tiistai 9. tammikuuta 2018

Guessin neulehame nurinpäin - toimiiko?

Sain siskoltani synttärilahjaksi viime vuonna tämän Guessin neulehameen, jota olen yleensä käyttänyt niin sanotusti oikeinpäin eli vetoketju ja halkio edessä. Tätä midihametta voi kuitenkin käyttää myös niin, että vetoketju ja halkio ovat sivulla tai takana ja tässä tämän päivän asussa hame on takaperin. Monikäyttöinen malli tässä hameessa, näyttää ihan eri hameelta näin päin!

fashion blogger, crop top tyyli, midihame päivän asussa, talvipukeutuminen

Lyhyt huppari - Ompelimo Rokita
Napapaita - Fiorella
Midihame - Guess
Nilkkurit - Fuzz
Villakangastakki - Ompelimo Rokita
Kaulahuivi - löytö Prahasta
Laukku - DKNY

villakangastakki, kotimainen villakangastakki, talvitakki, raidallinen talvitakki, ompelimo rokitan vaatteet

Alaspäin kapeneva neulehame on lämmin pakkasilla, mutta halusin yläosaan vähän kevyempää vaatetta tasapainottamaan paksua neuletta. Napapaidan päälle laitoin scubakankaisen lyhyen hupparin, joka jättää ylävatsaa hieman paljaaksi. Tästä asusta tuli omasta mielestäni oikein onnistunut, tykkään todella paljon - kokonaisuus näyttää omalta, tuntuu hyvältä päällä ja asu on naisellinen.

croptop style, outfit, finnish styleblogger, talvi asu

Guessin musta neulehame, päivän asu, pukeutuminen, tyylibloggaaja

Pidän tuosta hameesta molemminpäin, näin halkion ollessa takana hame istuu myös hyvin ja halkio tuntuu ehkä luonnollisemmalta takana kävellessä, mutta sen ollessa etupuolella hame näyttää erikoisemmalta. Vetoketjun osalta ei ole niin väliä, millä puolella se on, pidän vetoketjuyksityiskohdista muissakin vaatteissa. Kokeilisinkohan seuraavalla kerralla tätä hametta vielä halkio ja vetoketju sivulla, voisi olla hauskannäköinen niinkin.

Tänään oli pitkästä aikaa pakkaspäivä, joten valitsin nilkkurit jalkaan kun luntakin on niin paljon. Nilkkurit ovat sirot ja nyöritys tuo vähän ilmettä kenkiin, pidän erityisesti nuista hopeisista lenkeistä.

Fuzzin kengät, korkonilkkurit, korolliset talvikengät

Tyylibloggaaja, crop top style, napapaita, midihame, kapea hame

DKNYn laukku, arkilaukku, lyhyt huppari, kotimainen huppari

Asuun yhdistin taas DKNY:n laukun, mutta voisin huomenna vaihteen vuoksi ottaa jonkun muun laukun käyttöön. Nyt olen toviksi jumahtanut tähän punaiseen tilaihmeeseen, tähän mahtuu kaikki mitä tarvitseekin ja tarvittaessa saa järkkärinkin mukaan ilman kameralaukkua.

Guess Neulehame, midihame, lyhyt huppari

Fuzz nilkkurit, talvikengät, korkokengät

Sellaisia mietintöjä tällä kertaa, piti alunperin postata vähän eri aiheesta, mutta en malttanut olla julkaisematta näitä kuvia jo tänään. Huomenna on tulossa arvontaa blogiin! Palailen taas pian, mukavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kyllä passaa tuo hamonen noinkin päin, mutta itse pidin enemmän kyllä siitä että vetskari on etupuolella!:D Kokeile ihmeessä vielä vetoketjua sivulla, haluan nähdä senkin 8) Tuollaisen tiukan midimittaisen hameen kaverina olisi varmasti kiva joku löysempi cropattu neule, haluan ehdottomasti itse kokeilla moista lookia kiitos inspiraation iskusta;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! :) Mie tykkään molemmin päin, tälleen tämä on ehkä vähän tavallisemman näköinen, mutta toisinpäin on näyttävämpi ja näyttää hyvältä silloinkin. ^^ Pitää kokeilla vetskari sivulla vielä! Oo, se voisi kyllä toimia hyvin, mukava kuulla et tämä look inspiroi siuta! <3

      Poista
  2. sopii sinulle hyvin tuo neulehame jonka siskoltas sait, ja se on hyvin tehty siskoltas kiitokset kuuluu siskollesi ja hyvää kevät talvea sinullekkin sinne ja kiva on lukea ja nähdä sinun postauksiasi minun sähköpostissani lähetä vain lisää ja kivoja kuvia sinusta ja sinun puvustasi ja kiva kuulla että sulla on kaikki hyvin niin on minullakin myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tämä hame oli kyllä todella onnistunut synttärilahja siskoltani. :) Kiitos kommentista, mukava kuulla että on kiva lukea ja nähdä kuvia täällä miun blogissa! ^^ Hyvä juttu, että sinnekin kuuluu hyvää. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)