tiistai 18. huhtikuuta 2017

Luonnonkosmetiikka - pitävä hiuslakka Unique Haircarelta

Postaus sisältää blogin kautta testiin saadun tuotteen, joka on erikseen merkitty tähdellä (*). Affiliatelinkit ovat kahdella (**) tähdellä merkattuja. Sain jo tovi sitten testiin hiuslakan, joka on ensimmäinen kokeilemani luonnonkosmetiikan puolelta. Aiemmin suosikkilakkojani ovat olleet Osiksen ja Klippoteketin lakat, mutta shampoon ja hoitoaineen muuttuessa luonnollisempaan halusin myös hiuslakan olevan luonnonkosmetiikkaa. Sain eräältä yhteistyökumppanilta vinkin, että Unique Haircaren hiuslakka* kuuluu Mirazin valikoimiin eli heiltä sitten sain testiin tämän hiuslakan.

Unique Haircare Hiuslakka Kokemuksia Luonnonkosmetiikka Muotoilusuihke luonnonkosmetiikkaa hiusten muotoilutuotteet

Hiuslakka ei ole aerosolipullossa, vaan ihan tavallisessa suihkepullossa, josta lakkaa saa suihkutettua hiuksiin hyvin. Eli lakassa ei ole aerosolia eikä tuoksuaineita, erittäin mieto ja miellyttävä tuoksu tuotteesta tuoksahtaa suihkuttaessa, mutta hiuksiin ei jää mitään tuoksua.

Tuote lupaa vahvaa pitoa ja luonnollisuutta kampauksiin, jotka voin allekirjoittaa täysin. Hiuksiin jää ihanan pehmeä tunne, hiukset eivät tunnu tahmaisilta eivätkä kypärämäisiltä. Tuulisilla keleillä hiukset ovat pysyneet hyvin kuosissaan, ei valittamista! Hiuslakka myös hoitaa hiuksia käytettäessä. Yksi suihkaus kymmenen sentin etäisyydeltä riittää hyvin, kun sitä levittää käsin ja käsittelyn voi toistaa, jolloin pito on vieläkin parempi. Tuotetta voi myös suihkauttaa käteen ja muotoilla hiukset sitä kautta.

Unique Haircare Hiuslakka Kokemuksia Luonnonkosmetiikka Muotoilusuihke luonnonkosmetiikkaa hiusten muotoilutuotteet

Puteli on kooltaan sopiva, mahtuu helposti matkoille mukaan ja aluksi vaati totuttelua kun ei tarvinnut suihkauttaa kuin yksi painallus hiuksiin, mutta siihen tottui nopeasti ja olen käyttänyt tuotetta noin parin päivän välein. Tuotteessa on edelleen hieman yli 3/4 osaa jäljellä viiden kuukauden käytön jälkeen eli tämä Unique Haircaren lakka on todella riittoisa.

Unique Haircare Hiuslakka Kokemuksia Luonnonkosmetiikka Muotoilusuihke luonnonkosmetiikkaa hiusten muotoilutuotteet

Hiuslakka on valmistettu tuulienergiaa käyttäen ja lakka on myös ecocert- sertifioitu. Ainesosa luettelossa on vain viisi ainesta. Muotoilusuihkeen kanssa suositellaan lämpimällä vedellä suuttimen huuhtelua käytön jälkeen tukkeutumisen estämiseksi, mutta itse en ole tätä noudattanut eikä pullo ole tukkeentunut. Mikäli lakkapullo kuitenkin tukkeutuu, niin silloin kannattaa käyttää huuhteluun lämmintä vettä ja Mirazilta Tiia vinkkasi, että hän laittaa joskus lämmintä vettä lakkapullon korkkiin, korkin kiinni ja lakkapullon nurinpäin. Suuttimesta liukenee molemmilla tavoilla kuivunut lakka ja suutin toimii taas normaalisti!

Luonnonkosmetiikkaa oleva hiuslakka kustantaa noin 18 euroa ja sitä saa ostettua Mirazin verkkokaupasta, Biodellyltä**, Joensuun Eco Beautylta ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta**. Lämpimät suosittelut tälle tuotteelle, erittäin hyvä hinta- laatusuhde ja pitkäkestoinen muotoilutuote hiusten laittoon. Itselläni tämä jää vakituiseen käyttöön, toimii kampauksien ja korkeiden ponnareiden kanssa juuri niinkuin pitääkin!

6 kommenttia:

 1. Siis kiitos nyt ensinnäkin siitä että mulla toissa päivänä meni hiuspuuteri tukkoon ja en millään konstilla saa sitä auki, pelkäään että se räjähtää kohta. Piitäpä kunnolla kokeilla tuota lämmintä vettä ja jos se ei vieläkään tehoa niin kokeilen tuota toista kikkaa:D
  Sitten itse aiheeseen, on kyllä jotenkin tosi tunnelmallisia tuotekuvia ja tuote itsessään vaikuttaa todella hyvälle ja toimivalle. Luulisi vähän tuon putelin arveluttavan kun ei ole ihan normi lakkapullo, mutta mahtavaa että se toimii siitä huolimatta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, apua! :D Kokeile ihmeessä tuota lämmintä vettä, toivottavasti auttaa. Luulisin et varsinkin toi korkkihomma vois avata sen? :) Kiitos, nää tuli otettua joulun alla, ennen kuin nuo valot laitettiin kiinni. ^^ Taustalla on meidän kylppäriin tullutta marmorilaattaa, aika kauniit ovat!

   Tää hiuslakka on kyllä mahtava, mie tykkään todella paljon ja varsinkin, kun hinta- laatusuhde on erinomainen. Joo, se pisti mietityttämään aluksi, mut toimii kyllä todella hyvin ja pakkaus on helpompi hävittää kuin painepullo. Eikä haittaa jos puteli kuumuu vaikkapa autossa kesällä. :)

   Poista
 2. Tässä on kyllä itelleni kiinnostavaa tuo, että kyseessä ei oo painepullo, hienoa! Käytän hiuslakkoja nykyään todella maltillisesti, muutamia kertoja vuodessa. Jos on kampaus, joka sitä vaatii, niin sitten tai jos hiukset jostain syystä ovat sähköiset, mutta pääosin vähillä mennään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Mie en kans aiemmin käyttänyt näin usein hiuslakkoja, mut nyt tulee käytettyä suht usein tätä uutta. ^^ Korkeiden ponnareiden kans vauvahiukset menee miten sattuu, niin tällä saapi vähän aisoihin niitä. ;)

   Poista
 3. Aa, niin tuleeko sinullakin otsalle hiusrajaan vauvahiusta? Minulla myös muutama kampaaja sanonut, että mulla sitä yllättävän paljon hiusrajassa. :D Mahtavaa myös, että tuote on tuoksuton, pidetään mielessä kun hankinta ajankohtaista1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä tuohon ohimoiden tienoille ja vähän myös jakauksella ollessa huomaa vauvatukkaa. :D Joo, tämä on kyllä hintansa arvoinen tuote, miusta on ihana miten pehmeäksi jättää hiukset hyvästä pidosta huolimatta. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)