisäksi pellavahame on todella ihana päällä myös hellekeleillä.

Asu-Ted-Bakerin-paidalla-2

Paita - Ted Baker
Kellohame - Rokita
Korkokengät - Nly Shoes
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Laukku - Cobblerina

*Saatu blogin kautta. 

Taskullinen-pellavahame-paivan-asussa-9

Vaaleanpunaiset-pitsikengat-nelly


Mekko vai shortsit?

Ehdottomasti mekko. Kesällä hameet ovat ihanan viileitä päällä ja mekoissa on se hyvä puoli, että niiden kanssa yläosaa ei tarvitse miettiä, ellei halua yhdistää mekkoa jonkun neuleen tai paidan kanssa eri näköiseksi. Muutamia shortseja minulla on, mutta valitsen mieluummin mekon varsinkin helteillä.


Myöhään nukkuminen vai aikaiset kesäaamut?

Myöhään nukkuminen, kun vaan saisi nukkua niin pitkään kun nukuttaa. :) Aikaisissa kesäaamuissa mahdollinen sumuisuus viehättää, mutta mieluummin nukun. Muutaman kerran vuodessa voin herätä aamuyöllä kuvaamaan kesällä, jos valo on kaunis tai pihalla on sumuista.

Paivan-asu-blogi

Cobblerina-kotimainen-nahkalaukku


Ravintola vai piknik?

Molemmat. Ravintoloissa tykkään käydä syömässä ja lasillisella, mutta mieluummin istun ystävien kanssa ulkona piknikillä kesällä kuin olisin yökerhossa. Monissa ravintoloissa musiikit laitetaan kovemmalle illan edetessä ja on ärsyttävää keskustella, jos ei kuule mitä pöydän toiselta puolelta sanotaan. Piknik perheen kesken on myös mukavaa, vaikka grillailu on tainnut tulla enemmän piknikien tilalle, kun meidän lapsi rakastaa talvea enemmän ja kesällä inhoaa ötököitä.


Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku?

Molemmat käy, kunhan ei ole liian kuivaa.

Cobblerina-rusettilaukku

Vaaleanpunaiset-pitsikengat


Päivä rannalla vai huvipuistossa?

Rannalla. Huvipuistossa parasta on hattara (:D), laitteet jätän väliin maailmanpyörää lukuunottamatta. Rannalla on ihana lukea, käydä uimassa, leikkiä lapsen kanssa ja istua ystävien kesken. Rakastan vedenläheisyyttä, aallokkoa ja minusta vesi on todella rauhoittava elementti.


Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?

Jos miettii ihan lomamatkaa, niin mieluummin ulkomailla. Suomessa matkustaminen hotelleineen on kallista ja samalla summalla millä olisit viikonlopun vaikkapa Turussa hyvässä hotellissa kuluineen, pääset viikoksi Tsekkeihin koko perheen voimin lentoineen ja sviitteineen. Valitettavasti. Aika harvoin reissataan ulkomaille, varsinkin nyt kun on ollut remontteja ja tarkoitus olisi terassia sun muuta rakentaa omaan pihaan. Koti menee ulkomaan matkailun edelle. Kotimaassakin on tosi kivoja kohteita missä käydä.

Paivan-asu-sinisella-hameella


Trampoliini vai löhötuoli?

Löhötuoli, en oikein välitä trampoliinilla hyppimisestä. Ilmeisesti se on ihan hyvää treeniä, mutta ei jotenkin nappaa. Mieluummin seuraan sivusta, luen uutisia tai viihdytän itseäni sosiaalisen median parissa löhötuolilta käsin.

Asu-sinisella-kellohameella-2

Asu-Ted-Bakerin-paidalla


Kirja vai sarja?

Molemmat! Rakastan kirjoja, erityisesti psykologisia trillereitä ja rikoskirjoja. Sarjoista pidän todella paljon, sillä niihin panostetaan usein enemmän kuin elokuviin - tai ainakin minusta tuntuu siltä. Elokuvia en nykyään pahemmin katso, mutta hyviä sarjoja ahmin niin paljon kuin mahdollista. Olenkin listannut sarjavinkkejä tänne moneen otteeseen, lempisarjojani ja muita sarjavinkkejä löydät muun muassa täältä, täältä ja täältä.

Light-pink-lace-shoes


Sandaalit vai tennarit?

Korolliset sandaalit eli sandaletit. (Pupu)tennarit ovat hyvät autolla ajaessa ja pikaisilla kauppareissuilla, sekä maastossa kulkiessa. Matalat sandaalit ovat ehdoton no-no, ei ikinä tule omasta eteisestä löytymään, ellei joskus ole pakko työnkuvan takia sellaisia käyttää.


Pionit vai lupiinit?

Pionit - ihan mieletön tuoksu, upea kukkameri ja kukoistaminen! Pioneja pitää istuttaa meidän pihalle lisää muutamiin eri paikkoihin. Vähän huolestuttaa, ottivatko pionit itseensä multien lisäämisestä tänä vuonna, kun kukkia ei tullut lähellekään niin paljoa kuin yleensä.


Festarit vai kotibileet?

Hmm. Molemmat. Pidän festaritunnelmasta, livemusiikista ja uusiin ihmisiin tutustumisesta yhteisen musiikkimaun kautta. Toisaalta kotibileet ovat ihania, jos porukka on hyvä, eikä sellainen draamaan taipuvainen. Kiukuttelu ja erilaisten kohtausten järjestäminen juhlissa on inhottavaa, kun tarkoitus on viettää aikaa, rentoutua ja juhlia porukalla.

Paivan-asu-sinisella-hameella-3

Asu-sinisella-kellohameella-4


Hehkuva kesäinen meikki vai ilman meikkiä?

Molemmat, hehkuva meikki on aivan ihana, mutta kovimmilla helteillä meikki tuntuu sulavan. En normaalisti tykkää korjailla meikkejä päivän mittaan, joten en mielelläni meikkaa liian kuumalla kelillä, vaan kuljen meikittä. Yleensä meikkini kestää aamusta iltaan korjaamatta, mutta tosi kuumalla kelillä joutuu fiksailemaan hieman. Värjäsin kulmat ja ripset kampaajalla käydessäni, kun samaan syssyyn leikattiin uusi malli ja värjättiin hiukset. Helpottaa kesää aika paljon, kun kuitenkin ripset ovat vaalean sijaan mustat ja kulmat ihan himpun verran tummemmat. Molemmissa näissä on puolensa, viileämpinä kesäpäivinä on ihana meikata!

Ihanaa keskiviikkoa teille!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun sait tehtyä tän näin nopeasti 8) Upeat kuvat ja asu, tuollaisen hameen haluaisin keltaisena <3 Hauska oli lukea sinun vastauksiasi näihin, muutamia samoja kohtia tuli meille. Lisäksi sun tekstiä lukiessa tuli sit mieleen, että olisin voinut kirjoittaa lisääkin omiini :D
    Esimerkiksi toi päivä rannalla kohta tuli saman tien mieleen mulle, että otetaan aurinkoa, mutta oishan tuon voinut ajatella niinkin, että vaan istuskelee ja hengailee siellä. Se on parasta!
    Sitten toi ravintola vai piknik, jos ravintolaa ajatellaan yökerhona, niin valitsisin ehdottomasti mieluummin piknikin :D Just tää, kun näitä tehdessä voi ajatella näitä niin monelta eri kannalta, niin sit tulis lisää mieleen mitä kirjoittaa :'D

    Kivaa loppuviikkoa Milla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Kata! <3 Joo, oli vähän extemporee kun päivän aihe oli sellainen, että olisi vaatinut taustatutkimusta useasta eri lähteestä, joten tämä oli iisimpi tehdä eilen. :) Myöhemmin sit asiapitoisempaa juttua! Ooi, ihana kuulla ja tuollainen hame on superhelppo tehdä, nyt on ihania kankaita kangasliikkeissä. <3 Joo, mie kans katsoin et monia samoja kohtia tuli meille! Hyvin siullakin oli kyllä vastattu, mut eri ihmiset miettii näitä eri tavalla ja eri kautta. Itsellä tuli ekana mieleen et ollaan, uidaan, ollaan piknikillä ja muutamilla ystävien kanssa, sellainen ajanvietto on ihanaa. <3 Erilaisuus on mielenkiintoista! ^^

      Kiitos samoin sinne, mie laitan siulle viestiä vielä tänään! <3

      Poista
  2. Ihana malli tuossa hameessa ja värikin on tosi kiva! <3 Upeat korkkarit, tuollaiset ottaisin mustana heti jos vastaan tulisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Tuollainen sininen on kyllä ihana väri, raikas ja kuitenkin sellainen sähäkkä. :) Korkokengät ovat aivan mahtavat, näistä tykkään todella paljon! Mustina miulla on myös yhdet pitsinilkkurit, mutta ne eivät ole niin mukavat jalassa kuin nämä. Eli harvemmin tulee niitä mustia käytettyä, mutta jos samassa mallissa löytyisi mustat, niin ostaisin miekin heti. <3 <3

      Poista
  3. Ihanat Suomineito -sävyt ja ihana kesä ♥

    Juuri kävin yksissä kotibileissä, joissa oli juurikin tuota draamanhakuisuutta ilmoilla :D siinä menee kyllä vähän kaikkien ilta pilalle, vaikkei edes liittyisi aiheeseen. Yllättävän monesti esim. pariskunnat (tai toinen osapuoli) alkavat selvitellä välejään varsinin alkoholin ollessa osallisena asiaan, mikä on kyllä erittäin kiusallista.

    Ja aivan totta kyllä tuo kotimaan matkailun hinta verrattuna ulkomaihin, harmitellut itsekin monesti sitä, miten persaus ei meinaa kestää edes toisessa kaupungissa yöpymistä -_-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3

      Joo, siis tämäpä just - juuri viikonloppuna taas yksi nainen veti kilarit festareilla ja viskoi tavaroita, mut yritti sälyttää syyn toisen naisen niskoille, vaikka itse varoitti kaveriaan puhumasta mitään järkkäreille. Noloa, oli niin monta silmäparia et turha valehdella. Ja juurikin tuo pariskuntien välien selvittely on tosi kiusallista, puhuisivat kahden kesken tai lähtisivät bileistä keskustelemaan, jos ei voi jättää riitelyä myöhemmäksi.

      No sanoppa muuta! Ihan älyttömän hintaista, mut Suomessa kyllä muutenkin kokonaisveroaste ja muut ovat maailman korkeimpia.... Et on pakko ollakin hinnat kohdillaan, että saa työntekijöistä aiheutuvat kustannukset ja muut kustannukset maksettua. :/ Nyt tämä polttoaineen hinnankorotus siirtyy suoraan elintarvikkeiden ja muiden hintoihin, hiphei! Kallistuu vaan koko ajan, vaikka ihmisillä ostovoima laskee entisestään ja alkaa olla jo huolestuttavalla tasolla muutenkin verrattuna muihin Euroopan maihin.

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)