tiistai 9. tammikuuta 2018

Guessin neulehame nurinpäin - toimiiko?

Sain siskoltani synttärilahjaksi viime vuonna tämän Guessin neulehameen, jota olen yleensä käyttänyt niin sanotusti oikeinpäin eli vetoketju ja halkio edessä. Tätä midihametta voi kuitenkin käyttää myös niin, että vetoketju ja halkio ovat sivulla tai takana ja tässä tämän päivän asussa hame on takaperin. Monikäyttöinen malli tässä hameessa, näyttää ihan eri hameelta näin päin!

fashion blogger, crop top tyyli, midihame päivän asussa, talvipukeutuminen

Lyhyt huppari - Ompelimo Rokita
Napapaita - Fiorella
Midihame - Guess
Nilkkurit - Fuzz
Villakangastakki - Ompelimo Rokita
Kaulahuivi - löytö Prahasta
Laukku - DKNY

villakangastakki, kotimainen villakangastakki, talvitakki, raidallinen talvitakki, ompelimo rokitan vaatteet

Alaspäin kapeneva neulehame on lämmin pakkasilla, mutta halusin yläosaan vähän kevyempää vaatetta tasapainottamaan paksua neuletta. Napapaidan päälle laitoin scubakankaisen lyhyen hupparin, joka jättää ylävatsaa hieman paljaaksi. Tästä asusta tuli omasta mielestäni oikein onnistunut, tykkään todella paljon - kokonaisuus näyttää omalta, tuntuu hyvältä päällä ja asu on naisellinen.

croptop style, outfit, finnish styleblogger, talvi asu

Guessin musta neulehame, päivän asu, pukeutuminen, tyylibloggaaja

Pidän tuosta hameesta molemminpäin, näin halkion ollessa takana hame istuu myös hyvin ja halkio tuntuu ehkä luonnollisemmalta takana kävellessä, mutta sen ollessa etupuolella hame näyttää erikoisemmalta. Vetoketjun osalta ei ole niin väliä, millä puolella se on, pidän vetoketjuyksityiskohdista muissakin vaatteissa. Kokeilisinkohan seuraavalla kerralla tätä hametta vielä halkio ja vetoketju sivulla, voisi olla hauskannäköinen niinkin.

Tänään oli pitkästä aikaa pakkaspäivä, joten valitsin nilkkurit jalkaan kun luntakin on niin paljon. Nilkkurit ovat sirot ja nyöritys tuo vähän ilmettä kenkiin, pidän erityisesti nuista hopeisista lenkeistä.

Fuzzin kengät, korkonilkkurit, korolliset talvikengät

Tyylibloggaaja, crop top style, napapaita, midihame, kapea hame

DKNYn laukku, arkilaukku, lyhyt huppari, kotimainen huppari

Asuun yhdistin taas DKNY:n laukun, mutta voisin huomenna vaihteen vuoksi ottaa jonkun muun laukun käyttöön. Nyt olen toviksi jumahtanut tähän punaiseen tilaihmeeseen, tähän mahtuu kaikki mitä tarvitseekin ja tarvittaessa saa järkkärinkin mukaan ilman kameralaukkua.

Guess Neulehame, midihame, lyhyt huppari

Fuzz nilkkurit, talvikengät, korkokengät

Sellaisia mietintöjä tällä kertaa, piti alunperin postata vähän eri aiheesta, mutta en malttanut olla julkaisematta näitä kuvia jo tänään. Huomenna on tulossa arvontaa blogiin! Palailen taas pian, mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)