Bloggaajasta

_9280034
Kuva; Salla Klemettilä / Bella Photo


Milla / 30 / Pohjois-Karjala

Kenkiä ja vaatteita rakastava pukuompelija, yrittäjä, tanssinharrastaja, moottoripyöräilijä, persoonallinen pukeutuja ja entinen kaupungin asukki. Sopivan talon ja tontin löytyessä koko perhe muutti Joensuusta maalle luonnon ääreen kohtuullisen ajomatkan päähän kaupungista. Perheeseeni kuuluu aviomies ja poikamme L, joka syntyi helmikuussa 2013. Lemmikkeinä meillä on suloisia kissoja. 

Tyyliin ja muotiin painottuvassa blogissani kerrotaan myös elämästä - matkustelusta, remonteista, sisustuksesta ja harrastuksista. Ja tietenkin kengistä! Perhe ja ystävät vilahtelevat välillä postauksissa, mutta pääpaino on muissa elämääni liittyvissä asioissa.

Tervetuloa lukemaan ja toivottavasti viihdyt blogini parissa!Blogiani voit seurata Facebookin, Bloglovin`:in ja Instagramin kautta. Google- Käyttäjäraadin Lukijat- gadget on ainakin toistaiseksi piilotettuna, mutta jos haluat lukea blogiani sen kautta niin voit lisätä blogini osoitteen lukulistallesi Bloggerin hallintapaneelissa Lukemisto- otsakkeen puolelta muokkaamalla Lukuluetteloa.

Yhteystiedot kutsuja, yhteistyöehdotuksia ja muita viestejä varten löydät Contact- välilehden takaa.