tiistai 11. elokuuta 2020

Arjen luottoasu itsetehdyllä nahkahameella

 Edellinen aihe oli aika vakavasta aiheesta, joten tänään mennään hieman kevyemmällä setillä! Kävimme etsimässä reppua Joensuussa meidän tulevalle ekaluokkalaiselle, joten käytiin samalla kuvaamassa kaupungilla. Taidemuseon miljöö on aina upea, varsinkin kesäaikaan. Uusista näyttelyistä ei tosin ole tullut infoa, mutta pitää seurailla milloin olisi joku uusi näyttely tutustuttavana. Tänä vuonna toki tilanne on ollut todella poikkeuksellinen, eikä kovin paljoa erilaisia näyttelyitä tai kulttuuritapahtumia ole järjestetty, joka on aika harmi. Toisaalta ihmiset ovat innostuneet maalaamaan, piirtämään, tekemään käsitöitä ja kirjomaan eli puolensa tässäkin. Pysyy ainakin kädentaidot yllä ja pystyy opettelemaan jotain uutta!

  Paivan-asu-blogiin-Joensuu-2

Asu-itsetehdylla-nahkahameella       

Toppi - Femme Luxe*
Nahkahame - Rokita
Korkokengät - H&M
Laukku - Cobblerina
Aurinkolasit - Instrumentarium*

Kuvauspaikka - Joensuun Taidemuseo

*Saatu blogin kautta. 

Asu-t-paidalla

Kasvivarjatyt-hiukset-Joensuu

Cobblerina-kotimainen-nahkalaukku Asu-nahkahameella-10

Taidemuseon-portailla-Joensuu  
Tämä asu on ollut todella usein käytössä ja lähes täysin sama asu minulla oli päällä myös viime lauantaina Rock in The Cityssa hieman eri asustein. Kokonaisuutena aivan ihana, pidän kaksivärisestä hameesta todella paljon ja T-paita on mukava päällä, jonka lisäksi teksti tuo sitä jotain tähän asuun. Tämä on vähän sellainen tavallinen arkiasu, mikä tulee puettua päälle aina jos ei ole varma mitä laittaisi päälleen. Helppo varioida asua eri kengillä ja asusteilla erilaiseksi, repunkin kanssa tämä look näyttää ihan erilaiselta. Esimerkiksi tämä asu samalla hameella oli aika erilainen kuin näissä kuvissa. 

Paivan-asu-yksityiskohdat Kukkia-Taidemuseolla Asu-nahkahameella-13 T-remmikengat-HM  
Tästä hopeisesta käärmekuosista haluaisin ommella topinkin, mutta siihen tulee kupit rinnoille eli joudun vielä vähän säätämään kaavan kanssa, että saan juuri sellaisen topin kuin haluan. Siitä tulee ihana, jahka kaavat ovat täydelliset! Parit muutkin uudet vaatteet ovat työn alla, mutta tiedättekö tunteen, kun sinulta puuttuu juuri joku tietty juttu varastosta ja tarve olisi tyyliin 40 senttiä? Ei auta kuin tilata ja odottaa, että saan yhden vaatteen taas valmiiksi. Vähän turhauttavaa, mutta minkäs teet, jos paikallisista liikkeistä ei sitä haluttua juttua löydy. Muuten minulla olisikin ollut uusi hame festareilla! 

Paivan-asu-blogiin-Joensuu-5

Tiedättekö, minä jollain tapaa alan jo kaivata syksyisempää pukeutumista. Siis takkeja, neuleita, sukkahousuja ja niin edelleen. Tässä kuussa kuitenkin nautitaan vielä kesäisemmistä fiiliksistä ja pukeutumisesta, talvella saa ihan tarpeeksi kauan pakkautua paksumpiin vaatteisiin ja kerroksiin! Toivottavasti ruska olisi upea tänä vuonna ja kestäisi mahdollisimman pitkään. Meillä on tarkoitus koristaa juhlatilat kolmekymppisille syksyisellä teemalla, aika ihana juttu. Kiinnostaisiko teistä lukea enemmän kolmekymppisten suunnittelusta ja koristeluista? Onko kuinka monelle ajankohtaista tänä tai ensi vuonna? 

Ainakin asukokonaisuuksista, asusteista, meikistä ja vaatejutuista on tulossa juttua tänne, sillä molemmat meistä panostavat synttärilookiin ja toivottavasti myös vieraat hyödyntävät tilaisuuden pukeutua hieman näyttävämmin. Suomessa juhlia voisi olla enemmänkin, varsinkin sellaisia missä saa oikeasti panostaa pukeutumiseen! Luonnollisesti itse ompelen vaatteeni juhliin ja myös ystäväni asu on itse valmistamani, todennäköisesti myös ainakin yksi vieraista laittaa ompelemani juhlamekon päälle. Aika siistiä, pitää muistaa ottaa joku yhteiskuva koko porukasta ja muutenkin käyttää kameraa ahkerasti! 

Asu-nahkahameella-8

Kaksivarinen-nahkahame-paivan-asussa

Paivan-asu-kengat  

Tästä asukokonaisuudesta tein myös TikTokin, jonka näet suoraan tästä alta;

@moonmillalila

📍Joensuu, Finland. I just love these shoes and this look! ✨❤️ ##outfitoftheday ##outfitinspiration ##style ##shoes ##päivänasu ##finland

♬ Lexi - Nik Makino

2 kommenttia:

 1. Oi ihana hame, ihan mahtava!

  Kaipaan minäkin syksyisempää pukeutumista, mutta vielä toistaiseksi on noilla kesän ihanuuksilla jaksanut mennä. Luulen että siihen syksyynkin kyllä ehtii jo kyllästymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pidän näistä nahoista hurjan paljon, tuo käärmekuosi on niin näyttävä ja molemmat nahat ihanan pehmeitä. :) Syksyyn voi ehtiä kyllä kyllästymään, mutta toivottavasti ruska- aika kestäisi tänä vuonna kauemmin kuin viime vuonna. Nyt loppukesästä on onneksi ollut ihania päiviä!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)