torstai 20. huhtikuuta 2017

Asuinspiraatiota viime vuodelta - #BID2017

Viikonloppuna on melkoista tohinaa tiedossa, kun porukka kokoontuu Helsinkiin bloggaajien ammattitapahtumaan ja sinne tie vie minullakin. Menen tällä kertaa lentämällä ajan säästämisen vuoksi ja lauantaina tulen vielä takaisin, että ehdin erään kaverini keikalle Joensuuhun. Edellinen keikka jäi itselläni valitettavasti väliin kun tulin Helsingistä niin myöhään kotiin, mutta nyt haluan päästä paikan päälle, joten lentokone on järkevin vaihtoehto. Työtapaamisia ja muita kohtaamisia on tiedossa kiitettävästi, puhumattakaan siitä että reissu päättyy blogitapahtumaan, jossa olen viihtynyt aiemminkin useaan otteeseen.

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle

T- paita - Esprit
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Korkokengät - L.K. Bennett
Nahkarotsi - Ellos

Kuvat; Reetta Ekström / Life is beautiful

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-11

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-15

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-2

Kaivoin arkistojen kätköistä Life is beautiful- blogin Reetan ottamat kuvat viime vuoden kevään tapahtumasta. Lauantain asu on itselleni jo selvä kenkien valintaa lukuunottamatta, haluan jotain erilaista ja jotain, mitä muilla ei näe. Tästä voikin ehkä päätellä, että asu tulee olemaan kenkiä ja laukkua lukuunottamatta itse valmistamani - arvaako joku värisävyt jo ennakkoon? Paljastettakoon, että jotain naisellista on tiedossa ja asu sopisi omassa tyylissäni myös perusarkeen. 

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-3

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-13

Viime vuonna kahdesta paidasta valikoitui Espritin perussiisti, rento trikoopaita itse tehdyn nahkahameen kaveriksi. Menimme tuolloin ystäväni Mian kanssa tapahtumaan ja hänen luonaan vaihdoin vielä vaatteet juuri ennen lähtöä, mitenkäs se menikään - joku taisi minulle jossain välissä sanoa, että viime hetken paniikki on paras muusa. Näinhän se oli ja asussa viihdyin koko päivän. 

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-5

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-14

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-7

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-9

Hameen poronnahka on sähäkän värinen kirkas vihreä, joka taittaa turkoosiin. Päädyin laittamaan hameeseen kaksi vetoketjua eteen yhden pidemmän vetoketjun sijaan, sillä hame ulottuu vyötärön kapeimpaan osaan ja leveämmän lantion kanssa vetoketju olisi saanut olla aika paljon pidempi. Krominväriset napit passaavat vetoketjun väriin ja paksuhko nahka pysyy hyvin tuulisellakin ilmalla siellä missä pitääkin, eikä lehahtanut ylös levenevästä helmastaan huolimatta.

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-10

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-16

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-8

Tämän vuoden tapahtumasta jää hieman harmittamaan se, että en ehdi jäädä ihan tapahtuman loppuun asti paikan päälle, enkä ehdi lähteä jatkamaan päivää tai iltaa muiden bloggaajien kanssa kuten viime vuonna. En ehdi myöskään lähteä katsomaan erästä dokumenttia vaateteollisuudesta. Toisaalta taas olen innoissani, kun ehdin kaverini keikalle Joensuuhun ja ehdin todennäköisesti käydä kotonakin siinä välissä. :) Loppuviikkoa innolla odottaen, toivottavasti teillä lukijoillakin on jotain mukavaa tiedossa viikonlopuksi! Palataan taas pian. 

BIDBloggerBloggaajaPohjoisKarjalaMuotiTyyliLifestyle-17

2 kommenttia:

 1. Ihana kurkkaus viime vuoden tapahtuman asuun. Tänä vuonna minäkin sain kutsun mutten valitettavasti pääse paikalle kun olen töissä, kutsu tuli vähän liian myöhään enkä ehtinyt pyytää viikonloppua vapaaksi. Toivottavasti teillä on kuitenkin taas unohtumaton blogitapahtuma. Harmi ettet loppuun asti pysty olemaan mukana mutta mahtavaa että pääset vielä kuitenkin ystäväsi keikalle:) En malta odottaa millaisen lookin olet tänä vuonna tuonne valinnut 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Mukava kuulla et siekiin sait kutsun, muistan kun ollaan aiheesta puhuttukin ja olet kutsua toivonutkin tuonne. :) Erittäin hyvä tapahtuma verkostoitumiseen ja muiden bloggaajien tapaamiseen! :) Näitä tapahtumia tulee kyllä, monia olisi nyt keväällä tiedossa, mutta pitää katsoa kutsuista eniten kiinnostavat tapahtumat ja osallistua niihin mahdollisuuksien mukaan työreissujen yhteydessä. ^^ Ehdin käydä niillä pisteillä, missä halusinkin ja kuunnella keskustelupaneelin eli hyvin tehokas käynti oli. Aiemmilla kerroilla olen ollut kauemmin tapahtumissa, mutta pitää kavereita tukea, varsinkin kun musiikki on omaan makuun ja näinkin tiiviillä aikataululla sain aika paljon irti tämän vuoden tapahtumasta! :)

   Ihana kuulla, kiitos! Toivottavasti pidät tämän vuotisesta lookista!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)