torstai 8. helmikuuta 2018

Mietteitä pitämästäni Kenkäjoulukalenterista ja arvonta lukijoille!

Pidin joulukuussa Kenkäjoulukalenteria, jossa lukijat pääsivät näkemään 24 paria erilaisia kenkiä kenkähyllyltäni. Tässä postauksessa pohdin hieman joulukalenterin pitämistä blogissa ja lopusta löytyy aika makea arvonta teille lukijoille, joten kannattaa lukea teksti loppuun asti. Minullahan on eteisessä ja remontin alla olevassa kenkä- ja vaatehuoneessa reilut 160 paria korkokenkiä sekä muutamat matalat kengät, joten voisin tulevaisuudessa tehdä muutamina vuosina Kenkäjoulukalentereita tänne blogiin.

Tyylibloggaaja, päivän asu, peplumhelma asussa, winter fashion, outfit

Puolipohjat, Minna Parikka, Kumipohjat Kenkiin, Joensuu, suutarin laittamat pohjat, nahkapohjien pinnoitus suutarilla

Sergio Todzi high heels, korkeat korkokengät, piikkikorkokengät, stilettoheels

Postaukset olivat aika suosittuja ja erityisesti L.K. Bennettin, Louboutinin, Guccin ja Steve Maddenin kengät kiinnostivat lukijoita. Eniten ajatuksia herättivät Minna Parikan ponikengät ja kengät, joiden ensimmäinen käyttökerta oli tuskainen. Ylivoimaisesti eniten kenkäpostauksiin kommentoi Katzariina- blogin Kata, kiitos!

Joulukuussa muutama luukku avautui myöhässä, sillä en ehtinyt koko kalenteria ajastaa etukäteen ja välillä unohdin työn sekä opiskelun lomassa ajastaneeni postauksia tietylle päivälle asti, mutta jokainen luukku aukesi kuitenkin eikä kalenteri jäänyt kesken. Seuraavalla kerralla, jos Kenkäjoulukalenteria pidän, niin haluan ehdottomasti tehdä kalenterin etukäteen, jotta stressiä ei niinkään pääsisi tulemaan. Myös kuvien valkotasapainoon haluan tulevaisuuden kalentereissa kiinnittää enemmän huomiota, mutta pilkkopimeällä keinovalossa kuvaaminen suurimmilta osin punaisella värillä sisustetussa huoneessa tuo hieman haastetta valkotasapainon löytymiseen. Edes automaattisella asetuksella sävy ei ihan ollut sitä, mitä olisin halunnut, mutta näillä mentiin. Haasteellista, mutta ulkona tai sisällä luonnonvalossa kuvaaminen voisi olla se juttu seuraavalla kerralla, ettei jälkikäteen tarvitsisi nähdä niin paljoa vaivaa kuvien käsittelyn kanssa.

Minna Parikan Pfeiffer- korkokengät, Pfeiffer, korkokengät, Minna Parikka, leopardikuosi

Kenkäjoulukalenterin pitäminen oli muilta osin todella mukavaa, kuten kerroin tässäkin postauksessa, niin pidän kenkien kuvaamisesta. Minusta oli myös mukavaa muistella, mistä kengät ovat minulle päätyneet ja mitä kaikkea olen kokenut ne kengät jalassa eli millainen tarina kengillä on? Tähän joulukalenteriin valitsin huomaamattani yllättävän monet kenkäparit, mitkä olen saanut mieheltäni vuosien mittaan, vaikka onhan näitä korkokenkiä kertynyt minulle jo teini- ikäisestä asti. Aina siitä asti, kun korkokengät alkoivat kiinnostaa ja sain vanhemmiltani luvan ostaa sekä käyttää korkokenkiä, sillä liian nuorenahan niitä ei kannattaisi alkaa käyttämään ainakaan päivittäin, kun jalka vielä kasvaa ja kehittyy. Tässä postauksessa näkyvät kiilakorkokengät ovat yhdet vanhimmista kengistäni, näitä käytin todella paljon ylä- asteikäisenä - sain nämä luultavasti noin 14- vuoden ikäisenä.

Calvin Klein Heels, Calvin Kleinin nilkkurit, nahkanilkkurit, talvikengät
*Kuvan verkkosukkikset saatu blogin kautta. 


Tässäpä pientä koostetta pitämästäni Kenkäjoulukalenterista, kiitokset teille kaikille lukijoille ihanista palautteista ja keskusteluista! Lupasin teille jotain Kenkäjoulukalenterin päätteeksi ja nyt kun ollaan "postausähkystä" selvitty, niin tässäpä tulee - kysyn teiltä, että mihin verkkokauppaan tai liikkeeseen (esim. Minna Parikka, Gucci, Kookenkä jne.) haluaisit 50-100 euron lahjakortin, mikäli voitat arvonnassa? Lahjakortti tulee olemaan itse kustantamani, sillä energiani eivät ole riittäneet yhteistyökuvioiden neuvotteluihin ja solmimisiin kenkäliikkeiden kanssa ja tuumailin, että lukija voisi hyötyä siitä eniten, jos lahjakortti olisi sellaiseen firmaan mistä hän kenkiä haluaisikin ostaa. Toki kenkäliikkeen olisi suotavaa olla luotettava, eikä mikään huijausfirma, mutta se nyt on itsestään selvää.

Golden Heels, Gucci heels, sandaletit, korkokengät, nilkkatatuointi

Lahjakortti postitetaan tai lähetetään sähköpostitse voittajalle kun olen arvonnan suorittanut ja jokainen lukija saa yhden arpalipukkeen per seurantakanava. Tällä kertaa on siis mahdollista saada kuusi lipuketta - yksi jokaisesta kanavasta ja yksi osallistumisesta. Kerro siis kommenteissa mitä kautta seurailet ja minäpä kirjoittelen liput sitä mukaa mitä osallistujia tulee.

Blogger / Google- Käyttäjäraati
Blogin Facebook
Instagram @vivianmslb
Bloglovin'
Blogit.fi


Onnea arvontaan teille kaikille, arvonta suoritetaan perinteisillä lippulappusilla torstaina 8.3. eli kansainvälisenä naistenpäivänä klo 23:59! Osallistumisaika on tällä kertaa hieman normaalia pidempi, että mahdollisimman moni lukija ehtisi tämän mahdollisuuden bongata. Ihanaa viikonjatkoa teille kaikille!

34 kommenttia:

 1. Kolmella arvalla mukana :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana! Seuraan Bloglovinissa ja Blogit.fi:ssä :) ja valitsisin Kookengän lahjakortin!

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana
  Sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oi, onpa ihana arvonta! :) Ja kiva kun kokosit näitä mietteitä yhteen postaukseen! Ihan harmittaa kun liian vähän tuli kommentoitua joulukuussa, vaikka kaikki kenkäpostaukset kyllä luinkin :( Tee ihmeessä lisää kenkäjoulukalentereita tulevina vuosina, ovat kovasti minun mieleeni <3

  Ei varmaan tule yllätyksenä, että mulle mieluisin lahjakortti olisi Minna Parikalle ;) Oon mukana arvonnassa 4:llä arvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Joo, arvelin et ois hyvä tehdä tällainen yhteenveto ja tuoda vähän esille sitä joulukalenterin pitämisenkin puolta, kun ei ihan läpihuutojuttu ole. :) Pitää tehdä, niin monet ovat tykänneet tästä ensimmäisestäkin!

   Poista
 5. Kaikilla kuudella arvalla mukana! (Insta: @elisemaaria)
  Kookengän lahjakortti olisi ihana :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oooh mikä ylläri oli lopussa! Sulla on kyllä kadehdittava kokoelma kenkäpareja, oikeesti ihailen suuresti 8) Sun kenkäjoulukalenteriasi oli ilo seurata (huippua oli bongata myös blogini tekstin joukosta, kiitos sinulle<3) ja odottelenpa innolla jos tänäkin vuonna sitten päätät kyhäillä kenkäjoulukalenterin tänne ;) Sulla kun nuita kenkiä riittää! Voisi tosiaan olla helpompi varmasti ajoissa kuvata kengät. Itse en siksi joulukalenteriin oo koskaan lähtenyt kun se loisi sen jokapäiväisen postaamisen stressin ja sitten jäisi ne perus poustit multa varmasti pois. Mutta tykkään lukea muiden blogeissa niistä, kuten varmaan huomasit tuosta kommentoinnistani :') <3

  Olen mukana arvonnassa ja seuraan blogiasi kaikissa kanavissa. Minna Parikan kengät ois aika ihanat ;) Eipä pahat ois nuo Calvin Kleinitkään kun niitä yhtiä oon ihaillut sulta ties kuinka kauan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yllärinhän mie lupasinkin lukijoille! ;) Haha, kiitos. :) <3 Kenkiä on kyllä kertynyt vuosien mittaan, mukavaa et on valinnanvaraa ja asuihin löytyy sopivia kenkiä. Varmasti olisi helpompaa kuvata ajoissa kengät ja ajastaa koko kalenteri etukäteen, niin ei tarvi joulukuussa stressata. :) Ihana kun kommentoit, kiitos hurjan paljon!

   Kuopion Carlsonilla oli btw kaveri käyny kokeilemassa Calvin Kleinin kenkiä joku puolitoista vuotta sitten, vieläköhän heiltä löytyis noita Kleinin kenkiä? :)

   Poista
 7. Vaikka Kookengän lahjakortti olis kiva, sieltä löytyy monenlaista :) Seuraan instagramissa :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Voi jee mikä arvonta! Olispa nyt tuuria kerrankin! Mä toivoisin lahjakorttia Kenkä Casalle. Persoonallinen putiikki vanhalta kotipaikkakunnalta. Kiva nettikauppakin heiltä löytyy 😊

  VastaaPoista
 9. Ai niin, ja kaikissa kanavissa seurailen 😊

  VastaaPoista
 10. Mukana kahdella arvalla! Kookenkä olisi valintani :) Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 11. Kookenkä olisi mieluinen. :) Osallistun kahdella arvalla Blogger-lukijana. :)
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 12. Mukana! :) Kookenkään ottaisin mielelläni lahjakortin. Mukana kolmella arvalla, seuraan sua täällä Bloggerissa, Facebookissa ja Instagrammissa :)

  VastaaPoista
 13. Minna Parikalle ehdottomasti! Seuraan instassa, facesta en tiennyt, joten sinne siis!

  VastaaPoista
 14. Täällä ja instassa seurailen :) ja lahjakortti olisi ihana saada johonkin sinun valitsemaan Joensuussa sijaitsevaan liikkeeseen...

  VastaaPoista
 15. Minna Parikalle tietysti. Ei ole muita vaihtoehtoja :) Seuraan sinua instassa ja nyt facessakin, kun huomasin, että sivut on sielläkin :) Marika

  VastaaPoista
 16. Käytännöllisenä ihmisenä valitsisin lahjakortin kookenkään:)
  Seuraan facessa, instassa ja bloglovinin,bloggerin kauuta. Eli 5 arpaa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 17. Kiitos ihanasta kenkäkalenterista, sitä oli kiva seurata! Näin Konmarittamisen kulta-aikana tunnen huonoa omatuntoa suuresta kenkäkokoelmasta. Tosin 30 paria kenkiä ei ole mitään verrattuna sinun hurjaan kokoelmaasi! Olisipa itselläkin niin paljon tilaa kengille :) Mieheni onneksi lupasi rakentaa eteiseen paremmat kenkähyllyt, niin saan lisätilaa shoppailulle ;)

  Blogiasi seuraan facebookin kautta :) Jos voittaisin, haluaisin lahjakortin kauppaan nimeltä everything5pounds.com. Olen tehnyt sieltä mielettömiä löytöjä! Löysin esimerkiksi nahkaiset ballerinat alesta hintaan 2,50 puntaa, ihan uskomatonta! :) Jos et vielä tunne kauppaa,niin suosttelen lämpimästi tutustumaan :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta! :) Ei kannata tuntea huonoa omatuntoa siitä, mikäli kenkäharrastus ei tee hallaa omalle elämälle, taloudelliselle tilanteelle tai asumiselle. :) Olen tykännyt korkokengistä jo kauan, joten näitä on vuosien mittaan kertynyt aika paljon ja mie yleensä käytän kengät ihan loppuun asti, enkä myy jatkuvasti eteenpäin. :) Meille tulee lisää kenkähyllyjä ja rimoja tuonne kenkä- ja vaatehuoneeseen, varsinkin noi rimat saa kapeaan tilaan, niin eivät vie paljoa tilaa. <3

   Onnea arvontaan! :) Tuosta paikasta olen miekin kuullut ja olen käynyt kenkiä siellä katsomassa, mutta itsellä herää hieman kriittisyys tuotannon eettisyydestä, nahan alkuperästä ja tuotteen laadusta, mikäli kengät maksaa noin vähän kuin kyseisessä liikkeessä kengät maksavat. Muuten oisin varmaan tilannutkin jo sieltä, mut pyrin huomioimaan / panostamaan ostoksissani laatuun, kotimaisuuteen tai edes Euroopan sisällä valmistettuun ja mahdollisuuksien mukaan ekologisuuteen sekä eettisyyteen. :) Mutta todella edullisia kenkiä tuolta kyllä saisi!

   Poista
 18. Kolmella arvalla mukana (blogit.fi, insta ja FB). Varmaan mieluisin olisi Kookenkä, koska Minna Parikka kuulostaa turhan hintavalta :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kookengän tai Aleksi13 lahjakortilla saisi varmasti kivat kengät :-) mukana kahdella arvalla (blogger ja blogit.fi)! ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Minna Parikka👍🏻 En vielä yksiäkään omista mutta ihastellut olen jo useamman vuoden, mukaan arvontaan!
  Raija

  VastaaPoista
 21. Kyllä se kenkäjoulukalenteri oli hyvä idea :) ja tosiaan ne tarinat mitä niiden takana saattaa olla tekee mun mielestä niistä enemmän muiston siitä itse tarinasta kuin mitään muuta ja kaikenlaisia tarinoita on aina kiva lukea. Sentakia kirjatkin on kivoja kun niiden maailmaan voi unohtua ja omat ajatukset jättää pois,sama on tarinoissa ^_^

  VastaaPoista
 22. Kenkäjoulukalenteri oli kyllä varsin mainio!
  Jos arvontavoitto osuisi kohdalle, niin Minna Parikka ois huikea tai oikeastaan ihan mikä vaan peruskenkäkauppa.
  Seuraan bloggerin, facen ja instan kautta.

  VastaaPoista
 23. Jaha, Blogger bugittaa vaihteeksi - mutta kiitos teille kaikille osallistumisesta arvontaan ja arpaonnea teille kaikille tasapuolisesti! :) Ja suuret kiitokset jättämästänne palautteista, otan nämä huomioon seuraavalla kerralla Kenkäjoulukalenteria tehdessäni. ^^

  Jan, siulle vielä erikseen vastausta kommenttiin - Kiitos palautteesta, ihana kuulla ja miusta oli kyllä kiva muistella sekä kertoa eri tarinoita täällä blogissa. Kirjoista ja muista tarinoista oon kyl ihan samaa mieltä!

  VastaaPoista
 24. Nyt on huikea arvonta, uusille kengille olisikin kyllä kovasti tarvetta. Kolmella arvalla mukaan(blogger, insta). riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 25. Tälläiselle kenkäfriikille joka ei joulusta pahemmin välitä tämä sun kenkäkalenteri oli huippu! Joka päivä sai kenkä karkkia ihasteltavaksi :) Ja kyllähän se parikalle ois mahtia lahjakortti saada! Bloglovinin, fb:n ja instan kautta seurailen eli kolme arpaa!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Kiitos teille kommenteista ja osallistumisesta! :) Onnea arvontaan! ^^

  viiviK - ihana kuulla, et olet tykännyt kalenterista! Joulu ei oo miunkaan lempijuttu, mutta kyllä kenkäkalenteria oli kiva tehdä ja suklaakalenterista suklaat syödä, kun oli viel hyvä suklaakalenterikin. :) Tässä onkin sitten viimeinen kenkäkalenterin karkki lukijoille! ;) Parikalla on kyllä ihania kenkiä, ei voi muuta sanoa. <3

  VastaaPoista
 27. Oho apua, tämä postaus onkin mennyt minulta melkein kokonaan ohi! 😅 Kenkäjoulukalenterin luukkuja tuli päivittäin ihasteltua, vannon että moinen joulukalenteri on parempi vaihtoehto perinteisille joulukalentereille..;) Itse ainakin odotin innolla uusia luukkuja!😍👌

  Aivan ihana juttu että järjestät tällaisen arvonnan!♡ Tottakai se Parikan lahjakortti kelpaisi, juurikin sinä olet ollut paras innoittaja kyseisen merkin pariin, joten luonnollinen valinta siis..:)

  Lähden mukaan kolmella arvalla (blogger, FB ja insta)

  Kiitos inspiroinnista ja innoittamisesta, sekä kattavista esittelyistä merkkikenkien suhteen. Sun postaukset ja kenkäkarkit ovat saaneet ajattelemaan korkokenkiä hyvänä ja pitkäaikaisena sijoituksena, ja että laadukkaista kengistä riittää iloa vuosikausiksi!;)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ehdit vielä ajoissa! Ihana kuulla, mie tykkäsin kanssa tätä pitää, vaikka välillä meinasi pieni stressi hiipiä puseroon. :D Mahtava juttu!

   Joo, miusta on reilua kiittää välillä lukijoitakin ja arpoa jotain, vaikka sitten omakustanteisesti. Monet seurasivat kalenteria niin aktiivisesti ja eihän blogi olisi näinkään suosittu ilman sitoutuneita lukijoita. <3 Parikan kengät ovat kyllä ihania! <3 Kiitos kovasti kauniista sanoistasi, ihana kuulla tuollaista palautetta ja mahtavaa, että olen saanut ajattelemaan korkkareita hyvänä ja pitkäaikaisena sijoituksena! ^^ <3

   Poista
 28. *vai olisikos minulla ollut neljään arpaan mahdollisuus?:) Olenpas nyt ollut huolimaton lukiessani ohjeita!😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mie oon kaikille laskenu osallistumisesta yhden ja sitten kanavista erikseen, ellei lukija ole jo niitä laskenut yhteen! :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)