tiistai 5. helmikuuta 2019

Lush Sleepy Face - Öljypohjainen kasvojen puhdistus

Törmäsin Lushin Sleepy Face- tuotteeseen viime viikolla ja tuote kiinnosti niin, että laitoin tilauksen menemään ja laitoin ostoskoriin myös kylpytuotteita alesta. Sleepy Face on kiinteä nakutuote, eli se on pakkaukseton tuote. Tämä tuote toimitetaan biohajoavaan sellofaaniin käärittynä. Sleepy Face on kokonaan luonnollisista raaka- aineista valmistettu, mikä on aina plussaa. En ole aikoihin käyttänyt öljypohjaisia puhdistusaineita kasvoille, mutta tämän tuotekuvauksessa luvattiin tuotteen sopivan herkälle iholle ja kosteuttavan, joten tämä oli pakko tilata testiin. En löytänyt netistä kokemuksia tästä Sleepy Face- puhdistusöljystä, joten kerron omia kokemuksiani täällä, jos joku muukin etsii ennakkoon kokemuksia tästä!

Lush_Sleepy_Face_kiintea_puhdistusoljy
Kuva; Lush / www.lush.fi


web_sleepy_face-_cleansing_balm_naked_shop_procuts_2018
Kuva; Lush / www.lush.fi


Sleepy Facen kauramaito hemmottelee ihoa ja laventeliöljy rauhoittaa ihoa - kuullostaa täydelliseltä näille pakkasille! En ole laventelintuoksun fani missään nimessä, mutta tässä putsarissa tuoksu ei ole liian "laventelimainen", vaan minusta tämä tuoksuu enemmän kaakaovoille. Tuoksu on suht voimakas, mutta se ei jää vellomaan iholle eli ei haittaa ainakaan minua. Tämä tuoksuu rauhoittavalle, joten iltakäytössä tämä puhdistusöljy on ihan omiaan.

Lush_Sleepy_Face_puhdistusoljy-2
Sleepy Face ei vaahtoa käytössä paljoa, vaan putsaa ihon öljyjen avulla. 


Olen käyttänyt tätä nyt monena iltana ja onhan tämä todella hemmotteleva tuote. Pyörittelen tätä kasvoille suoraan palasta, jonka jälkeen vielä hieron käsin kasvoja ja huuhtelen. Meikit tällä lähtevät uskomattoman hyvin ja iho jää öljyisen tuntuiseksi. Huuhtelun jälkeen kasvoja kannattaa hieman taputella pyyhkeellä tai musliiniliinalla, minusta kasvot tuntuvat niin miellyttävämmältä.

Iho jää kosteutetuksi, mutta ainakin toissapäivänä jouduin vielä lisäämään kosteusvoiteen perään, kun nenän vierestä posket kuivuivat. Mutta voi olla, että hankasin kasvoja liikaa pyyhkeellä eli tuotteen jättämä kosteuttava "kalvo" on voinut lähteä, koska muina iltoina ei ole tarvinnut lisätä enää kosteusvoidetta erikseen. Iho myös tuntuu rauhoittuvan jonkin ajan päästä puhdistuksen jälkeen ja tuntuu, ettei iho punoita enää samalla tavalla kuin esimerkiksi viikko sitten.

Lush_Sleepy_Face_puhdistusoljy
Tilaukseni mukana tuli myös Movis- kasvosaippuanäyte, jota en ole vielä testannut. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta! 


Tuotteessa on muun muassa kaakaovoita, manteliöljyä ja sheavoita, eli iho saa tuhdisti kosteutusta. Tätä kannattaa ehdottomasti käyttää illalla, aamulla tämä voisi olla hieman liian tuhti iholle ja meikkaamista saisi odottaa pidempään. Öljypuhdistus tuntuu tekevän hyvää kasvoille ja minusta käytän enemmän aikaa ihon puhdistukseen kuin normaalisti, joka on hyvä juttu ja voi pidemmällä tähtäimellä parantaa ihon kuntoa entisestään.

Erittäin mielenkiintoinen puhdistusöljy, lämpimät suosittelut herkkäihoisille ja erityisesti, mikäli ihosi on ärtynyt tai punoittaa helposti talvikeleistä johtuen. Sleepy Face- puhdistusöljy jää ainakin itselleni päivittäiseen käyttöön, mukavaa vaihtelua putsata kasvot öljypohjaisella kiinteällä tuotteella. Vartalolle kelpaisi samantyyppinen tuote, tämä oli sen verran positiivinen kokemus!

Lush_sleepy_face
Kuva; Lush / www.lush.fi

4 kommenttia:

  1. Tää vaikuttaa niin ihanalta! <3 oon ajatellut, että tilaisin kokeiluun kun tykkään kasvojen kaksoispuhdistuksesta ja siinä tää olis varmasti loistava :) Tosi mielenkiintoinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on kyllä ihana! <3 Toimii hyvin, miulla tuppaa talvella noi nenän vierestä posket kuivumaan, niin on ollut hyvä apu siihen. :) Eli onneks tilasin, vaikka en löytänytkään kokemuksia tästä ja ihana, että pidit postauksesta! <3 Kaksoispuhdistukseen pitäisi kyllä itsekin tutustua, vaikka tällä tuleekin putsattua ihoa normaalia kauemmin. Yllätyin kyllä tuosta, miten helposti meikit lähti tällä!

      Poista
  2. kuulostaapa mielenkiintoiselta tuotteelta, tota olisi hauska joskus itsekin testata. lushin jutut on kyllä aina niin ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Joo, sanoppa muuta - itekin kiinnostuin tästä vielä enemmän, kun luin tuotekuvauksen Lushin sivuilla. Kannattaa testata, tää tuli tosi nopeasti postissa ja postaritkin olivat edulliset! Eikä ollut muutenkaan hinnalla pilattu, kun vertaa siihen kuinka kauan tämä kestää käyttöä. ;) Mie tykkään kans Lushin tuotteista, eniten tykkään Godiva- shampoosta ja kylpypalloista. <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)