perjantai 15. helmikuuta 2019

Näihin jäät koukkuun! - Netflixin ja Katsomon parhaat sarjat, osa 2

Tässäpä tulee toinen osa Netflixin parhaimmista sarjoista ja yhdestä sarjasta, mikä löytyy Katsomosta. Ensimmäisessä osassa oli ehkäpä ihan parhaimmat sarjat, mutta joskus kaipaan myös kevyempää katsottavaa näiden ensimmäisessä postauksessa olleiden sarjojen sijaan. Tässä postauksessa on siis kevyempiä sarjoja nuorten aikuisten ja aikuisten makuun!

Netflix_vinkit_blogi-4


Good Girls


Tämä sarja on viihdyttävä sarja, jossa yhdistyy draama ja komedia. Good Girlsin porukalla on taloudellisia vaikeuksia ja he päättävät ryöstää paikallisen ruokakaupan. Tästä seuraa melkoinen tapahtumien ketju, joka kiinnostaa julkaistun kauden loppuun saakka. Naurulta ei voinut välttyä naisten säätäessä ja korjaillessa asioitaan.  

Good Wife


Good Wifessa on draamaa oikeussalissa ja hahmojen omissa elämissä. Asianajaja Alicia Florrickin aviomies on mukana politiikassa ja Alicia joutuu palaamaan takaisin lakimiehen töihin, kun hänen miehensä joutuu vankilaan. Tätä sarjaa on Netflixissä seitsemän kautta eli kaikki tuotantokaudet. Tässä sarjassa on todella koskettavia tarinoita, kohtaloita ja hetkiä, eikä sarjaa voi jättää kesken. Pidin tästä sarjasta todella paljon, koko paketti on loistava ihmissuhteista rikosten selvittelyyn ja niin edelleen. Good Wife pääsi myös yllättämään monissa asioissa! 

Netflix_vinkit_blogi-2

New Girl


New Girlissä kannattaa katsoa jaksot järjestyksessä ihan alusta asti, sillä muuten osa tapahtumista menee varmasti ohi ja jotain jää ymmärtämättä. Leppoisa ja hyväntuulinen sarja, jossa Jess muuttaa asumaan loft- asuntoon kolmen miehen kämppikseksi. Jess on melko mielenkiintoinen persoona ja tässä komediasarjassa nivoutuu yhteen monien erilaisten ihmisten elämä. 


Gossip Girl


Gossip Girl on varmasti kaikille tuttu sarja jollain tavalla. Tämä on mielenkiintoinen kasvutarina useammasta ystävyksestä ja heidän elämistään, mutta sarja kertoo myös rakkaudesta. Blairin ja Chuckin kemia on aivan uskomatonta ja pakottaa katsomaan sarjan loppuun, vaikka välillä juonta pitkitetään niin pitkään, että hermot menee. Tämä sarja olisi ollut parempi hieman lyhyempänä ja jotkut juonteenkäänteet tuntuivat siltä, että ne eivät sovi sarjaan tai kyseisille hahmoille. Ehkäpä siitä syystä tuntui, että tätä sarjaa pitkitetään liikaa? Suosittelen, varsinkin jos pidät muodista ja pukeutumisesta - tästä löytyy silmänruokaa, uusia oivalluksia asuihin ja erityisesti Blairin takkeihin sekä muuhun vaatetukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Tämä sarja on kuitenkin sen verran hyvä, että olen tämän tainnut katsoa kolme kertaa läpi. Voisi sanoa, että tämä herättää tunteita niin hyvässä kuin pahassa, jonka takia sarja on niin koukuttava! 


Netflix_vinkit_blogi-6

Netflix_vinkit_blogi-5


Dynastia


Dynastia on Gossip Girlin luojien toinen sarja, joka on suunnattu aikuisempaan makuun kuin GG. Tämä on todella hyvä ja koukuttava sarja, odotan aina innolla uutta jaksoa. Tapahtumat etenevät vauhdilla, kaikilla on salaisuuksia ja kunnianhimo voi aiheuttaa ongelmia roolihahmoille. Lämpimät suosittelut, tämä on huippu! Jos tykkäsit Gossip Girlistä, niin tykkäät varmasti tästäkin. 

Riverdale


Riverdalen sarja lähtee näyttävästi liikkeelle ja tapahtumien taustoilta löytyy yllättäviä tekijöitä. Tarina kertoo lukiolaisten elämästä, heidän perheistään ja vanhemmat nivoutuvat lapsiinsa yllättävääkin kautta. Jotkut jaksot ovat todella jännittäviä, olen nähnyt näistä jopa painajaisia. :D Erittäin hyvä sarja, pakko katsoa heti uusimmat jaksot niiden ilmestyessä. Riverdalen hahmot ovat todella hyvin onnistuneita ja tarina on mukaansa tempaava. Kannattaa seurata myös Veronican ja Cherylin tyylejä, mutta myös miesten pukeutumiseen kannattaa kiinnittää huomiota - inspiraatio on taattu! 

Jane the Virgin


Tässä latinosarjassa draama alkaa siitä, kun itkuinen lääkäri keinohedelmöittää vahingossa väärän naisen, Janen. Jane on kokematon ja siveä, joten tästä tapahtumasta alkaa melkoinen pyöritys. Jane the Virginissä puhutaan ihmissuhteista, rakkaudesta ja kokonaisuus on aika "telenovelamainen". Viihdyttävä sarja kaikkine juonitteluineen, rikoksineen ja intohimoisine suhteineen, tykkäsin!

Aina Noita


Tämän katsoin vasta vähän aikaa sitten, mutta tämä oli todella mielenkiintoinen sarja ja hyvin tehty! Sarjan päähenkilö Carmen on noita ja orja, joka matkustaa ajassa pelastaakseen itsensä ja rakastamansa miehen. En enää nykyään katso niin paljoa sarjoja, joissa on yliluonnollisia asioita, mutta tämä on hyvällä maulla tehty ja tarina tempaa mukaansa heti ensimmäisissä jaksoissa. Netflixissä tätä on yksi kausi ja toivottavasti lisää on tulossa, tätä seuraan jatkossakin. 

Netflix_vinkit_blogi

Pretty Little Liars


Tämä kuuluu niihin sarjoihin, joita on pitkitetty liikaa - jos tästä ottaisi kaksi tylsintä kautta pois, niin tämä olisi loistava sarja! Sarjaa on tehty seitsemän tuotantokautta, mutta tätä kannattaa ainakin alkupäästä katsoa, loppu oli hieman hutaistun oloinen ja epälooginen minusta. Mutta ensimmäiset kaudet ovat erittäin jees! Pretty Little Liarsissa neljä teiniä kuvittelevat salaisuuksiensa pysyvän piilossa, kun heidän ystävänsä katosi oudosti. Kaikilla on jonkinlaisia luurankoja kaapissaan ja se aiheuttaa tiukkoja tilanteita koko sarjan ajan, varsinkin kun nuoria naisia vainotaan. Jännittävä sarja. Pukeutumisinspiraatiota sarja tarjoaa moneen makuun ja erityisesti yksi intohimoinen rakkaustarina on tämän sarjan suola ja sokeri.

Netflix_vinkit_blogi-7


Younger


Younger- sarjan takana on Sinkkuelämien luojat eli siitä voikin päätellä, mitä sarjalta voisi odottaa. Youngerin alussa Liza joutuu eron jälkeen muuttamaan kaverinsa kämppikseksi, eikä meinaa saada töitä. Hän huijaa itsensä 40- vuotiaasta 26- vuotiaaksi ja saa paikan kustannustalosta assistenttina. Sarja löytyy Katsomosta ja sitä on julkaistu kolme kautta ja 26.2. alkaa neljäs tuotantokausi. Mielenkiintoinen tarina ja pidän siitä, että näkökulma on erilainen. Muutaman kerran sarja on päässyt yllättämään, on aivan uskomatonta miten hyvin Liza saa pidettyä valheensa salassa.

Sex Education


Tässä sarjassa puhutaan rohkeasti seksistä ja tunteista, mutta pääosin nuorten silmin, vaikka jaksoissa nähdään myös aikuisten suhtautumista asioihin. Viihdyttävä, todella kevyt sarja - vähän sellainen aivot narikkaan- tyylinen, eli tätä katsoessa ei tarvitse pohdiskella ja miettiä ihmeitä. Brittisarjassa seksuaaliterapeutin lapsi alkaa auttaa muita ikäisiään voittamaan epävarmuutensa tai keräämään rohkeutta saavuttaakseen haluamansa. Tästä tulee vähän Skins- sarja mieleen, ehkä? 

Netflix_vinkit_blogi-3

Tuliko tässä teille uusia sarjoja? Saa jakaa myös lisää vinkkejä kommenttiboksin puolella! 

8 kommenttia:

 1. No niin tästä osasta löytyi muutama uutuus ja kaksi mun lempparia, no nimittäin Pretty little liars ja Gossip Girl. Oli hauska lukea sun ajatukset nuista ja pakko sanoa, että ollaan nuista ihan täysin samaa mieltä. Minunkin mielestä näissä kahdessa on pari kautta liikaa, vaikka aina surkuttelen jos sarja loppuu kesken ja aina uusia lemppareita katsoessa aattelen "jes vielä on kausia jäljellä". Silti yleensä useimmissa oon huomannut, että viimeisimmät kaudet ovat joko liian hutaistu tai liian epäloogisia ja tämä käy siis useiden sarjojen kohdalla, eikä vain näiden kahden. :D Mä olen katsonut nuo molemmat läpi useita kertoja ja mietin pitäiskö katsoo taas :') Tosiaan pukeutuminen on molemmissa se juttu, mihin aina kiinnitän huomioni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tästä löytyi muutamia uutuuksia! <3 Ja huippua, et ollaan samaa mieltä - miusta jotenkin sarjan hohto ja mielenkiintoisuus kärsii, jos kausia on liikaa ja jotka ovat irrallisia. Tuo epäloogisuus on todella ärsyttävää, kun tuntuu että väkisin kirjoitetaan jotain täytettä, joka ei edes sovi roolihahmolle tai on todella erikoista käytöstä hahmolta. Jessus. :D Mie katon noita myös melkein vuosittain asuinspiraation vuoksi, paljon saa uusia ideoita ja saa ihastella kauniita asuja sekä materiaaleja. <3

   Poista
 2. Ooo kiitos vinkeistä ;) Meillä on tosi samanlainen sarjamaku, rakastan kaikkia rikossarjoja, mutta välillä kaipaan kevyempää hömppää rinnalle. Rakastan GG:tä ja Pretty little liarsia, Dynastia on yksi tän hetken lemppareista ja Riverdalea katson myös. Tässä oli myös muutama sellainen jotka on mun listalla, kuten Younger ja Good wife. Myös Sex Education kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni, ihana et näistä on hyötyä! <3 ;) Sanoppa muuta, ihan huippua et on sama maku, niin voidaan sit aina vinkkailla näistä. ;) Oisin voinut samoista sarjoista sanoa ihan samat jutut, varmasti tykkäät Youngerista ja Good Wifesta - näistä miusta tuo Good Wife on parempi! <3 Kantsii myös tuo Sex Education katsoa, se oli mielenkiintoinen ja yllättävän suoraa puhetta aiheesta, joka on todella hyvä juttu. :)

   Poista
 3. Melkein kaikki koluttu läpi, paitsi nuo muutamat myös mitkä mainitsit, ne eivät napanneet haha :D Dynastiassakin se kakkoskausi on vähän jättänyt kylmäksi, itse asiassa taitaa olla vielä muutama jakso siitä katsomatta. Mitä mieltä sä olit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Dynastiassa oli siinä kausien vaihteessa pari sellaista et "mitä ihmettä nyt"- jaksoa, mutta loppua kohden se parani ja aloin taas odottaa uusia jaksoja innolla. :) Nyt oottelen kolmatta kautta, jäi niin jännään kohtaan! Viaplaysta oon nyt katsonut Rosewoodia ja Blindspottia, jälkimmäinen on todella, todella hyvä kun siihen pääsee sisään. <3 Rosewood on myös ihan jees, vähän kevyempi ja nyt katon sitä iZombieta Netflixistä suosittelujen perusteella. Se on aika mielenkiintoinen myös ja seuraavaksi katson varmaan The Good Fightia, joka on Good Wifea edeltävistä tapahtumista. :)

   Poista
 4. Noi on myös ihan mun lempi sarjoja, joita seurailen tosi usein. Good wife ehkä silti vähän parempi mielestäni, koska minusta on mielenkiintoista seurailla hänen asianajaja työtään, sillä olen itsekin miettinyt sitä opiskeluvaihtoehdoksi. Tietenkään ei mikään jenkkisarja anna oikeaa kuvaa, mutta on aina kiva kuvitella se noin jännittäväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kantsii kattoo myös Viaplaysta The Good Fight - se oli ihan sairaan hyvä, mie valvoin yötä myöten sitä katsoessa kun en malttanut lopettaa! :D Jatko-osa siis tuolle Good Wifelle, ei edeltävä kuten aiemmassa kommentissa mainitsin. ;) Asianajajan työ vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, vaikka ei se ihan samanlaista ole käytännössä kuin näissä sarjoissa. Toki vaikuttaa sekin, millaisia töitä ja oikeusjuttuja sattuu vastaan, on aika erilaista nimittäin suurkaupungissa kuin jossain Itä- Suomen perukoilla. :D :) Kiitos kommentista, mukava oli kuulla että siellä on muitakin saman sarjamaun omaavia! ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)