torstai 15. helmikuuta 2018

Itsetehty bikertakki ensimmäistä kertaa asukuvissa

Pääsen työni puolesta valmistamaan aivan ihania nahkatakkeja asiakkaille, joten inspiroituminen on taattua niin töissä kuin vapaa- ajalla. Halusin itsellenikin uuden nahkatakin ja suunnittelin lyhyen rotsin, joka jättää korkeavyötäröisissä hameissa vyötärön seudun näkyviin. Minulla on ennestään yksi tällainen villakankainen cropattu takki, mutta halusin myös nahkaisen lyhyen takin. Seuraavasta nahkatakista tulee hieman pidempi, mutta tästä mustavihreästä bikertakista tuli lyhyt.

kotimainen nahkatakki, nahkatakki Suomesta, cropattu nahkatakki, tyylibloggaaja

Päivän asu, tyylibloggaaja, pitkät hiukset

Bikertakki - Ompelimo Rokita
Paita - Monki
Kynähame - Esprit
Korkokengät - Lundberg
Kaulakoru ja lapaset - teetätetty
Laukku - Ril's

Bikertakki, Cropped Leatherjacket, Päivän asu

kotimainen nahkatakki, nahkatakki Suomesta, cropattu nahkatakki, tyylibloggaaja, ompelimo rokita, vaatteet

Seuraavaksi pääsenkin valmistamaan asiakkaille pastellisävyisiä ja mustaa rotsia punaisilla kauluksilla, aika mahtavaa. Innolla odotan, että tulee valmista ja toivottavasti saan asiakkailta luvat takkien kuvaamiseen ihan heidän päällään, vaatteet tulevat niin paljon paremmin esille päälle puettuina kuin hengarilla tai lappeellaan. Tarkoitus olisi tässä kevään korvilla kuvata uusia kuvia markkinointia varten ja mahdollisesti myös videota olisi tulossa, pari mallia vielä pitää löytää ja sopia yksityiskohdista kuvaajien kanssa. Minulla on todella hyvä fiilis tästä keväästä ja olen todella innoissani näistä takki- tilauksista, sillä takkien ompelu on yksi mukavimmista osa- alueista työssäni.

kotimainen nahkatakki, nahkatakki Suomesta, cropattu nahkatakki, tyylibloggaaja

korkeat nilkkurit, korkokengät, Lundbergin kengät

tyyliblogi, päivän asu, kynähame ja nahkatakki

kotimainen nahkatakki, nahkatakki Suomesta, cropattu nahkatakki, tyylibloggaaja

kotimainen nahkatakki, nahkatakki Suomesta, cropattu nahkatakki, tyylibloggaaja

Blogin pariin en ole tällä viikolla ehtinyt aiemmin, joka hieman harmittaa, mutta työt menevät blogin edelle. Tällä suunnalla meinasin pitää muutaman päivän vapaata, mutta pitää muutamat työhommat vielä hoitaa alta, ennen kuin pääsee rentoutumaan. Viikonloppuna lähden sitten Kerubiin taas nauttimaan live- musiikista ja viettämään aikaa aikuisten kesken! Tulee kieltämättä ihan tarpeeseen, tällä suunnalla on viime aikoina stressiä riittänyt niin kiitettävästi, että pakko ottaa aikaa itselleen ja huilata välillä.


kotimainen nahkatakki, nahkatakki Suomesta, cropattu nahkatakki, tyylibloggaaja

rils nahkalaukut, nahkalaukku, ril's

korkokengät, nilkkurit, korkeakorkoiset nilkkurit, Lundbergin kengät

Kiitos teille lukijoille antamastanne palautteesta Kenkäjoulukalenteriin liittyen, ihana kuulla miten monet pitivät blogini joulukalenterista! Ja mahtavaa, miten monet ovat jo osallistuneet arvontaan, mukava huomata miten monet muut pitävät kengistä myös. Ihanaa viikonjatkoa teille, palaan mahdollisimman pian taas tietokoneen ja blogin ääreen!

kotimainen nahkatakki, nahkatakki Suomesta, cropattu nahkatakki, tyylibloggaaja

10 kommenttia:

  1. Hhe en ihmettele miksi takkien teko on yksi mukavin osa-alue työstäsi, oothan säkin yks takkifriikki ;) Upea tuo sun rotsi, ei hitto tuollaisen tyylistä mäkin nimenomaan oon miettinyt mutta koko mustana. Ehkä toki vähän alemmas helmaa mutta cropattuna kuitenkin! Vihree tuossa kauluksessa on niin kiva piriste <3 Hei muistahan huilia välillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Takeilla saa niin hyvin ilmettä eri asuihin, varsinkin jos takissa on jotain erilaista. :) Kiitos paljon! <3 Joo, mieki mietin et oisko pitänyt himpun pidempi tehdä, mut halusin et jää vyötärön yksityiskohdat näkyviin hameissa tai jos on esim. vyö mekon kanssa. :) Seuraavasta sit normimittainen! Cropattu malli on kyl yllättävän imarteleva, sopii monelle. ^^ On kyllä, tuo vihreä nahka on aivan upeaa, tykkään! Joo, nyt on pari päivää hieman huilattu, josko nyt viikonloppuna vielä saisi viimeisetkin stressin aiheet alta pois. :) Kiitos kommentista ihana! <3

      Poista
  2. Huisin hieno takki! <3 Sä olet kyllä ihan älyttömän taitava ja luova :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nena Sofia! :) <3 Ihana kuulla, olen otettu! Miulle on muuten nyt vkoloppuna tulossa tänne blogiin vähän enemmän juttua työstä ja näistä nahkahommista, kantsii käydä tsekkailemassa sitten. ^^

      Poista
  3. Todella kaunis takki! Kyllä sä osaat. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) :) Innolla odotan, että saadaan sovittua valokuvaajan kanssa seuraavat päivät vaatteiden kuvaamiseen, saadaan sitten näitä omia ja asiakkaiden vaatteita kuvattua yhdessä. :)

      Poista
  4. Heippa rallaa, aivan loistava takki, tuo vihreä vuori antaa kivasti ilmettä sekä väriä takille ja asukokonaisuudelle. Loito idea nuo vihreät nauhat olkapäillä ja jos takista haluaa vielä kasarihenkkisemmän väriä voisi ripotella saumoihin tai sitten vain ihan rehelliset raidat hihoihin. Mutta pidän takkista juuri tuollaisena. Hauska yksityiskohta nuo lapaset. Muuten asukokonaisuuden ilme on todella urbaani ja moderni, mutta sitten lapaset muistuttavat missä maassa ja mistä kulttuurissa juuresi sijaitsevat. En sanoisi, että ne suoranaisesti sopii kokonaisuuteen, mutta yllämainituin perustein ne vain oikeuttavan paikkansa kokonaisuudessa. Olen aiemminkin pohtinut tumppujasi osana asua, mutta nyt onnistuin pyöräyttämään kutkuttavan fiiliksen sanoiksi :D

    Rakentavan palautteena heitän sen verran kritiikkiä, että takin alahelma kannattaa miettiä niin ettei vihreä vuori pilkistä noin sattuman varaisesti näkyviin. Joko helman suunnittelee niin, että vihreän antaa pilkistää hallitusti ja suunnitelmallisesti tai ompelee, taittelee tai leikkaa materiaalit niin ettei vuori pääse pilkistämään.

    Kokonaisuus on nyt kyllä onnistunut ja nuo kengät on kyllä seksyt <3 Vaikka korkokenkien sanotaan korostavan naisellisuutta ja herkkyyttä, eikä joidenkin mukaan lisää uskottavuutta niin tämä kenkä pari, luo hyvin voimakkaan ja uskottavan ilmeen.

    Vanhoihin julkaisuihin palaten, olin aivan ihastunut 29. päivän asuun ja dramaattiseen meikkiin. Kokonaisuus vain toimii, mie niin tykkäsin siitä. Olipa kiinnostava postaus noin muutenkin. Saas nähdä mitä tuostakin kohtaamisesta seuraa :) Onnea myös koulumenestyksen ja upeiden Nikitakorkkareiden johdosta, nekin on tullut sovitettua ja fiilisteltyä. Jään osottelemaan milloin pääsen huokailemaan postauksellesi, jonka asukuvissa kopistelet Nikitat jalassa :D

    Hyvä yhdistelmä nuo 4. päivän kuviolliset sukkikset ja Parikan Kicksit. Kuten itsekin pohdit kirjoituksessa tuollaisessa valaituksessa on jotain todella mystistä ja kaunista. Taas yksi nautinnollinen postaus.

    Antoisaa talvista työviikkoa!

    -Vella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Vella! :)

      Vihreä kromipintainen nahka on kyllä yksi miun suosikeista, tämä on niin kaunis ja sykähdyttävä väriltään! :) Mietin itseasiassa ensin, että olisin laittanut soljet ja remmit vihreinä tuonne hihansuun lähelle, mutta päätin sittenkin laittaa vain olkapäille niitit ja tampit kauluksien lisäksi. Ihana kuulla, että pidät takista! :)

      Lapaset ovat kyllä pakolliset näillä keleillä, aika rapsakat pakkaskelit takana ja seuraavat edessä. Ihanasti pohdit noita lapasia, mutta tosiaan minä en yleensä muita hanskoja edes käytä kuin moottoripyöräillessä. En ole löytänyt sellaisia kauniita, klassisia ja _lämpimiä_ hanskoja mistään, joten lapasilla mennään. :D Eikä nahkarukkaset ole ihan miun juttu, sormikkaina menisivät jos löytyisi tarpeeksi lämmin pari.

      Kiitos huomiosta, tämän otinkin huomioon, mutta vähän eri tavalla - meillä on tulossa yhdet kuvaukset, johon tulee enemmänkin näitä miun tekemiä nahkarotseja ja suunnitellessani alavaraa tuli mieleen, että haluamassani/ visioimassani kuvausasennossa ja kulmassa olisi jäänyt esille musta "palkki" tuonne alavaran alareunaan, joten päätin tehdä siitä samanpituisen kuin miehustasta, että kuvassa/ asennossa tulee paremmin tuo kaulus ja alavara esille. Näiden kuvien ottamisen myötä meinasin, että liimaan vielä alavaran ja miehustan saumat nahkaliimalla, etteivät pääse näin paljoa vilkkumaan jos kuvat otetaan samaan tapaan vyötärön korkeudelta tai alempaa. :)

      Kiitos paljon, tässä asussa viihdyin hyvin ja jäin ihmettelemään, että miksi en käytä näitä kenkiä useamminkin? Ovat jotenkin unohtuneet tuonne nilkkureiden puolelle. Jotkut korkokengät tosiaan tuovat olemukseen ja asuihin myös voimakkuutta sekä uskottavuutta, samaa mieltä olen! :)

      Oooi, kiitos paljon - tuo asu on yksi miunkin suosikeistani! :) Sanoppa muuta, saa nähdä mitä tästä kohtaamisesta seuraa, kun molemmat olemme vaatetusalalla ja jo kutsuakin saatiin Koreaan. Pitää kyllä ehdottomasti käydä tutustumassa myös Bo Okin kulttuuriin paremmin! Kiitos paljon, on kannattanut panostaa kouluun ihan kunnolla ja tässä voisinkin seuraavan tavoitteen sekä porkkanan asettaa itselleni, että opiskelut jatkuvat samaan malliin. Haha, ihana kuulla! <3 Pian varmasti, en malta itsekään odottaa, että saan ne käyttöön! :)

      Kiitos paljon, valaistus noissa kuvissa on ihana, vaikka itse sanonkin. Vielä pitäisi treenata vastavaloon kuvaamista, mut siitä se lähtee pikkuhiljaa kehittymään! :)

      Kiitos paljon ja samoin sinnepäin, vaikka vähän myöhässä taas vastailen!

      Poista
  5. Wow ihanan räväkkä takki ja siis huhhuh oot taitava! :)

    VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)