tiistai 6. helmikuuta 2018

Luonnonkosmetiikka - Ensimmäinen seerumi, joka on päässyt päivittäiseen käyttöön

Lavera Hydro Effect Serum on saatu maahantuojalta testattavaksi ja postauksen loppupuolelta löytyy yksi affiliate- linkki, joka on merkitty kahdella (**) tähdellä. Olen yleensä suhtautunut seerumeihin melko kriittisesti, sillä en ole koskaan sellaisia tarvinnut tai käyttänyt, enkä ollut varma voiko seerumista olla oikeasti hyötyä kauneusrutiineissa. Blogin kautta olen saanut useampia seerumeja tai testereitä seerumeista, mutta ne ovat lähteneet kiertoon aika nopeasti. Kuvat tästä tuotteesta otin jo ajat sitten, mutta jonkin aikaa meni, ennen kuin testasin tuotetta kasvoilleni ja nyt käytän seerumia päivittäin.

Luonnonkosmetiikka, Lavera, Seerumi, Kasvoseerumi, Hydro Effect Serum

Meikki, Lavera, Phyts, luonnonkosmetiikalla tehty meikki, meikkaus luonnonkosmetiikalla

Lavera Hydro Effect Serumia laitetaan heti aamulla kasvoille ja sen päälle laitetaan kosteusvoide, jota normaalistikin ihorutiineissasi käytät. Seerumi imeytyy sekunneissa ihoon, joten ei ole tarvetta odottaa tuotteen imeytymistä ihoon ennen seuraavan tuotteen kasvoille laittamista. Seerumi suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja tästä minun on vähän hankala vielä sanoa mitään, sillä täällä metsän keskellä ilma on puhtaampaa kuin kaupungissa.

Seerumi kuitenkin pehmentää ihoa huomattavasti ja minusta tuote kirkastaa silmin nähden ihon sävyä. Näiden kahden vaikutuksen takia itse käytän tuotetta päivittäin kosteusvoiteen alla, sillä iho näyttää huomattavasti kirkkaammalta ja iho tuntuu pehmeämmältä, jopa kimmoisammalta kuin aiemmin. Tuote lupaa hidastaa ihon ikääntymistä ja suojata ihoa ilmansaasteilta, mutta myös tehdä ihosta säteilevämmän, joka ainakin omalla ihollani toteutuu hyvin. Vaikka seerumi on kosteuttava, niin oma ihoni kaipaa tämän päälle vähän tuhdimpaa kosteusvoidetta nyt talvella ja erityisesti nenän viereen poskille molemmille puolille, johon minulla tuppaa tulemaan ihottumaa jos lämpötilat vaihtelevat todella paljon.

Myös yksi siskoistani ihastui tähän seerumiin ja hänellä on eri tyyppinen iho kuin minulla - seerumi on kaikille ihotyypeille sopiva!

Luonnonkosmetiikka, Lavera, Seerumi, Kasvoseerumi, Hydro Effect Serum

Luonnonkosmetiikka, Lavera, Seerumi, Kasvoseerumi, Hydro Effect Serum

Laveran meikit, meikit vaalealle iholle, meikki

Kuten muissakin Laveran tuotteissa, niin myös tässä kasvoseerumissa on mieto, ihana tuoksu. Koostumukseltaan tuote on kevyt, silkkisen pehmeä ja helposti levittyvä. Suurin osa käyttämistäni ihonhoito- ja meikkituotteista ovat samaa merkkiä ja miksipä sitä hyvää vaihtamaan, kun suosikkituotteitani saa nykyään jo monista marketeistakin.

Tuote maksaa hieman yli parikymppiä ja tätä saa tilattua esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta**. Tuotetta tarvitsee yhden painalluksen tai puolikkaan painalluksen päivässä, eli melkoisen riittoisa tuote on kyseessä, kun pakkauskoko on 30 milliä.

Luonnonkosmetiikka, Lavera, Seerumi, Kasvoseerumi, Hydro Effect Serum

Käytättekö te lukijat seerumeita arkisissa ihonhoitorutiineissa? Minkälaista seerumia? 

6 kommenttia:

 1. Seerumia tulee käytettyä silloin tällöin, mitä nyt löytyy testereitä tai jos The Body Shopin joulukalenterista tulee niin toki käytän pois :) En muista oliko mulla Laveran testereissä juurikin tätä seerumia, pitääpä vilkaista sillä tää vaikuttaa todella hyvältä ja voisi pistää kokeiluun :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Mie oon monia kokeillu tai sit jättänyt kokeilematta koostumuksen, tuoksun tms. takia. :) Tää oli kyllä tosi hyvä, tykkään todella paljon ja tosiaan siskokin tykkää, vaikka meillä on aika erilaiset ihotyypit. :) Testaa ihmeessä, tää oli kyl hieno löytö blogin kautta! <3

   Poista
 2. Hei,olen saanut nyt blogihomman alkuun. Tällä hetkellä ei ole seerumia käytössä, muutamia olen kokeillut ja kesällä on riittänyt joskus pelkkä seerumi päiväkäyttöön. Viimeksi oli käytössä Frantsilan kehäkukkaa sisältävä, olin kuullut, että joillakin kehäkukka saattaa aluun tehdä näppylöitä, näin kävi minullekin, mutta jatkoin silti käyttöä, jonka jälkeen iho tuli paremmaksi. Jos osaat suositella jotakin tuoksutonta seerumia, niin vinkkaa minulle, olen todella laiska seuraamaan kosmetiikkapuolta ;) Olen ylipäätään ruennut tällä saralla siirtymään kohti minimalismia, eli harkitsen TODELLA tarkkaan, ennenkuin koen tarpeelliseksi jonkun kosmetiikan hommaamisen ja jos hommaan, niin mielellään suosin juurikin hajusteetonta luonnonkosmetiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, miepä käyn kurkkaamassa! :) Kesäisin kyllä vähemmän tarvitsee kosmetiikkaa, iho voi paremmin eikä ihottumiakaan tule niin helposti. Mielenkiintoiselta kuullostaa, kehäkukalla on tosiaan aika paljon eri vaikutuksia ja siitähän pystyy ihan kotonakin esim. kasvovettä tekemään. Tässä on todella mieto tuoksu, mut ihan tuoksutonta seerumia en ole vielä bongannut luonnonkosmetiikan puolelta! :) Vinkkaan, jos tulee vastaan jossain. ^^ Luonnonkosmetiikkaa suositaan meilläkin meikeistä shampoisiin ja niin edelleen.

   Poista
 3. Olen vasta pikkuhiljaa oppinut käyttämään seerumeita, nyt on ensimmäinen pullo Lumenen seerumia käytössä. Täytyy laittaa kyllä tuo Laveran seerumi mieleen, kuulostaa ihan huipulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, et joku muukin on ns. jälkijunassa alkanut seerumeita käyttämään. :) Hienoa, tää on kyllä ihana tuote ja oon kyllä tykännyt todella paljon! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)