tiistai 27. helmikuuta 2018

Pigmenttiset Studio 78 Paris- meikit / Luonnonkosmetiikka

Postaus on toteutettu yhteistyössä Joensuun EcoBeautyn kanssa. Tuotteet ovat blogin kautta saatuja ja jokainen on erikseen merkitty tähdellä (*). Moni teistä vakituisista lukijoista tietää, että käytän nykyään lähestulkoon pelkästään luonnonkosmetiikkaa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja pääsinkin tutustumaan EcoBeautylle tulleeseen Studio 78 Paris- mineraalimeikkisarjaan. Meikkisarjasta löytyy myös valikoima siveltimiä. Näillä meikeillä minulle tehtiin myös iltameikki juhlapukukuvauksiin ja myös viimeisimmän asupostauksen meikissä on käytetty näitä meikkejä. Voisin tehdä jonkun erilaisen meikin näillä tässä postauksessa näkyvillä tuotteilla ja koostaa jonkinlaisen meikkitutoriaalin, vaikka en alan ammattilainen olekaan.

Studio 78 Paris, Studio78 Paris, Luonnonkosmetiikka, Eco Beauty, Joensuu

Meikkisarjasta löytyy muun muassa vesipohjaiset meikkipohjat, joiden vesimäinen koostumus on kevyt, mutta silti peittävä. En ole koskaan aiemmin törmännyt vesimäiseen meikkivoiteeseen, mutta se ei ole ollenkaan huono idea, sillä kepeys on taattu! Tuotetta voi myös kerrostaa peittävämmän lopputuloksen saamiseksi, mutta jo yhdelläkin kerroksella lopputulos oli aika peittävä ja silti hehkuva. Studio 78- sarjasta löytyy myös muita todella hyviä tuotteita meikkipohjaan, kuten todella peittäviä peiteaineita tummille silmänalusille. Edellä mainituista vaaleampi 01 At dawn- peiteväri meni ostoslistalleni kokeilun perusteella! Pigmenttisyys tuotteissa pääsi yllättämään minut, kuten myös nestemäisten/ kermaisten huulipunien pysyvyys huulilla.

Studio 78 Paris kosmetiikkatuotteet

Studio 78 Paris, luomiväri, punertava luomiväri, punainen luomiväri, pigmenttinen luomiväri, luonnonkosmetiikka

Studio 78 Parisin tuotteista valitsin itselleni pidempi aikaiseen testiin uuden aurinkopuuterin, tumman huulipunan ja murretun violettiin taittavan punaisen luomivärin. Luomiväri on sävyltään 3.30pm Shopping time*, näissä We Breathe- luomiväreissä on kellonajat ja nimissä mahdollista aikaan liittyvää tapahtumaa, kuten 9.30pm Happy hour tai 7pm Art opening. Hauska yksityiskohta! Vaaleimmat sävyt ovat aamuun ja päivään suunnattuna ajan osalta, mutta sävyt tummenevat sitä mukaa, mitä myöhempi aikaleima luomivärissä on. Luomivärejä voi käyttää ihan sellaisenaan tai kostuttamalla sivellintä luomiväriin.

Studio 78 Paris, pigmenttinen luonnonkosmetiikka, Joensuun Eco Beauty

Italiassa valmistetaan todella hyviä kenkiä, mutta näköjään myös laadukasta ja pigmenttistä luonnonkosmetiikkaa! Studio 78 Paris on siis nimensä mukaan pariisilainen merkki, mutta pakkauksien merkinnöistä selviää, että tuotteet ovat Italiassa valmistettuja. Pakkausten design on myös kaunis, minusta tämä vetoaa sekä nuoriin aikuisiin, että varttuneempiin naisiin. Pahvipakkaukset ovat kauniimpia kuin muovipakkaukset ja näitä meikkejä kehtaisi ehdottomasti pitää esillä. Pyöreiden pahvipakkausten kannen sisäpuolelta löytyy myös peilit, mikäli taskupeili on unohtunut kotiin ja varsinkin aurinkopuuterin suuremmalla peilillä näkee meikata koko kasvot helposti.

Studio 78 Paris aurinkopuuteri, aurinkopuuteri, luonnonkosmetiikka, aurinkopuuteri vaalealle iholle

Aurinkopuutereista sain vaalealle iholle sopivan We Evade Bronzing Powder 01 White sand*- sävyn, mutta aurinkopuuterista on myös saatavilla tummempi sävy. Tässäkin tuotteessa 99% aineksista on luonnonmukaisia, kuten lähes kaikissa muissakin tuotteissa. Saamistani tuotteista käytän eniten tätä aurinkopuuteria, sillä arkimeikkiini tulee hieman aurinkopuuteria aina ja tällä saa muuten hyvin varjostettua kasvoja esimerkiksi leukaluun alta. Koostumus on ihanan samettinen, pehmeä ja helposti levittyvä, mutta silti pigmenttinen. Yksi tämän hetken suosikkituotteistani! Aurinkopuuterien lisäksi kannattaa tsekata myös poskipunavalikoima, josta löytyy raikkaat sävyt kevääseen ja kesään, mutta myös tummempi sävy on saatavilla.

Studio 78 Paris, huulikynä, huulipunakynä, tumma huulipuna, kestävä huulipuna

Kolmas tuote on koostumukseltaan kermainen huulikynä, jonka sävy on Let´s get Married Velvet Wedding 06*. Sävy on tumma luumu, melkoisen dramaattinen sävy! Tätä ei tarvitse paljoa huulille laittaa, kun saa jo todella tumman sävyn. Nestemäinen huulipuna säilyy hyvin ja tästä saa huulipunaa ulos napsuttamalla kynänpäästä sopivan määrän. Korkki on napakka, eli tämä ei varmasti aukea laukkuun vahingossa. Viimeksi kun tätä käytin, niin tämä pysyi aamusta iltaan asti ja sai meikinpoistoaineella vähän aikaa hangata, että tuote lähti pois - ei siis jää pahemmin mukien reunaan tai kulu pois päivän aikana. Toinen suosikkini huulikynien sävyistä on 03 Rose Wedding, joka on sävyltään huomattavasti hempeämpi, se sopisi ehkä paremmin arkikäyttöön tai klassisempaan juhlalookiin.

Studio 78 Paris, tumma huulipuna, tummanvioletti huulipuna, luumunsävyinen huulipuna, huulipunakynä, huulikiilto

Studio 78 Parisin tuotteet ovat suunniteltu erityisesti herkkäihoisille ja allergisoituneille naisille, eli aikalailla minun kaltaisilleni. Tuotteet ovat myös ekosertifioituja ja laadukkaista raaka- aineista valmistettuja, eivätkä höyhenenkevyet mineraalimeikit tunnu kasvoilla ollenkaan.

Tuotteita ei vielä kovin monesta paikasta saa, mutta EcoBeautyn ja Eco Beauty Wellnessin verkkokaupoista näitä saa tilattua muuallekin Suomeen! Oletteko te lukijat vielä törmänneet tämän sarjan tuotteisiin? Itselleni tämä Studio 78 Paris- mineraalimeikkisarja oli täysin uusi tuttavuus, kun Joensuun EcoBeautylta ottivat yhteyttä ja pääsin näitä kokeilemaan ajan kanssa. :) Josko seuraavaksi sitten suunnittelemaan meikkauspostausta näiden kanssa, voisi olla mukavaa vaihtelua koostaa joko kuvin tai videoin, kuinka useimmiten meikkaan tai miten meikkaan juhliin mennessä. Mukavaa tiistai- illan jatkoa sinne ruutujen toiselle puolelle!

2 kommenttia:

  1. Tosi kattavasti kirjoitettu postaus ja hei, kiinnostuin kyllä tuosta huulikynästä! Keikoilla oon huomannut että huulipuna tarttuu mikkiin ja saksofonin suukappaleeseen, eikä enää viimeisissä biiseissä huulipuna näytä kovin hyvältä!🙈 Tuota punaa vois kyllä kokeilla! Kiinnostaisi nähdä tuo luomiväri sinun luomilla, tee ihmeessä meikkauspostaus..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maria! :) Kannattaa käydä kokeilemassa nuita huulikyniä tai tilata useampi, muistaakseni myös sellainen vaaleahko liilahtava huulikynä oli samaa tämän kanssa ja pysyi kyllä todella hyvin! :) Teen meikkauspostausta piakkoin, voi olla mukavaa vaihtelua ja tuo sävy on kyllä kaunis. <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)