tiistai 10. heinäkuuta 2018

Vaaleanpunaisen ja mustan ihana yhdistelmä

Kävimme jo jonkin aikaa sitten Jennin kanssa viinillä ja ottamassa asukuvia Joensuun Taitokorttelin pihassa. Oma asuni sopi pastelliseen taustaan ja asussa käytin pitkästä aikaa Minna Parikan Goodie- korkokenkiä, joissa komeilee suuri karkkikääre jalan päällä. Viimeksi kengät taidettiin nähdä tässä asupostauksessa talvella, mutta toppi nähtiin keväällä näiden asukuvien yhteydessä. Näyttävyydestään huolimatta kengät sai aika helposti yhdistettyä myös arkiseen asuun, tämä kokonaisuus ei tuntunut yhtään överiltä omasta mielestäni.

OOTD, nahkatoppi, midihame, neulehame, hame halkiolla

Nahkatoppi - Ompelimo Rokita
Neulehame - Guess
Olkalaukku - kirppislöytö
Korkokengät - Minna Parikka Goodie
Kaulakoru - Kalevala Koru

Kuvat; Jenni / Sadepisaroita Niitynkukkasilla

outfit, nahkatoppi, röyhelöolkaimet, vaaleanpunainen nahkatoppi, kotimainen toppi

midihame, minna parikan kengät, asu kynähameella, musta midihame, tyylibloggaaja

Minna Parikka, korkokengat, Goodie, karkkikengät

Nämä kengät ovat kuin karkki, mutta mukavuus ei ole näiden kenkien parhaita puolia. Lesti on hieman kapeampi kuin Parikoissa yleensä, varsinkin kun kärki on niin terävä. Toivottavasti nämä mukautuvat ajan kanssa jalkoihin paremmin, jotta näitä voisi käyttää pidempiä aikoja putkeen!

päivän asu, tyyliblogi, kynähame ja croptop, neulehame guess

Kengät ja toppi ovat lähes samaa sävyä, pidän yhdistelmästä todella paljon. Jotenkin kengät tuovat leikkisyyttä asuun, vaikka muuten yläosa on tyttömäinen ja hame taas niin naisellinen kuin vain voi olla. Tätä asua käytän ehdottomasti jatkossakin, miellyttää omaa silmää ja moni muukin on tästä  kokonaisuudesta tykännyt.

En nuorempana tykännyt yhtään vaaleanpunaisesta, mutta niin se mieli vaan muuttuu ja tyyli myös vuosien mittaan. Yleensä näin herkkä väri vaatii kuitenkin hieman särmää sopiakseen tyyliini, tässä asussa särmää tuo sivuttain oleva neulehame ja tietysti näkyvät tatuoinnit. Saa nähdä miten saan dusty pink- sävyisen Ted Bakerin maksimekon sopimaan omaan tyyliini, se on upea!

kynähame, tyyli, muoti, kotimainen muoti, tyylibloggaaja, suomi

vaaleanpunainen toppi, nahkatoppi, poronnahkatoppi, toppi nyörityksellä

Minna Parikan kengät, korkokengät, vaaleanpunainen glitter, Minna Parikka Goodie

Minna Parikka, Goodie, pink, glitter shoes

Tämä oli jo aika mones asupostaus putkeen, joten seuraavalla kerralla palaan vähän eri aiheella, eri kuvilla tai videon merkeissä. Tyyliblogissa kuitenkin asukuvat ovat tärkeä osa blogia, mutta välillä on hyvä olla vaihtelua postausten joukossa. Ihanaa tiistaita ja kuluvaa viikkoa teille kaikille!

OOTD, nahkatoppi, midihame, päivän asu

4 kommenttia:

  1. Mua ei haittaa useat asupostaukset peräkkäin, ne on aina mun lemppareita ;) Tämä asu on niin ihana, ja nuo kengät karkkia silmälle - ihan kirjaimellisesti <3 Oli ihana nähdä, ihanaa että nähdään taas pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 Asupostaukset on miunkin lemppareita sekä omassa, että muiden blogeissa. :`) Ja tietty muut vaatteisiin ja asusteisiin liittyvät postaukset. ^^ Kiitos paljon ja kiitti hyvistä kuvista! <3 Oli kyllä ihana nähdä ja pian taas nähdään! ^^

      Poista
  2. Ihana asukokonaisuus, tuo väriyhdistelmä on tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, MoonLily! :) Tää väriyhdistelmä on miunkin makuun, tykkään todella paljon. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)