Bloggaajasta

_9280034
Kuva; Salla Klemettilä / Bella Photo


Milla / 31 / Pohjois-Karjala

Kenkiä ja vaatteita rakastava pukuompelija, joka työskentelee tällä hetkellä somekoordinaattorina ja vaikuttajamarkkinoinnin parissa. 

 Sopivan talon ja tontin löytyessä koko perhe muutti Joensuusta maalle luonnon ääreen. Perheeseeni kuuluu aviomies ja poikamme L. Lemmikkeinä meillä on suloisia kissoja. Harrastan tanssia, moottoripyöräilyä (Kawasaki ja HD) ja rakastan pukeutua persoonallisesti. 

Tyyliin ja muotiin painottuvassa blogissani kerrotaan välillä elämästä - matkustelusta, remonteista, kosmetiikasta ja harrastuksista. Tässä blogissa puhutaan myös kengistä ja kenkämuodista, sillä eteisestä ja vaatehuoneesta löytyy yli 220 kenkäparin kokoelma. 

Tervetuloa lukemaan ja toivottavasti viihdyt blogini parissa!Blogiani voit seurata Facebookin, Bloglovin`:in ja Instagramin kautta. Google- Käyttäjäraadin Lukijat- gadget on ainakin toistaiseksi piilotettuna, mutta jos haluat lukea blogiani sen kautta niin voit lisätä blogini osoitteen lukulistallesi Bloggerin hallintapaneelissa Lukemisto- otsakkeen puolelta muokkaamalla Lukuluetteloa.

Yhteystiedot kutsuja, yhteistyöehdotuksia ja muita viestejä varten löydät Contact- välilehden takaa.