keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Hemmottelupaketti lukijalle - Arvonta!

Hemmottelupaketin sisältö saatu arvottavaksi yhteistyössä Nordic Health Systemsiltä ja Hyvän Olon Maailmalta. Tähän hemmottelupakettiin sain omia lemppareitani ihonhoidon saralla - Optiat kahvikuorinnan, Nurmen jalkakuorintasaippuan ja Hyvän Olon Maailman Konjac Spongen kasvoille. Itselläni on nämä myös käytössä, tosin Konjac- sienestä minulla on herkän ihon versio ja Pick Me Up Lemongrass Lifter- kahvikuorinnan sijaan hennosti mandariinille tuoksuva Feel Great Mouthwatering Mandarin, josta voit lukea enemmän täältä. Hemmottelupaketin Konjac- sieni on normaalille iholle.

Koko vartalon kuorinta, kahvikuorinta, jalkakuorintasaippua, kasvojen hoito

Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge, Nurme jalkakuorintasaippua, luonnonkosmetiikka

Konjac- sieni kuorii ihon hellävaraisesti ja tätä voi käyttää myös meikinpuhdistuksessa - kuorinta ja meikinputsaus onnistuu kerralla. Sieni kostutetaan vedellä, itse laitan sienen veteen pieneen pakasterasiaan hetkeksi ja sienen pehmentyessä sekä kasvaessa voi aloittaa kasvojen puhdistuksen Konjac- sienellä. Sienessä on ripustuslenkki, jotta sienen saa ilmavasti kuivumaan käytön jälkeen. Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge on 100% luonnollista kasvikuitua, joka on biohajoavaa ja täysin väriaineeton sekä lisäaineeton. Konjac- sieni rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, jokaiselle ihotyypille löytyy omansa.

Nurmen jalkakuorintasaippua on Nurmen suosituin tuote Virossa, enkä ihmettele sitä yhtään! Aivan loistava jalkojen hoitoon, tuote on luonnonkosmetiikkaa ja kuorintasaippuaa voi käyttää päivittäin jalkojen kuorintaan. Kuorinnassa on muun muassa mantelikuorijauhetta, joka auttaa kuorimaan ihoa hellävaraisesti. Täältä voit käydä tsekkaamassa muita loistavia tuotteita luonnonkosmetiikan saralta.

Nurme jalkakuorintasaippua, foot scrub soap

Oma kahvikuorintani on ollut painonsa arvosta kultaa, tuote on todella kosteuttava ja hellävaraisesti kuoriva. Kahvikuorinta sopii myös kasvoille ja kuorinnan voi tehdä saunassa, sillä lämpö parantaa lopputulosta entisestään. Kuorinnan pitäisi antaa vaikuttaa iholla noin viisi minuuttia, jonka jälkeen kuorinnan voi huuhtoa pois ja antaa loppujen öljyjen imeytyä ihoon. Kuorinta pitää ihon pehmeänä, heleänä ja hienoinen iholle jäävä tuoksu on suuri plussa. Yksi omista lemppareistani, tästä en luovu.

Optiat kahvikuorinta, Pick Me Up coffee scrub, vartalokuorintavoide

Tämä hemmottelusetti postitetaan voittajalle kun olen arvonnan suorittanut ja jokainen lukija saa yhden arpalipukkeen per seurantakanava. Tällä kertaa on siis mahdollista saada kuusi lipuketta - yksi jokaisesta kanavasta ja yksi osallistumisesta. Kerro siis kommenteissa mitä kautta seurailet ja minäpä kirjoittelen liput sitä mukaa mitä osallistujia tulee.

Blogger / Google- Käyttäjäraati
Blogin Facebook
Instagram @vivianmslb
Bloglovin'
Blogit.fi

Onnea arvontaan teille kaikille, arvonta suoritetaan perinteisillä lippulappusilla sunnuntaina 21.1. klo 23:59 eli siihen asti on aikaa osallistua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)