sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Arkinen asu ja ihania asioita lähiajoilta

Postaus sisältää yhden mainoslinkin, joka on merkattu kahdella (**) tähdellä. 

Täällä ollaan taas blogin parissa asukuvien merkeissä - tämä asu oli aika arkinen, mutta halusin tämän kuvauttaa uudelleen erilaisella neuletakilla. Meillä nimittäin edelliset kuvaukset Tanjan kanssa menivät vähän sinnepäin, kun pakkasta oli Joensuun Kuhasalossa -22 astetta. Eli äkkiä kuvat kasaan ja autoon kahville! Tällä kertaa nähtiin täällä meillä ja pakkastakaan ei ollut kuin muutama aste, joten kuvatkin onnistuivat huomattavasti helpommin ja lopputulos on parempi.

Asu_nahkahameella_asuinspiraatio

Villakangastakki - Ril's
Neuletakki - Lipsy London
Toppi - Lindex
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Kaulakoru - kirppislöytö
Saappaat - Dame Rose (Italiasta)
Laukku - Cobblerina
Kaulahuivi ja lapaset - teetätetty

Kuvat; Tanja Räty

Paivan_asu_talvimuoti_blogi-9

Cobblerina_ruusukulta_ruoste_laukku

Tässä kokonaisuudessa minulla on edelleen Cobblerinan laukku käytössä - tässä vaan on kaikki kohdallaan. Asussa on laukun lisäksi muitakin lemppareita, kuten varmasti vakilukijat huomaavatkin. Nämä Italiasta ostetut saappaat alkavat kaivata suutaria, saa nähdä saako muutamista kohdista tekomokkaa korjattua jollain tavalla - tiedossahan se oli, että tekomokkaisissa kengissä materiaali ei kestä edes lähelle sitä, mitä mokkanahkaiset tai muut aitoa nahkaa olevat kengät kestävät. Mutta josko nämä saisi silti siistittyä ja käyttökuntoon vielä!

Koska asu ei ole kovin ihmeellinen, vaan aika normaali arkiasu minulla, niin kerronkin tässä postauksessa mitä kaikkea kivaa täällä on viime aikoina tapahtunut. Ensimmäisenä haluan mainita, että ostimme kylpyammeen ja se tulee ensi viikolla kotiin. Kylppäriremontti siis edistyy, viimeisiä silauksia viedään ja vielä pitäisi etsiä sopivankokoinen peili kehyksiin, mitkä meiltä jo löytyy. Ammetta odotan ihan sikana, tilasin aiemmin Lushilta kylpypalloja ja muutenkin kylvyt ovat vähän kuin luksusta arkeen sekä mieltä rauhoittava tekijä. Tästä olen niin innoissani, ettei tosikaan!

Ylipolvensaappaat_mustat_saappaat_2

Paivan_asu_talvimuoti_blogi-13

Villakangastakki_tyylibloggaaja

Töissä minulla on ihan huippuja projekteja tiedossa; muutamia hääpukuja, maximekkoja, univormu, kaverin laivan verhoilua, nahkatakkia, nahkahameita ja sen sellaista. Kiireinen, mutta ihana helmikuu tiedossa! Muutamia vaatteita meinasin itsellenikin tehdä, varsinkin kun on muutamia blogi- ja edustustapaamisia tiedossa. Minulle tulee muun muassa pyton-kuvioisesta nahasta hame, en malta odottaa nahkojen saapumista tänne!

Minua on myös tässä tämän vuoden puolella ilahduttanut erään kurssin luennot, sillä opettaja on niin innoissaan ja kiinnostunut aiheesta, että se tarttuu muihinkin. Tälläisia nauhotteita on aivan ihana katsoa ja mieleen jää paljon enemmän asioita, kuin kuunnellessa vuorovaikutteetonta luentoa.

Talvimuoti_2019_blogi

Ylipolvensaappaat_mustat_saappaat

Lipsy_london_neuletakki

Paivan_asu_talvimuoti_blogi-52

Villakangastakki_tyyliblogi

Meidän lapsi täyttää tässä kuussa kuusi vuotta ja menee eskariin syksyllä. Eskari vähän jännittää kumpaakin meistä, mutta aivan eri syistä. Muistan vielä, miten juhlistimme kuusi vuotta sitten mieheni synttäreitä illallisen merkeissä ja valvottiin yötä myöten... Aamukuudelta heräsin supistuksiin ja poika syntyi siis seuraavana päivänä mieheni syntymäpäivästä. Meillä oli samalle päivälle paljon suunnitelmia, mutta suurin osa luonnollisesti peruuntui, kun synnytys alkoi. Olen edelleen todella iloinen siitä, että päätimme yrittää saada lapsen aika nuorina ja myös saimme lapsen nuorina. En nyt tarkoita sitä, että nyt ollaan liian vanhoja, mutta asiassa on niin paljon hyviä puolia, että ehdottomasti parempi näinpäin.

Yksi ihana asia lähiajoilta on se, että meikkaaminen ja ihonhoito ovat alkaneet kiinnostaa enemmän. Käytän meikkejä monipuolisemmin eli teen erilaisia huulimeikkejä, kokeilen uutta ja käytän luomivärejä monipuolisemmin. Virkistävää vaihtelua ja erittäin mukavaa sellaista!

Boots_overkneeboots

Lukekaa Karin Slaughterin Menneisyyden jäljet**! Tämä oli heräteostokseni Kuopion reissulta, kyseessä on psykologinen trilleri, joka oli mielestäni todella hyvä. Kirja maksoi vähän alle 25 euroa eli ei ollenkaan paha ja linkin kautta kirja maksaa alle 24 euroa. Muutamia käännösjuttuja olisin itse tehnyt toisin, mutta jos ne unohtaa, niin kirja oli todella hyvä. En tiedä, olisiko kirjan voinut koostaa toisella tavalla tai lyhentää lukuja, sillä välillä oli pakko palauttaa mieleen mitä edellisessä luvussa tapahtui. Mukaansa tempaava kirja, monia tapahtumia ei voinut arvata ennakkoon ja en voinut lopettaa lukemista yöllä, kun tapahtumat olivat niin jännittäviä!

Viime aikoina olen myös miettinyt miten onnekas olen - onneksi tapasimme mieheni kanssa aikoinaan, hän on aivan uskomaton. Kummallakaan ei todellakaan ollut mielessä työpaikkaromanssi, mutta niinhän siinä sitten kävi, että ystävystyttyämme aloimme seurustelemaan. Jos natsaa täydellisesti, niin mitäpä sitä jarruttelemaan. Hän on paras ystäväni ja tukipilarini. Mikä parasta, minusta on ihanaa elää ilman jatkuvaa draamaa ja elää kaikin puolin tasa-arvoisessa parisuhteessa. Tänä vuonna meille tulee seitsemän vuotta täyteen yhdessäoloa ja hyvin pyyhkii edelleen.

Viime aikoina minua on ilahduttanut myös keskustelut erityisesti Katan ja Sallan kanssa, molemmat tuntuvat entistäkin läheisimmiltä, kun olemme olleet viime aikoina yhteyksissä viikottain. Näistä keskusteluista saa virtaa, uusia oivalluksia ja ajatuksia. Sama pätee toki muidenkin ystävien kanssa!

Tälläisia mietteitä tänään, samaistutteko johonkin kohtaan? Mitä kivaa teille on tapahtunut lähiaikoina? Ihanaa viikonloppua teille!

Villakangastakki_tyylibloggaajan_paivan_asu

Cobblerina_laukku_ Rokita_nahkahame

6 kommenttia:

  1. Tuo suosittelemasi kirja pitää kyllä ehdottomasti lukea, kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta ja sellaiselta, että tykkäisin itsekin varmasti :) Todella kauniisti kirjoitit miehestäsi, ja ihan samanlaisia ajatuksia on täälläkin ollut tuosta osapuolesta. Elämä vaan tuntuu aivan superihanalta nyt, ja ihanaa että sielläkin vielä useiden yhdessäolovuosien jälkeenkin <3 Se tasainen arki ilman draamaa on tosi tärkeä juttu. Ja siis kylpyamme!!! <3 Apua, kuulostaa täydelliseltä! Oisin todella halunnut sellaisen meidänkin uuteen kotiin, mutta sitä ei saanut mitenkään mahtumaan. Ehkä palju sitten joskus.. ;) Olipa mukava lukea tällaista postausta, tässä oli paljon kivaa pohdintaa ja kiinnostavia juttuja :) Jospa ehdittäisiin nähdä pian <3 Viikonloput vaan meinaa täyttyä aivan hurjaa vauhtia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa lukea! :) Oli todella hyvä, voisin samalta kirjailijalta lukea useammankin kirjan. ^^ Jos myö tykätään aika samoista sarjoista, niin uskoisin myös kirjamaun sopivan yhteen! <3 Antti on ihan paras ja samaa voisin sanoa itsekin, et elämä tuntuu ihan superihanalta - kaikki on tasapainossa ja rakkautta riittää. <3 <3 Joo, siis just mietin, että ei sellaista jatkuvaa vuoristorataa kyllä pidemmän päälle jaksaisi, vaan tasaisessa ihanassa arjessa ja suhteessa on hyvä olla. Varsinkin nyt töiden ja opintojen aikatauluttamisessa yms. ei todellakaan kaipaa draamaa lisäksi. :)

      Kylpyamme on kyllä ollut haaveissa jo pitkään, meille tulee tassullinen amme kylppäriin ja kultareunaiset peilit! <3 Meillä kanssa mietittiin, miten saadaan mahdutettua, mut kylppäristä lähti remontin aikaan ylimääräinen käsienpesuallas, kun sitä ei kylppärissä tarvittu kun vessa on erikseen. :) Poreammetta harkittiin myös, mutta se ei tyyliltään ole ihan sellainen kuin halutaan ja se olisi vienyt todella paljon tilaa - tassuamme on huomattavasti sirompi! <3 Joku palju ois ihana ulkona, saa nähdä kun terassia aletaan rakentelemaan, että siirreittäiskö ulkosaunan lisäksi joku paljukin siihen lähelle. ^^ Ihana kuulla, pitää vastaavia kirjoitella useamminkin! <3 Toivotaan näin ja jos ei ehdi viikonloppuna nähdä, niin treffataan joku arki-ilta, ne sopii miulle myös. ^^ <3

      Poista
  2. Tosi kiva postaus ja nää kuvat onnistui kyllä tälläkertaa kieltämättä aika kivasti ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanja! Kuvat onnistuivat kyllä ihanasti tällä kertaa, todella hyviä kuvia saatiin. <3 Kiitos siulle taas, käydäänhän taas joku päivä kuvaamassa yhdessä. <3

      Poista
  3. Ihana asu jälleen kerran ja upea taustakin kuvilla. Sinänsä ihana että kovat pakkaset hellittivät hieman, mutta heti huomas ton synkkyyden kun tuli niin märkä keli ja lumet lähti puista :'D Ihania sanoja tässä lopussa, tulipa hymy huulille tätä lukiessani ja ihana kyllä kun ollaan enempi oltu nyt taas yhteyksissä ja höpötelty kaikkea mukavaa <3 Toivottavasti saat muuten nuo kengät kuntoon ja suutari saisi niitä korjailtua, koska onhan nuo vaan niin mageet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tää asu on hyvin yleinen arjessa, jotenkin tykkään kokonaisuudesta ja onhan tämä helppo kuin mikä arkeen. ;) :) Joo, sama huomattiin myös täällä, mutta nyt puut ovat taas valkoisia kun yöllä on satanut. Ihana kuulla, että pidit postauksesta ja on kyllä ollut ihana olla tiiviimmin yhteyksissä taas! <3 Joo, toivotaan näin - vähän mietin pitäiskö päällystyttää noi plattarit uudelleen, kun keinomokka on mennyt niistä rikki, mutta saattaisi olla melkoinen projekti.... :D Ainakin paikat pitäisi saada laitettua! ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)