maanantai 31. lokakuuta 2016

My Day - videopostaus

Vihdoin ja viimein sain videon julkaistavaksi asti, tämän videon tekemisessä oli monia mutkia matkassa. Videoiden editointia olisi hyvä opetella enemmän, tarvitsisin sujuvuutta ohjelman käyttöön, että videoita olisi mukavampaa ja nopeampaa tehdä. Siinäpä siis yksi ihan tavallinen yrittäjän arkipäivä!

14 kommenttia:

 1. Olipas kivaa ja mielenkiintoista katseltavaa! Voi että tuota kenkähyllyä ja sitä määrää, mä kuolailin taas niitä:D Tuollaisen kun saisin omaankin kotiin kun joskus omistusasuntoon muutan 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! <3 Joo, toisella puolella on viel lisää. ^^ Rakentamalla saapi tehtyy, ei ollut kovin hankala tehdä kun työkalut ja materiaalit olivat oikeat. :)

   Poista
 2. Paljastatko salaisuuden, mistä noita nahkoja saa? En aio kilpailijaksi, ihan vaan ommaan käyttöön! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa videolla näkyykin firman nimi. :) En tosin tiedä myyvätkö näitä yksityisille, mut ainakin yrityksille myyvät. ^^

   Poista
 3. Hei! Harvinaisen hyvä My Day -videopostaus. :) Sun ääntäkin on niin miellyttävää kuunnella ja, ja, ja... Voisin jatkaa loputtomiin kehumistasi, mutta saattaisi kuulostaa jo ahdistelulta. :D Vaikka en itse ole mikään paras ihminen puhumaan raha-asioista (musta ne on aika monimutkaisia), niin ihan järjettömän alhainen munkin mielestä tuo vaatefirman lupaama palkkio! Onneksi tiedät noista jutuista ja pidit pääsi siinä asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos paljon, ihana kuulla - varsinkin kun meni niin pitkään tätä tehdessä kun oli mutkia matkassa. :) Kiva kuulla sekin, alussa ääni meinaa lähteä hieman, mut kyl se siitä kun päivä menee vähän pidemmälle. No tuokin on kyllä totta, mutta tuo postauksesta luvattu palkkio oli uskomattoman alhainen ja mietin kyl eka et kai tää on vitsi. :D Mut hyväksikäyttöä näissä asioissa olen nähnyt mm. aiemmilla työpaikoilla ja monia ihmeellisiä blogiyhteistyö ehdotuksia olen saanut, et osaan kyllä pitää pääni näissä asioissa nykyään. Nämä asiat eivät nimittäin korjaannu, jos ihmiset suostuvat paremman puutteessa tekemään ilmaista työtä yrityksille vaikka ovat kasvattaneet lukijakuntaa esmes tämän kuusi vuotta... Jos firma haluaa mainostaa ja on kiinnostunut mainonnasta niin silloin pitää olla valmis maksamaan sopiva korvaus - tuskin hekään tekevät töitä esim. ripsaripalkalla! Sama pätee myös nettisivujen artikkeleihin - en todellakaan kirjoita verkkosivuille sivutolkulla sisältöä pelkällä tuotepalkkiolla. Blogiin voin toki kirjoittaa tuotteista joista tykkään ja olen saanut testiin, kunhan ei ole pakkoa kirjoittaa niistä. :) Tuotteet, mitkä eivät itselleni sovi, eivät todennäköisesti näy blogissa ollenkaan vaan annan ne eteenpäin.

   Poista
  2. Juu, siis samaa mieltä ehdottomasti, ettei pidä suostua tekemään lähes ilmaista työtä! :) Toivottavasti et käsittänyt jotenkin väärin mun kommenttia, kun silmät ristissä sitä kirjoitin? Tarkoitin vain, että ITSE en tajua raha-asioista mitään - en tarkoittanut, että se olisi mitenkään monella tapaa tulkittavissa se palkkio, vaan että omallakin vähäisellä tietämyksellä olen samaa mieltä kanssasi.

   Poista
  3. Ymmärsin kyllä, toivottavasti en liian kärkkäästi kirjoittanut vastausta väsyneenä. :) Oli vähän pitkä päivä eilen ja meinasin kotiin tullessa törmätä hirveen vielä kaiken lisäksi. >:( Joo, siis raha- asiat ovat kyllä hankalia kun niitä saa niin monelta kantilta ajatella ja itsehän en tajua höykäsen pölähdystä sijoittamisesta. Onneksi löytyy ammattilaisia, jotka auttavat näiden sijoittamisten kanssa! :) Ja vielä niin, että miekin ymmärrän mistä on kyse. ;)

   Poista
 4. Ei sattumalta ollut Punk rave joka lähetti tuon yhteistyöehdotuksen? :D Koska sain heiltä ihan tasan samanlaisen tarjouksen. Ja olet oikeassa se korvaus on ihan naurettava. Vaikka no en muutenkaan saa blogini pitämisestä mitään korvausta niin ei se 20 dollaria kyllä riitä ylittämään sitä aitaa.. :D Monen muun bloggaaja tutun kyllä huomasin saaneen myös samaisen tarjouksen ja hyväksyneen sen. Ja no vaikka olisikin eri firma niin aina vaan ikävämpää jos useampi yritys vijelee tämmöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin sama, vähän mietin et kehtaanko julkaista kommenttia, jossa yritys on mainittu, mutta annetaan mennä nyt kun muuten oli niin hyviä pointteja kommentissa! :) Se on kyllä naurettava vaatimuksiin nähden ja miusta todella outoa, et tuotteesta ois pakko kirjottaa vaikka se ois esim. huonolaatuinen tai vastaavaa. Sanoppa muuta, mutta ilmeisesti näihin sit osa lähtee, vaikka järkeähän näihin ehdotuksiin tulisi kun mainostajat huomaisi et bloggarit ei tee näitä mainoksia ilmaiseksi. Eihän niitä verkkosivujen ja lehtienkään mainoksia ilmaiseksi saada. :) Blogeilla sitä paitsi saavuttaa tietyn lukijakunnan helpommin ja sitä kannattaisi varsinkin näiden erikoisempien vaatemerkkien hyödyntää asiallisesti! Tuollainen yhteistyö, josta bloggaajalle saattaa jäädä halju fiilis saattaa myöhemmin kostautua yritykselle tavalla tai toisella.

   Poista
 5. Tosi kiva video! (: Laitoin kuvan näkymään telkkarista ja puuhastelin samalla muuta niin tuntui vähän kuin ois kuunnellu sua livenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna! <3 Haha, ihana, ehkä meidän ois aika nähä taas livenä. :D <3

   Poista
 6. Ihana video, lisää näitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! <3 Mukavaa miten paljon tämä video herätti positiivista huomiota - kannatti vissiin menettää hermonsa editoinnin kanssa kun loppujen lopuksi sai kuitenkin videon Youtubeen asti. ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)