keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Vuosi 2017 iPhone 7:n kautta - videopostausiPhone ilmoitti minulle jossain välissä, että minulle on uusi muisto Kuvat- kansiossa, joka siis tekee kansion sisällöstä muistoja eri kansioon videoiden muodossa ja sieltäpä pienellä muokkauksella sai mukavan vuosikoosteen tehtyä. Muokkasin videosta pois vain ne pätkät, joissa esiintyvät henkilöt ovat toivoneet, ettei juuri niitä tiettyjä julkaista ja toki otin pois meidän muksun kasvokuvat sekä tunnistettavat videot hänestä, muuten sisältö ja musiikki ovat samat. Ihan hauska ominaisuus minusta, saa helposti leikattua videot ja tehtyä lyhyitä pätkiä vaikkapa Instaan.

Tässäpä kuvia ja videoita viime vuodelta helmikuun ja joulukuun väliltä, mutta tulossa on myös My Day- videoita ja joitain muita, jahka ehdin editoimaan ajan kanssa. Joitain tämän videon kuvia olette saattaneet nähdä Instagramissa (@vivianmslb), mutta osa videoista ja kuvista on sellaisia mitä en ole julkaissut vielä missään. Aloituskuvaksi sattui yksi miun lempikuvista tältä vuodelta, mieheni oli tuolloin jo alkanut kasvattaa partaa, valo oli hyvä selfielle ja kävimme koko perheen kesken valokuvaamassa tässä lähistöllä. Tästä videosta tuli hyvä mieli, toivottavasti teillekin! Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille.

4 kommenttia:

 1. Siis tää oli kyllä hauska iPhonessa, itsekin katsoin omani ja vitsit kuinka tekisi mieli julkaista se mutta skilssit ei riitä:D Niin ja kun puhelimeni olisi vaihdon tarpeessa kun suurinosa kuvista tosi rakeisia (iPhoneni on kokenut kovia) ja osa sellaisia nopsaa otettuja mitkä ei liity mihinkään. Tää muistuttaa että pitäisi tosiaan kuvailla puhelimellakin enemmän niitä arkisia juttuja sun muuta, niin JA VIDEOITA!:D Mukava oli katsoa sunkin vuosi iPhonen kautta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuli ihan yllätyksenä itelle ja kiva oli katsoa miten oli järjestäny esim. matkat eri kansioihin, lapsen kuvat ja videot omaan ja sit tämän koosteen erikseen. :) Tosi helposti saa videoita tehtyä! Mie siirsin iCloudin kautta koneelle tuon videon ja sieltä tallensin työpöydälle, sieltä sit Youtubeen. :) Puhelimestahan saat suoraan minsan videon myös Instagramiin, leikkaa automaattisesti minuutin pituiseksi. Tässä miun puhelimessa on ihan hyvä kamera, mut pitää pimeällä kuvatessa kattoo tarkasti et mihin tarkentaa et ei mene rakeisiksi kuvat. Mukava kuulla, mie aina yritän ottaa arjestaki kuvia ja videoita, ihana on kattella jälkikäteen! ^^<3 Kiitos Kata! <3

   Poista
 2. Voi ompas kiva tällainen videokooste vuodesta! :) Näihin jää kuitenkin tosi paljon kuvia ja videoita talteen, niin voi myöhemminkin palata samoihin tunnelmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tästä tuli kyllä kiva, ihana oli kattella kuvia vuodesta ja on tuota videota kyllä katsottu koko perheenki voimin. <3 Meinasin vielä noi muut "muistot" tuolta tallentaa puhelimeen ja siirtää koneelle, niin saan kovolle talteen näitä. Mukava kyllä ku lapsestaki saa videokoosteen tehtyä ja myöhemmin kattoa yhessä. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)