torstai 1. helmikuuta 2018

Hyvin tehty... // Minna Parikan Nikita- korkokengät

... Minä! Olen tähän mennessä saanut kaikista numeroilla arvioiduista aineista ammattikorkeakoulussa parhaimman mahdollisen arvosanan, joten päätin palkita itseni Minna Parikan alennusmyynneistä löytyneillä Nikita- kengillä. Tämä päätös tuli, kun sain myös talousmatematiikasta vitosen, sillä odotukset olivat aika paljon matalammalla. Olen todella, todella iloinen tästä, sillä vaikka matikka on oikeastaan aina ollut yksi vahvuuksistani, niin jotenkin alkuun hintaindeksien, ostovoiman muutoksien ja muiden vastaavien laskujen laskeminen tuntui haastavalta.

Minna Parikka, Nikita, Fuchsia, korkokengät tupsulla, tupsukorkokengät

Minna Parikka, Nikita, Fuchsia, Minna Parikan korkokengät

Hurjaa ajatella, että olen keväällä käynyt ensimmäisen vuoden opinnoista ja suunniteltu suoritusaikahan minulla valmistumiseen olisi kolme ja puoli vuotta. Joskin minulla on myös mahdollisuus käydä joitain vapaavalintaisia kursseja turkis- ja nahkapuolen opinnoista oman vaatetusalan taustani takia, joten on mahdollista, että saan käytyä koulun nopeamminkin näitä töihin yhdistämällä. Tarkoitus olisi myös kesäisin muutamat kurssit käydä. Mutta joka tapauksessa olen ylpeä itsestäni, että olen pysynyt koulun rytmissä kiinni ja saanut tehtyä kurssit hyvin arvosanoin, vaikka käyn töissä samalla ja meillä on pieni lapsikin. Uskomattoman hyvä fiilis onnistumisista!

Minna Parikan Nikita- korkokengät, yksityiskohdat, pinkit kiiltonahkakorkokengät

Parikan korkokengät, Nikita fuchsia, fuksia, kiiltonahkaiset kengät

Pinkit korkokengät tupsuilla, korkokengät, kotimainen suunnittelu

Seuraavan isomman ostokseni piti olla uudet talvirenkaat, mutta arvelin pärjääväni nykyisillä vielä tämän talven, kun tätäkään ei ole enää kovin paljoa jäljellä. Kesällä sitten talvirenkaiden ostoon, tai viimeistään syksyllä. Ihastuin näihin Nikita- korkokenkiin ihanan värinsä ja suloisen tupsunsa takia, todella kauniit ovat! Meidän poika myös katseli Parikoita alesta ja parista kenkäparista hän pitikin, katsotaan josko hänellekin jossain vaiheessa saataisiin omat Minna Parikan kengät.

Minna Parikka

Minna Parikka, Nikita- korkokengät, kenkälaatikko

Minna Parikan kiiltonahkaisista kengistä valitsen aina 37- koon, sillä materiaali on todella jämäkkä näissä korkokengissä. Tämä herkullisen pinkki väri sopii aika hyvin muutamiin laukkuihini ja tietysti yhteen villakangastakkiinkin, mutta sitä ennen pitää käydä pinnoituttamassa pohjat suutarilla. Tämäkin kenkäpari on kuin karkki, ihan kuten nämä oikeasti Goodie- nimiset karkkikengät. Innolla odotan, että saan nämäkin käyttöön!

Minna Parikan korkkarit, Nikita fuksia

Tupsulliset korkokengät, Minna Parikan kengät

Ihanaa torstaita kaikille lukijoille!

P.S. Meidän muksu otti kunnon kasvuspurtin viime vuonna ja otti ikäisiään kiinni pituuden osalta, joten veimme Mammuttikirppikselle pääosin 68-104 kokoisia lasten vaatteita. Meillä tykätään väreistä, eli tummahkojen värien lisäksi löytyy mm. keltaista, vihreää, oranssia, turkoosia ja niin edelleen. Polarn O. Pyretin vaatteita oli useampia ja ulkovaatteita myös, esimerkiksi kuravaatteita muutamalla eurolla, pipoja/ hattuja eurolla tai kahdella ja välikausitakkeja myös. Myös minun kaapeistani meni esim. kotelomekkoja, arkimekkoja, kynähameita ja takkeja kirppikselle, eli sieltäpä löytyy! Käytän itse normaalisti 36- kokoa eli vaatteet ovat aika pitkälti sitä kokoluokkaa. Paikkanumero on 294 ja kirppis siis Joensuun Mammuttikirppis.

6 kommenttia:

 1. No jopas on kyllä niin suloisen herkulliset kengät 8) Mä miehellekin näytin näitä kun bongasin nää fb:stä, olipahan niin ihanat! Ja hei, todellakin oot ansainnut nuo kun oon pakertanut töiden ja koulun parissa ja tosiaan kun on vielä perhe kuin pieni lapsikin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Innolla odotan, että nämä saan käyttöön, pitää varmaan ensi viikolla käydä suutarille viemässä, että voisi jo talvella ottaa käyttöön. :) Ihana kuulla ja kiitos paljon siulle, on kyllä tosi hyvä fiilis kun on saanut pidettyä näin hyvin pakan kasassa! <3 <3

   Poista
 2. Isot onnittelut upeista saavutuksista Milla! Olet ollut tosi ahkera :)

  Ja kengät on kertakaikkisen upeat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! <3 On kyl ollut ihana, kun huomasi et panostamisesta on ollut hyötyä! :) :) Nämä kengät ovat kyllä todella upeat, tykkään hurjan paljon. <3

   Poista
 3. Upea suoritus - onnittelut ja olet nämä ihanuudet kyllä ansainnut :)
  Kävin juuri kuolaamassa Minna Parikan liikkeessä mitä kaikkea kivaa olisi tarjolla...
  Se on kyllä "isojen tyttöjen karkkikauppa", että ihan kaikkea voisi haluta mutta
  kaikkea ei vain voi saada.
  Todella hyvä ostos Milla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Marjo! :) Pitää itsekin käydä vielä paikan päällä, kun pk- seudulle tulen taas - parashan olisi käydä sample salen aikaan.... :D Sanoppa muuta ja siellä olisi kyllä meidän muksullekin aivan ihania puputennareita, mutta en ole vielä toistaiseksi raaskinut ostaa kun ne lasten tennarit maksavat lähes saman verran kuin aikuisten kengät. :O Harmin paikka, ei vaan kehtaa laittaa niin paljoa rahaa lasten kenkiin, kun ei aina tiedä milloin se kasvupyrähdys tulee. :/

   Kiitos paljon! ^^ Pitääkin seuraava porkkana asettaa itselle opintojen oheen, niin kannustaa jatkamaan samaan malliin. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)